Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Ee çok az
Çok az almışsın bide canım şekerin olduğunu şeker yuklemesinden mi anladınız yoksa rahatsızlığın mi vardi

Reactions: Jou
battaniye, patik, corap, ağız mendili ve yedek müslin de ekle canım ve yedek zıbın tulum felan
Battnaiye falan mendiller annem yaptı müslinde çarşafta
Corap falan yazıcam genede zibin falanda alcam onuda yazdım başka birşey yok bakım örtüsü falan onlarıda aldım

Ya arabamız olsa düşünmeden alırdım. Arkadaşlar da öyle deyince olmadı uygunundan bir tane alayım
Bebek araban varsa sırf hastane için de almana lüzum yok ki.Pusetler ağır oluyor taşımıyor adamlar da.Eşim her defasında söyleniyordu.Memlekete giderken uzun yolda işimi görmüştü benim.

De git şuradan diyeydin hepsi mi psikolojik hadi bulantı psikolojik de

Ee çok az

Çok az almışsın bide canım şekerin olduğunu şeker yuklemesinden mi anladınız yoksa rahatsızlığın mi vardi
Ilk tahlilimde sınırda olduğunu söylemişti doktorumm ozaman dan beri hiç şekerli şeyler yemedim tüketmedim hep tambuğday ekmek le yedim bol sebze et tavuk kuruyemiş bol yoğurt bunlardı
Sut ve süt ürünleri yedim ictim hep

Anladım canım ben tam 26+4 hafta bebeğin kilosu 900 nasıl sence en son ne zaman gitmiştin kilosu nasıldı

Hahahahahah güzel yarışmaymış yaaa demekki yedikçe kilo almayanlardansın ki hamileyken aldın bende yedikçe hemen hop kilo alırdımm ama hamilelikte pek almadım bundanda ibaretmi ki acep
Nebiliyim bu sebze işi hiç bana göre değil, ben ekmekle doyanlardanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…