• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Doktor çok önemli ya özelde doktor nasıl normal doğuma girmiyor anlamış değilim hiç böyle bir şey duymamıştım 😕 Bebiş iyiyse kendini üzmemeye çalış tatlım. Sen hangi şehirdesin doktor olarak başka ismi öne çıkan birisi var mı acaba?
Bir ilçedeyim cnm. Toplamda 3 tane özel hastane var.
Bir tanesini ben kesinlikle istemiyorum
Diğer hastanede eğer doktorun o hastaneden değilse ne sezeryan ne de normal doğuma alıyor seni
Diğeri de benim doğum yapmak istediğim hastaneydi.
Fakat o da prosedürü değiştirmiş.
Ücreti mukabilinde sezeryan yapmasını biliyorlar
Fakat normal doğuma girmiyorlar
İş gerçekten ticarete dökülmüş sağlık sektöründe
O nasıl bir doktor yaa. Ay ne gıcık. Canım doktorum sürekli fırçalıyor diye kızıyordum ama en azından her şeye psikolojik demiyor.
Sen annesin yapmak zorundasın içmek zorundasın
Herşey kafada biter
Kendini şöyle zorla böyle yap modunda biri
Benlik biri değil kesinlikle
Yıldızımız hiç uyuşmadı
Ama işinde iyi o da çok iyi o yüzden biraz sorun etmedim
Bakalım önümüzdeki ay tekrar gideceğim o zaman ne diyecek
2 hafta sonrada kendi doktorumla gidip konuŞacağım

Yaparsın kuzumm biraz farklı gelebilir kara ekmek gibi ama ben alıştığım için bana güzel geliyor
Bende tost manyağıyımdırr 😂

Kuzu konuyla alakasız olacak ama bebişi hastaneden getirirken puset falan alacak mısın genelde çok kullanılmıyor gereği yok al kucağına gel dediler ama sen napıcam

Diğer hastanede eğer doktorun o hastaneden değilse ne sezeryan ne de normal doğuma alıyor seni

Herşey kafada biter
Yıldızımız hiç uyuşmadı

Diğer doktorun ne diyecek bakalım belki o işine yarayacak bilgi verir

Herşey kafada biter
Yıldızımız hiç uyuşmadı
Canım doktora gittinmi naptın

Kontrolden çıktık kızlar
28+4’deyiz. 1250 gram / 38 cm

Değerlerime baktı. İçemiyorum diye bir şey yok, içmek zorundasın dedi Bir sürü vitamin yazdı

Magnezyum
D vitamini damla
Demir ilacı yazdı

Bulantılarım devam ediyor, çıkarıyorum diyorum
7. Aya gelmişsin bu ayda bulantı devam etmez psikolojik diyor
Enfeksiyon için 2 kere iğne tedavisi gördüm
Fakat geçmiyor dedim. Çoktan geçmesi lazımdı diyor
Bazen hamilelerde enfeksiyon var gibi görünebilir.
Hormonlar değerleri yükseltebilir. Ama aslında enfeksiyon yoktur diyor

Yanma var mı dedi. Hayır yok dedim
O zmn yoktur enfeksiyon dedi. Kültür sonucuna baktım üremede görünmüyor zaten dedi.
Yani enfeksiyon yok sende diyor.
Gece Yarım saatte bir uyanıp tuvalete gidiyorum dedim. O da psikolojik dedi 😬

Şeytan dedi ki madem psikolojik oturduğun koltuğa işe, üzerine de adamın üstüne kus :kusmuk:
Kusura bakmayın söyledikleriniz psikolojimi bozdu ondan oldu de :KK70:

Benim kendi doktorum normal doğuma girmiyormuş
Yalnızca sezeryana giriyormuş.
Eğer normal doğum yapacaksan ve doktorun doğum yapacağın hastanede değilse, hastane seni almıyor ve doktorunu ara o gelsin doğurtsun seni diyorlar yada mecburi olarak sezeryanı tercih ediyorsun.
Bu gittiğim doktor hem normal doğuma hemde sezeryana geliyor
İşinde bu da cidden çok iyi
Ama benim doktorum kadar iyi gelmedi bana
Eşim sevdi bu doktoru. Fakat ben sevmedim.

Maşallah bebiş kocaman olmuş.Canım bir de başka doktora gidip göstersen?Doğum bir şekilde hallolur da kontrol için eski doktoruna bir görünsene?

Kızlar oğluşu olanlar düşünebilir çok tatliş indirime girmiş pembesi maalesef bitmiş ya
Nolucak kız pembe mavi farketmez ki:) Ben doğumda 1 tane pembe 1 tanede grili pembeli gecelik giyicem.

Kuzu konuyla alakasız olacak ama bebişi hastaneden getirirken puset falan alacak mısın genelde çok kullanılmıyor gereği yok al kucağına gel dediler ama sen napıcam
Canım puset arabada yolculuk yaparken iyi oluyor.Çok sık dışarı çıkmıcam diyorsan lüzum değil.Ben hastaneye götürmemiştim kucağımda getirdim bebişi.Oto koltuğu gibi kullanmıştım.

Bence puset lazım kucak zor olur ya

Canım puset arabada yolculuk yaparken iyi oluyor.Çok sık dışarı çıkmıcam diyorsan lüzum değil.Ben hastaneye götürmemiştim kucağımda getirdim bebişi.Oto koltuğu gibi kullanmıştım.

Ya arabamız olsa düşünmeden alırdım. Arkadaşlar da öyle deyince olmadı uygunundan bir tane alayım

Nolucak kız pembe mavi farketmez ki:) Ben doğumda 1 tane pembe 1 tanede grili pembeli gecelik giyicem.

Ay ne bilim ya neyse başka buldum onu aldım 🤭 normalde takılmazdım ama şimdi nedense takılır oldum böyle şeylere ehehe

şu hamilelik bitsin 3 tame hamburgeri üst üste koyup yicem ketcaplı mayonezli 😅 offfffffff neyse sütümü içiyimmm😅😅😅😅
Valla eşime diyorum doğumdan sonra nerde varoş var oraya gitcem abana abana ketçap mayonez patso kola pizza hamburger yicem ,sağlıklı beslenmek de bı yere kadar 😆😆

Ya arabamız olsa düşünmeden alırdım. Arkadaşlar da öyle deyince olmadı uygunundan bir tane alayım
Dürüm yemişsin gördüm,bende kaç zamandır aseriyorm resmen dürüme toksoplazma ,yok sos da mayonez cart curt korkuttular beni istesem de yiyemiyorum halbuki hic birşey olmaz ama insan etkileniyor duyduklarından ,neden hamileliği bu kadar zorlaştırıyorlar ki

Alla allaaa sende 48 den hamile kalman gayet iyii yanii demekki farketmiyor buişler ben 77le hamile kaldım dedim fazla diye söyleniyor bana farketmiyo demekkii çikolata istiyorsan bitter yiyebilirsin
Ya bnm dr kilo konusunda kontrollü gidiyo hep. Benlik sıkıntı yok ama senin açından doğumdan sonra sana kalıyo diye dikkatli gidelim diyo. Son aylarda bi de çok alındığı için

• Beğen
Reactions: Jou
Ay ne bilim ya neyse başka buldum onu aldım 🤭 normalde takılmazdım ama şimdi nedense takılır oldum böyle şeylere ehehe
Bende oglanda hiç takilmazdm ama kızda nedense takılıyorum renklere ben de iki tane LCW den bir de burda bir mağazadan az dantelli sade olmak üzere 3 takım aldm

Dürüm yemişsin gördüm,bende kaç zamandır aseriyorm resmen dürüme toksoplazma ,yok sos da mayonez cart curt korkuttular beni istesem de yiyemiyorum halbuki hic birşey olmaz ama insan etkileniyor duyduklarından ,neden hamileliği bu kadar zorlaştırıyorlar ki

İlk başta bende çok korktum hatta ilk yediğim zaman gece uyuyamadım naptım ben diye :) aslında güvenilir bir yer olduktan sonra sıkıntı olacağını sanmıyorum. Canın çektiyse ye canım. Arada mayonez de yiyorum ben abartmamak şartıyla az bişey yesen sıkıntı olmaz bence

Back