- 5 Mart 2021
- 6.083
- 8.921
- 148
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #42.701
Offf sorma benimki de saçlı olcak diyor eskiden öyle derlermiş hepAynen normalmiş progestan falan bişeyler diyodu uygulamaannemde diyo saçları çıkıyodur
Alma alma içeriği değilmişKız pişik demişken mustelanın pişik kremini alsammı sen bilirsin tecrübeli ana
Yaa evet gerçekten herşeyi iyi araştırmak lazımBakınca bebek yazan her şey masummuş gibi geliyor. İçine girince insanın kafası karışıyor şok olduğum şeyler oluyor nasıl olur diye
Eskiler diyorsa vardır bi bildikleri diyorumOfff sorma benimki de saçlı olcak diyor eskiden öyle derlermiş hep
Aa en iyi mustela diyolar bideAlma alma içeriği değilmiş
Ben bir sayfada gördüm mustelanın yeni seri şampuan ve pişik kreminde içerik değişikliği var. Baktım gerçekten zararlı olanlar var. Ben de mustelaya güveniyordum ama hayal oldu. Araştırma aşamasındayım elimden geldiğince bebeğin cildine değicek her şeyi temiz olacak şekilde ya da en az içerik kirliliği ile almak için..Aa en iyi mustela diyolar bide
Ah canım ne kadar zor bilirim.Ay valla yarın ilk işim olcak dünden beri fena su içsem kötüyüm
Aynen sağlam girdik... ama iyi girdik heeGidemedim kuzu ayakalrımın ağrısından gün boyu uzandım.2 gündür ayaklarım ve bileklerim ağrıyor sizde de var mı kızlar?
Acaip karnım sertleşiyor bir de.Son trimesteri sonuna kadar yaşıyoruz ke
Şifa olsun kuzumaAyy hemen yarın mesaj atayım çok sağol kuzu
Bugün doğru düzgün suda içemedim valla
Ah no no noooo aşağıya bi link birakcam şimdi ona bakınAa en iyi mustela diyolar bide
Ben bu ürünleri 2 kimyager arkadaşımdan onaylatarak aldım. Sıfır kimyasal ve şimdiden yaralar ve eşimle oğlumun egzaması için kullandık denemek için ben diyeyim size efsaneBen bir sayfada gördüm mustelanın yeni seri şampuan ve pişik kreminde içerik değişikliği var. Baktım gerçekten zararlı olanlar var. Ben de mustelaya güveniyordum ama hayal oldu. Araştırma aşamasındayım elimden geldiğince bebeğin cildine değicek her şeyi temiz olacak şekilde ya da en az içerik kirliliği ile almak için..
Ya evet burdan bir arkadaş premayı ve bu ürün markasını söylemişti. Bende takipteyim. Ama bazı şikayetlerde rahiki ile ilgili çok ilgisiz ve üslüp olarak sıkıntılı konuşuyorlar vs yazmışlar o biraz kafamı kurcaladı.Ah canım ne kadar zor bilirim.
Bazen unutuyorum da ertesi güne kadar başımı duvarlara vuruyorum resmen
Unutmamak için tezgahın üstüne bir sürü panto koydum aman aman çok önemli unutmayayım mahvolurum akşama kadar
Aynen sağlam girdik... ama iyi girdik hee
Şifa olsun kuzuma❤
Ah no no noooo aşağıya bi link birakcam şimdi ona bakın
Ben bu ürünleri 2 kimyager arkadaşımdan onaylatarak aldım. Sıfır kimyasal ve şimdiden yaralar ve eşimle oğlumun egzaması için kullandık denemek için ben diyeyim size efsane
Prema ve onun anneliği sayfasında da gördüm sonradan bunun tavsiyesini ve içeriği %100 organik
Kuzular benim kızım alerjik bir bebek çeşitli şampuanlar denedim olmadı.En iyi mustela yenidoğan köpük şampuan geldi.Cilt doktoru en doğalı alerji için radix demişti şampuan tenime değince beni dahi kızarttı ve gözlerimi yaktı.Ben bir sayfada gördüm mustelanın yeni seri şampuan ve pişik kreminde içerik değişikliği var. Baktım gerçekten zararlı olanlar var. Ben de mustelaya güveniyordum ama hayal oldu. Araştırma aşamasındayım elimden geldiğince bebeğin cildine değicek her şeyi temiz olacak şekilde ya da en az içerik kirliliği ile almak için..
Sen hangi şampuanı kullanacaksın saç ve vücut için canım?Canım kızlar
Gözünden kaçan olduysa bir daha söylüyorum
Bakın bana dua edeceksiniz
Doktorunuzdan PANTO ilaç yazmasını isteyin
Sabah bir tane alın ama hemem peşine kahvaltı etmeyin. En az bi 15-20 dakika mide asidini alsın ilaç sonra yapın kahvaltınızı ve gün boyu rahat edin Allahın izniyle
Seviliyorsunuz canlar
Öperim sizi de minnaklarınızı da❤
Ne tecrübesi kızKız pişik demişken mustelanın pişik kremini alsammı sen bilirsin tecrübeli ana
Bizim buradaki civil uygun değildiLcw,H&M,ebebek,babymall kaliteli oluyor.Civil de pek kaliteli değil ama fiyatı diğerlerine göre daha uygun idare eder.Yenidoğan kısmını civile de bakıcam ben.Uzun süre giymiyor zaten çabuk büyüdüklerinden.
Cevremde gözlemlediğim tecrübeli analar sudocrem kullanıyorlar pisik icin hepsi çok memnun diye bende onu aldimKız pişik demişken mustelanın pişik kremini alsammı sen bilirsin tecrübeli ana
Bende araştırıyorum sürekli ama mustela diğer markalara göre yine de daha doğal kalıyor içeriği değişmiş deniliyor ama kötü yorum pek görmedim ve yerine koyabileceğimiz bakım ürünleri tamamen organik olacaksa onlarda nereden baksan 300 liradan kremleri başlıyor.Kuzular benim kızım alerjik bir bebek çeşitli şampuanlar denedim olmadı.En iyi mustela yenidoğan köpük şampuan geldi.Cilt doktoru en doğalı alerji için radix demişti şampuan tenime değince beni dahi kızarttı ve gözlerimi yaktı.
Mustela içeriği kötü diyorlar geçenlerde bunun için araştırma yaptım. Ama çoğu şampuanın da içeriğinde aynı maddeler var. Eski usul sabun iyi diyorlar ama eski sabunlar nerdeee bulucaz:) Oğluma da aynısını alıp bakıcam.50 ml deneme boylarından alıp konak oluşumu olacak mı gözlemlicem.
Benimkiler ikiz biri uyuyup biri uyanıyırdu şimdi ikisi birlikte uyanıp birlikte uyuyorlar uyandıklarında karnımı şekilden şekile sokuyorlar tepiniyorlar.dün pazar a gittim pazarcı bağırıyor bizimkiler tekme atyırYaaa öyleee tabiii bak benimki dünden beri pek hareketli değill çünkü dün dışardaydım hep bugünde çocuk odasinı hallettikk derken
Akşama anca dinlendim ama 2 3 bi harekt etti gitti uyuyo sıpaaa bırak beni der gibiii vallaha doğurduğu zamannn hiç bırakmıcakk uyu kızım sen orda ben de uyuyayım diyorum ahahahah geceleride güzel uyuyorum 2 3 gündür
Gayet iyi kuzummEvet 160*230 ölçüsü birinde 300 birinde 400 oluyor
Direk sıcak birşey iç benimde biara oldu olacaktı hemen ıhlamur içtim geçtii gecmiş olsunGünaydın kızlar. Boğazım çok ağrıyor var mıdır sizde başına gelen? Geçiren bir şeyler?
Anladım canımİndirim olsada yine ilk fiyatlara düşmüyor cnm ya
İndirimli halleri bile bir önceki aldığımızdan daha pahalıya geliyor
Sen hazırla dursun bence ne olur ne olmaz
Bende olmuyor o indirim cnm ya
Bundan sonra alacağım 5 numara olur onuda yine bir indirimden büyük koli olanlardan alacağım
Merve duymadan al prima geç
Şaka bir yana goon denersin sende çok övdüler cidden
Bu kadar stoğum olmasa goon deneyebilirdim
Aldıklarım yetmezse küçük bir paket goonla deneme yaparım diye düşünüyorum bende
Ben almadım ama keşke alsaydım diyorum
Çünkü her şey gibi korselerin fiyatları da uçtu
Sesten yankı ediyolarmış ya kuzummBenimkiler ikiz biri uyuyup biri uyanıyırdu şimdi ikisi birlikte uyanıp birlikte uyuyorlar uyandıklarında karnımı şekilden şekile sokuyorlar tepiniyorlar.dün pazar a gittim pazarcı bağırıyor bizimkiler tekme atyırses e tepki verdiler heralde
Halimize şükür rabbim isteyen herkese naşp etsin
Bepanthol pişik önleyici kullanırsan pişik olmuyor zaten bebiş.Kızım sadece 1 kez oldu baharatlı yemek yemişti o gün de.Bepanthol onu da geçirdi.Kız pişik demişken mustelanın pişik kremini alsammı sen bilirsin tecrübeli ana
Kimyasal hayatımızın her yerinde var.En basta kullanacağımız mamalrda dahi olacak (lüzum olursa).Bem şampuanı kılın haftada 1, yazın da 2 kez kullanıyorum.Şampuansız duş aldırıyorum diğer günler.Her gün kullanmak elbette iyi değil.Bende araştırıyorum sürekli ama mustela diğer markalara göre yine de daha doğal kalıyor içeriği değişmiş deniliyor ama kötü yorum pek görmedim ve yerine koyabileceğimiz bakım ürünleri tamamen organik olacaksa onlarda nereden baksan 300 liradan kremleri başlıyor.
Sende tecrübeli anne olarak genel olarak memnunsun musteladan sanırım
bende almayı düşünüyorum 1 haftadır araştırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?