Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
yanlış yazmışım kaynanan iş yapmayan biriyse demek istemiştim.
Bu benim kaynanam misafir gibi agirlarim hep suyunu bile almaz ,çok iyi biri aslında ama başka evi benimseyemiyor galiba asla iş yapmaz hiç kırmaz üzmez ama bu huyunu bir türlü asmiyor,doğumda bile yapmadı geldi sadece yük oldu

Bende oglanda hiç takilmazdm ama kızda nedense takılıyorum renklere ben de iki tane LCW den bir de burda bir mağazadan az dantelli sade olmak üzere 3 takım aldm
Benimde taa çeyizimden kalan kaynanamların aldığı penye gecelik takımı vardı hiç giymedim kızımda giymek nasipmiş. Bir pijama takımı bir gecelik takımı yeter herhalde olmadı birde eşofman alırım yanıma

Ben ya tam yicem ya da hiç yemicem. ortasını asla bulamıyorum Pilavı ekmekle yiyen biriyim düşünün halimi. Yediğim kadar asla almıyordum baya iyi bir yiyiciyim hamilelik öncesi 62 kiloydum şimdi 71

Uuu pilav ve ekmek mi maşallah kız ahahah ozaman sen bekle canım doğumdan sonra yersin :)))

Kesinlikle olmaz bence de ,hamileler var görüyoruz sosyal medyada nasıl sağlıksız besleniyorlar ama işte bilinçaltı bana izin vermiyor doktoruma sorsam güler ama sormadan yiyemem

Evet yeter bence de maasallah ceyizdeki gecelige sığabiliyosan bravoooo

Kesinlikle olmaz bence de ,hamileler var görüyoruz sosyal medyada nasıl sağlıksız besleniyorlar ama işte bilinçaltı bana izin vermiyor doktoruma sorsam güler ama sormadan yiyemem

Doktoruma sorsam fırça yerim yasak çünkü oyüzden direk yedim valla:) ama sen sor tabi en azında için rahat yersin

Doktoruma sorsam fırça yerim yasak çünkü oyüzden direk yedim valla:) ama sen sor tabi en azında için rahat yersin
Benimde şeker sınırda adam geçen bir tatlı kahveye gidin açılın dedi bana diyeti kafama çok taktım diye dedi gerçi
Çok rahat ,ama doğrusu da o valla kas kas nereye kadar ,günler geçmiyor yani, vejetaryen pizza yiyorm ama kolasiz sucuk salam sosis siz hiç anlamı yokaz kaldı ya Allah'ım sen sabır ver.
Ben aciktm bı de üstüne bu konu hiç iyi olmadı ,kalkıp köfte fırınlanmış sebze ve bulgur yiyeyim

Yaa sadece hamilelikte de kalmıyor birde emzirme döneminde bebeğe göre yemek yeme olayı da varmış ohooo. Ama cidden sen baya kasmışsın kuzu ya ben şu ana kadar öyle dikkat ediyordum ki eşim bir lokma ekmek vermezdi şimdi nedense onada bir rahatlık geldi tatlıymış börekmiş veriyor bende niye veriyorsun demiyorum bi toparlamam lazım benimde. Menünde güzelmiş yalnız afiyet olsun yarasın miniğe

Yok canım diyet ediyorum arada kaçamak ediyorumm ama genede sağlıklı şeyler krepi bile tambuğday unuyla ediyorumm
Canım sen kaç kilosunki diyet yapıyorsun ben 65,tim 71 olmuşum 6kilo almışım bugün randevum vardı doktor çok almışsın dedi

Reactions: Jou
Ya bnm dr kilo konusunda kontrollü gidiyo hep. Benlik sıkıntı yok ama senin açından doğumdan sonra sana kalıyo diye dikkatli gidelim diyo. Son aylarda bi de çok alındığı için
Evettt son aylarrda acayip şişiyomuşuzzz buyüzdenn bende memnunumm yaa iyiki diyet yaptım hep arada buara kaçamak ediyorum ama idare ediyorum enazından

Ben baya iyi yerim eşimle yarış yapardık ben kilo almazdım o şişerdi şimdi ne yesem hop kilo
Hahahahahah güzel yarışmaymış yaaa demekki yedikçe kilo almayanlardansın ki hamileyken aldın bende yedikçe hemen hop kilo alırdımm ama hamilelikte pek almadım bundanda ibaretmi ki acep

Canım sen kaç kilosunki diyet yapıyorsun ben 65,tim 71 olmuşum 6kilo almışım bugün randevum vardı doktor çok almışsın dedi
77 kiloydum hamile kaldığımda kuzum 80 oldum şuan 7 ayda yani tamtamina 3 kilo almışım bide şekerin var dedii kilo alma dedii bana doktorr doğumun daha iyi kolaylaşır dedi bugüne kadarr ve son gittiğimdede şekerlemeyide gerek duymadı gayet iyi almıssın bugüne kadar dedi böyle devam et dedi işte

Sağol kuzucm ben de yemekte çok dikkat ediyorum ama tatlı yedim öğlen ve dün akşam da yemiştim şekere hiç dikkat edemiyorum maalesef canım çok çekiyor engel olamıyorum.
Bir taraftan kasinca diğer taraftan patliyo insan.
Ama ben emzirme döneminde dikkat edemem valla alerjik bir çocuk olmazsa inşallah.
İlkinde hiç dikkat etmedim

İnş canım inş alerjik durumları olmaz ozaman tabi rahat rahat yeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…