• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Ee çok az
77 kiloydum hamile kaldığımda kuzum 80 oldum şuan 7 ayda yani tamtamina 3 kilo almışım bide şekerin var dedii kilo alma dedii bana doktorr doğumun daha iyi kolaylaşır dedi bugüne kadarr ve son gittiğimdede şekerlemeyide gerek duymadı gayet iyi almıssın bugüne kadar dedi böyle devam et dedi işte 🤭
Çok az almışsın bide canım şekerin olduğunu şeker yuklemesinden mi anladınız yoksa rahatsızlığın mi vardi

• Beğen
Reactions: Jou
battaniye, patik, corap, ağız mendili ve yedek müslin de ekle canım 🙈 ve yedek zıbın tulum felan
Battnaiye falan mendiller annem yaptı müslinde çarşafta
Corap falan yazıcam genede zibin falanda alcam onuda yazdım başka birşey yok bakım örtüsü falan onlarıda aldım

Ya arabamız olsa düşünmeden alırdım. Arkadaşlar da öyle deyince olmadı uygunundan bir tane alayım
Bebek araban varsa sırf hastane için de almana lüzum yok ki.Pusetler ağır oluyor taşımıyor adamlar da.Eşim her defasında söyleniyordu.Memlekete giderken uzun yolda işimi görmüştü benim.

Kontrolden çıktık kızlar
28+4’deyiz. 1250 gram / 38 cm

Değerlerime baktı. İçemiyorum diye bir şey yok, içmek zorundasın dedi Bir sürü vitamin yazdı

Magnezyum
D vitamini damla
Demir ilacı yazdı

Bulantılarım devam ediyor, çıkarıyorum diyorum
7. Aya gelmişsin bu ayda bulantı devam etmez psikolojik diyor
Enfeksiyon için 2 kere iğne tedavisi gördüm
Fakat geçmiyor dedim. Çoktan geçmesi lazımdı diyor
Bazen hamilelerde enfeksiyon var gibi görünebilir.
Hormonlar değerleri yükseltebilir. Ama aslında enfeksiyon yoktur diyor

Yanma var mı dedi. Hayır yok dedim
O zmn yoktur enfeksiyon dedi. Kültür sonucuna baktım üremede görünmüyor zaten dedi.
Yani enfeksiyon yok sende diyor.
Gece Yarım saatte bir uyanıp tuvalete gidiyorum dedim. O da psikolojik dedi 😬

Şeytan dedi ki madem psikolojik oturduğun koltuğa işe, üzerine de adamın üstüne kus :kusmuk:
Kusura bakmayın söyledikleriniz psikolojimi bozdu ondan oldu de :KK70:

Benim kendi doktorum normal doğuma girmiyormuş
Yalnızca sezeryana giriyormuş.
Eğer normal doğum yapacaksan ve doktorun doğum yapacağın hastanede değilse, hastane seni almıyor ve doktorunu ara o gelsin doğurtsun seni diyorlar yada mecburi olarak sezeryanı tercih ediyorsun.
Bu gittiğim doktor hem normal doğuma hemde sezeryana geliyor
İşinde bu da cidden çok iyi
Ama benim doktorum kadar iyi gelmedi bana
Eşim sevdi bu doktoru. Fakat ben sevmedim.
De git şuradan diyeydin hepsi mi psikolojik hadi bulantı psikolojik de😂

Ee çok az

Çok az almışsın bide canım şekerin olduğunu şeker yuklemesinden mi anladınız yoksa rahatsızlığın mi vardi
Ilk tahlilimde sınırda olduğunu söylemişti doktorumm ozaman dan beri hiç şekerli şeyler yemedim tüketmedim hep tambuğday ekmek le yedim bol sebze et tavuk kuruyemiş bol yoğurt bunlardı
Sut ve süt ürünleri yedim ictim hep

Ilk tahlilimde sınırda olduğunu söylemişti doktorumm ozaman dan beri hiç şekerli şeyler yemedim tüketmedim hep tambuğday ekmek le yedim bol sebze et tavuk kuruyemiş bol yoğurt bunlardı
Sut ve süt ürünleri yedim ictim hep
Anladım canım ben tam 26+4 hafta bebeğin kilosu 900 nasıl sence en son ne zaman gitmiştin kilosu nasıldı

• Beğen

Eklentiler

• 5F7D83C0-F816-4908-BBBB-2D83C284678B.jpeg
    5F7D83C0-F816-4908-BBBB-2D83C284678B.jpeg
    90,6 KB · Görüntüleme: 51
Hahahahahah güzel yarışmaymış yaaa demekki yedikçe kilo almayanlardansın ki hamileyken aldın bende yedikçe hemen hop kilo alırdımm ama hamilelikte pek almadım bundanda ibaretmi ki acep 🤨
Nebiliyim bu sebze işi hiç bana göre değil, ben ekmekle doyanlardanım😅😅😅

• Komik
Back