- 19 Temmuz 2020
- 148
- 222
- 53
- 37
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #43.061
İnşallah sweetciğimGrip gibi geçsin hemencecik![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah sweetciğimGrip gibi geçsin hemencecik![]()
Ağırlaştık artık kuzu sanırım çabuk yoruluyoruz bakıyorum enerjim çok azaldı yani Allah yardımcın olsun senin çocuklar var bideSelam kızlar bu ara pek giremedim. 2 gün iyiysem 1 gün kötüyüm :/ Dün iyiydim biraz fazla yordum sanırım kendimi,bugün ağrım var baya.. Sabahtan beridir ayaklarımı uzattım dinleniyorum. Mutfağa da girmem lazım bulaşık,yemek vs işlerim var. Sizler neler yapıyorsunuz?
He kız eski mesajları kaçırmışsınAa alt açma bezimi geliyomuş ne kadar kuzu eşime diyim bi alsında gelsin![]()
Kuzu napıyosun senSenin işin bitmeykiii
Bende dünkoltuğu süpürdüm.bitanesini yoruldumm bugünde küçüğünü süpürup silicemm yavas yavass heryeri edem dedimm doğumumde ziyaretim olur neolur neolmaz daha camla silinecek![]()
Sabahki attığını mı aldın?Baştan gidip kuyruğa giriyoruz saf gibisipariş ettim ya reflü şeysini
2.ler zaten hep büyüklerden kalanlar ile idare ediyorBen de bebek arabasını yıkayacagm aynen bekliyorum senin gibi,benim de ilki oglandi şimdi kız kıyafetleri hep vermiştim zaten bir kaç parça hariç kıza yeniden dolap dizdik ama bir kaf parça da olsa giyebileceği şey var onları da koydum, ramazan sonuna doğru hepsini yıkarım inşallah,ben oglanda hacı şerif miydi tam hatırlamıyorum onda çikolata yaptrdm ama şimdi kızda yaptırmayı düşünmüyorum ,yaza gelecek doğum , inşaallah herşey güzel ilerlerse doğumdan sonra memleketlere gideriz ,doğuma da burda gelecek pek kimse yok ,ama belli olmaz belki memlekette ikram için yaparız bilmiyorum
Ayy eksin bitmiştir yaHe kız eski mesajları kaçırmışsın17 lira kaçırma. Herkes çok memnun biminkinden
ben bulduğum kadar alcam
Isteeee alıştırmaa öylee bırakk kim yapacaksa yapsınn eşim yapıyo odayı mesela rütübetli duvarı silecek buhaftasonu gecen supurdu sildii odayı toparladı yapma demiceksin kendin çok iyiymişsin davranma yeterr arada yorgunum de kurnazlık etmek iyidirValla canım ya hangimizin işi bitiyor ki :)
Ama suç bende iyiyim diye her işe koştum ondan oldu böyle. Eşim de diyor yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik lütfen dikkat et diye. İlla ağrım olunca korkumdan uzanıyorum,olmadan önlem alsam keşke. Hayırlısıyla bir alsaydık kucağımıza bunaldım iyice engellerim olmasından![]()
Oohhhh en iyisii bizde öyle etcez kuzu camları eşim silecekk ben silemem vallaha tutulurumm benim camda boydan aşşağa çok zor camdır gelenim gidenim olcak temiz olsunJou 35.haftayi gireyim inşallah dip köşe,cam,mutfak temizliğine öyle girişcez eşimle. Çocukları köye gönderip bir güzel temizleriz el birliğiyle. Kimse bizim gibi temizleyemiyor bu yüzden birini tutmak istemiyorum. Camlara girme kuzu sen aman karnımız büyüdü iyice zor olur
Çok geçmiş olsun canımm yaa kimden geçti böyleTest yaptırdım canım![]()
Ben de uzaktayım ama kv tarafım burda.Ilkinde pandemiden dolayı kimseyi kabul etmedim bunda da etmeyeceğim.Kv deye en başından söyledim kimseyi çağırma istemiyorum diye.3-5 kıyafet için bir de millete yemek hazırlık hizmetle mi uğraşacağım iki bebekle.2.ler zaten hep büyüklerden kalanlar ile idare ediyorcovid yüzünden zaten 40 mevlüdü felan da yapamayacağım için gelenlere minik ikramlıklar düşünüyorum bakalım. herkesten uzak olmak da zor ya
![]()
Bakemm onadaa bütçeme göre hangisi uygunsaBen 1 ve 4 numara aldım başkada almadım 1 er paket baby turcoya geçicem onun kalıplar daha büyük
Mumsy natural çok çok iyimiş bana kuzenim verdi
BencedeeAnaa kız kaçırdık
Bebişimin küçük şeysini düşünmek zorundayım![]()
Evet baby turcoyla yan yana getirdik aynı numara ama sleepy daha küçük
Evetttt doğru kuzummm öyle çok inceden etmedim ya tavaş yavaş ettim aslında eşim yapma diyo zaten odayı ona devrettimm oda benim için çok zorlaşıyorr gelenim gidenim olur doğumdan sonra şiniden edeyim dedim yaKuzu napıyosun sen7 aylık oldun artık silme vs işlerini bırak bak kendini yordukça bebğin de yoruluyor.Allah korusun aniden birşey vs olur.Silme süpürme işlerini eşine devret artık alıştırmayın şu adamları bu kadar rahata bebeğim sen iki canlısın.
Birşey olursa Allah korusun kendini affetmezsin ömür boyu.
Gelen olacaksa olur tabi hazırlık ,bizim tam yaz tatili ya doğum iş arkadaşlarım hep memlekete gider yaz dönüşü bebiş görmeye gelirler ,çünkü ben de ilk zamanlar kabul etmem zaten .2.ler zaten hep büyüklerden kalanlar ile idare ediyorcovid yüzünden zaten 40 mevlüdü felan da yapamayacağım için gelenlere minik ikramlıklar düşünüyorum bakalım. herkesten uzak olmak da zor ya
![]()
Aahh ahh nelerde düşünüyoruzz yaa kuzuBen de yaşayacak kadar temizlik yapıyorm kızlar ev detay temizlik istiyor ama güç yok ona risk de almam,bir abla çağırırım belki ama covitten dolayı hiç güvenemiyorum onlar da hergun birinin evinde görmedikleri yer kalmıyor.
Bir kaç kez cagrdm maskeni çıkarma dedim ama her fırsatta çıkarıyorlar.
Doğumdan sonra kesin cagircam inşallah ,o zamana kadar kendimi idare edebilsem yeter.
Eşim de yardım ediyo ama detay iş bilmez pek anlamaz yap dediğini yapar pek hijyenik çalışmaz ,insanı pişman eder
Ramazan bayramına Kadar büyük iş yapmam ,bu aralar ramazan için dondurucu hazırlığı yapıyorm,fazla yapıyorm belki doğuma kadar çoğu şey beni idare eder diye.
Onlar beni yoruyor bu ara.
Aynen kuzu kendini yorma,Aahh ahh nelerde düşünüyoruzz yaa kuzu
Allahh yardımcımız olsun en tehlikeli işe girmiyorum sadecee ben camlar eşim siler cokta güzel yaparr bendenniyi yapar
Benim işler rutin işler çamaşır bulaşık süpürmek temizlemek falann![]()
Bir iki yere baksın eşin vardır mutlakaAyy eksin bitmiştir ya
Bende aynı ortam temiz olsun yeter mantığındayım. Aslında o kadar çok dip köşe yapmak istiyorum ki kendimi tutuyorum hiç gereği yok canımıza yazıkBen de yaşayacak kadar temizlik yapıyorm kızlar ev detay temizlik istiyor ama güç yok ona risk de almam,bir abla çağırırım belki ama covitten dolayı hiç güvenemiyorum onlar da hergun birinin evinde görmedikleri yer kalmıyor.
Bir kaç kez cagrdm maskeni çıkarma dedim ama her fırsatta çıkarıyorlar.
Doğumdan sonra kesin cagircam inşallah ,o zamana kadar kendimi idare edebilsem yeter.
Eşim de yardım ediyo ama detay iş bilmez pek anlamaz yap dediğini yapar pek hijyenik çalışmaz ,insanı pişman eder
Ramazan bayramına Kadar büyük iş yapmam ,bu aralar ramazan için dondurucu hazırlığı yapıyorm,fazla yapıyorm belki doğuma kadar çoğu şey beni idare eder diye.
Onlar beni yoruyor bu ara.