• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Hazır olun kızlar
Stoğumu açıklıyorum :KK70:

BEZ
Prima premium care
  • 1 no: 140 adet
  • 2 no: 240 adet
  • 3 no: 288 adet
  • 4 no: 252 adet

Sleepy
  • 1 no: 84’lü (Ekstra yarım paket daha var) (Hediye geldi)

ALT AÇMA BEZİ
  • E BEBEK: 40’lı 4 paket
  • BİM: 10’lu 6 paket
  • ŞOK: 10’lu 3 paket

ISLAK MENDİL:
  • Sleepy yeni doğan: 24 paket
  • Prima Aqua Pure: 76 paket
Kız bezi çok stoklamışsın maşallah:)

Kız bezi çok stoklamışsın maşallah:)
Doğumdan sonra bir müddet rahat etmek istiyorum açıkçası
Hiç kıyafet almadım
Doğumdan sonra Yalnızca kıyafet masrafı olsun diye
Bu tarz büyük meblağ tutacak kalemleri önceden almaya çalışıyorum
Deterjan, bez, ıslak mendil, şampuan bunları büyük ölçüde hallettim

Kızlar bezlerde 1 no almayın ben aldım herkes keşke almasaydın dedi yani çok küçükmüş bide erkek bebekse yumurtalıklar açısından bezin büyük olması daha iymiş
İlk doğugunda ben de 1 paket alıcam zaten günde 10 taneye yakın bez kirletiyorlar çabuk bitiyor paket.
Göbeği düşünce de sünnet olacağından direk 2 ye geçeriz.

Bençm bez stoğum evdeki cimcimede 5 numara var:)
1 tane 2 Numara prima premium care oğluma aldım belki bez yaramaz diye fazla da almak istemedim.

Ben çalıştığım için kızımın her şeyini kendim aldım. Bezini de babası alsın diye hiiiiiiç almıycam. Onu da O alsın bi zahmet :KK12:
Arkadaşım zaten bitiremediği baby me 2 numara bezini vermişti. Benim kızın kilosu da önden önden gidiyor nasılsa 1e ihtiyaç olmayacak gibi.
Babası düşünsün artık kızının çişini kakasını 😂

Ben çalıştığım için kızımın her şeyini kendim aldım. Bezini de babası alsın diye hiiiiiiç almıycam. Onu da O alsın bi zahmet :KK12:
Arkadaşım zaten bitiremediği baby me 2 numara bezini vermişti. Benim kızın kilosu da önden önden gidiyor nasılsa 1e ihtiyaç olmayacak gibi.
Eee öyle tabiiii o alsın artık

Lansinoh aldım ben
Bumu kuzu
Screenshot_20220322-125922_Chrome.jpg

Ben de ılkinde çalışıyordum. Doğum sigortası parasını ben ödemiştim.Kıyafet vs de bir kısmını ödemiştim.Bunda çalışmıyordum adama doğum paketi almak istediğimi belirtince bin dereden su getirdi devlet iyi vs diye diretse de sonuçta ben kazandım😂
Bütün sıkıntılarını biz çekelim üstüne bir de para harcatsınlar.Hiç acıma kız alma da daha birşey.

Pekiii doğumdan 2 hafta önce kullanan varmış emzirirkende acırr o nasıl olcak
Evet doktor bana 10 gün önce başla sürmeye demişti.Bebeğin ağzına meme başını doğru tutturursan yara olmıyor kuzu.Hemşireler hastanede gösteriyor.
Emzirirken kullanabiliyorsun bunu bebeğe bir zararı yokmuş.Ben ucunu silip veriyordum.

• Beğen
Reactions: Jou
Kuzu bunun 10 ml olanı da var bence o da iş görür az miktar kullanıyorsun sadece ucuna çünkü. Benim aldıgım 40 lık olduğu gibi duruyor.
Doğumdan 2 hafta önce deniyor
Birde doğum sonrası kullanacağız diye
Bende 40 ml aldım
Anca yeter diye düşündüm
Her emzirmeden sonra sürün diyorlar

• Beğen
Reactions: Jou
Evet doktor bana 10 gün önce başla sürmeye demişti.Bebeğin ağzına meme başını doğru tutturursan yara olmıyor kuzu.Hemşireler hastanede gösteriyor.
Emzirirken kullanabiliyorsun bunu bebeğe bir zararı yokmuş.Ben ucunu silip veriyordum.
Anladımm aşkomm ben genede siler öyle emziririmm yaa genede bi krem dokunurmu dokunur belli olmaz

Back