Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Aa en iyi mustela diyolar bide
Ben bir sayfada gördüm mustelanın yeni seri şampuan ve pişik kreminde içerik değişikliği var. Baktım gerçekten zararlı olanlar var. Ben de mustelaya güveniyordum ama hayal oldu. Araştırma aşamasındayım elimden geldiğince bebeğin cildine değicek her şeyi temiz olacak şekilde ya da en az içerik kirliliği ile almak için..

Ay valla yarın ilk işim olcak dünden beri fena su içsem kötüyüm
Ah canım ne kadar zor bilirim.
Bazen unutuyorum da ertesi güne kadar başımı duvarlara vuruyorum resmen
Unutmamak için tezgahın üstüne bir sürü panto koydum aman aman çok önemli unutmayayım mahvolurum akşama kadar
Gidemedim kuzu ayakalrımın ağrısından gün boyu uzandım.2 gündür ayaklarım ve bileklerim ağrıyor sizde de var mı kızlar?
Acaip karnım sertleşiyor bir de.Son trimesteri sonuna kadar yaşıyoruz ke
Aynen sağlam girdik... ama iyi girdik hee
Ayy hemen yarın mesaj atayım çok sağol kuzu

Bugün doğru düzgün suda içemedim valla
Şifa olsun kuzuma
Aa en iyi mustela diyolar bide
Ah no no noooo aşağıya bi link birakcam şimdi ona bakın
Ben bu ürünleri 2 kimyager arkadaşımdan onaylatarak aldım. Sıfır kimyasal ve şimdiden yaralar ve eşimle oğlumun egzaması için kullandık denemek için ben diyeyim size efsane
Prema ve onun anneliği sayfasında da gördüm sonradan bunun tavsiyesini ve içeriği %100 organik

Ya evet burdan bir arkadaş premayı ve bu ürün markasını söylemişti. Bende takipteyim. Ama bazı şikayetlerde rahiki ile ilgili çok ilgisiz ve üslüp olarak sıkıntılı konuşuyorlar vs yazmışlar o biraz kafamı kurcaladı.

Kuzular benim kızım alerjik bir bebek çeşitli şampuanlar denedim olmadı.En iyi mustela yenidoğan köpük şampuan geldi.Cilt doktoru en doğalı alerji için radix demişti şampuan tenime değince beni dahi kızarttı ve gözlerimi yaktı.
Mustela içeriği kötü diyorlar geçenlerde bunun için araştırma yaptım. Ama çoğu şampuanın da içeriğinde aynı maddeler var. Eski usul sabun iyi diyorlar ama eski sabunlar nerdeee bulucaz:) Oğluma da aynısını alıp bakıcam.50 ml deneme boylarından alıp konak oluşumu olacak mı gözlemlicem.

Sen hangi şampuanı kullanacaksın saç ve vücut için canım?

Kız pişik demişken mustelanın pişik kremini alsammı sen bilirsin tecrübeli ana
Ne tecrübesi kız
Benim daha ilk bebem
Ama içeriği iyi değil diye mustela almadım ben
Lcw,H&M,ebebek,babymall kaliteli oluyor.Civil de pek kaliteli değil ama fiyatı diğerlerine göre daha uygun idare eder.Yenidoğan kısmını civile de bakıcam ben.Uzun süre giymiyor zaten çabuk büyüdüklerinden.
Bizim buradaki civil uygun değildi
H&M gerçekten mükemmel bir çok markayla kıyaslanamaz bile
Ama fiyatlar çok pahalı
Sanırım ben yine Lcw online da takılacağım
Çünkü dün LCWyede gittik annemle yeni doğan için hiçbir şey yoktu

Bende araştırıyorum sürekli ama mustela diğer markalara göre yine de daha doğal kalıyor içeriği değişmiş deniliyor ama kötü yorum pek görmedim ve yerine koyabileceğimiz bakım ürünleri tamamen organik olacaksa onlarda nereden baksan 300 liradan kremleri başlıyor.
Sende tecrübeli anne olarak genel olarak memnunsun musteladan sanırım
bende almayı düşünüyorum 1 haftadır araştırıyorum

Benimkiler ikiz biri uyuyup biri uyanıyırdu şimdi ikisi birlikte uyanıp birlikte uyuyorlar uyandıklarında karnımı şekilden şekile sokuyorlar tepiniyorlar.dün pazar a gittim pazarcı bağırıyor bizimkiler tekme atyır ses e tepki verdiler heralde
Halimize şükür rabbim isteyen herkese naşp etsin

Anladım canım

Sesten yankı ediyolarmış ya kuzumm
Ooyyy bide ikizmii kurban olduğumm allahh kucağına nasip etsin inşaallahhhh

Merhabalar güzel anneler temiz ikinci el kız bebek kıyafetleri için dolabima bekliyorum ben Kasım'da anne oldum çok fazla giydiremedim soğuktan bir yere çıkamadık kaldı ciciler hepsi lekesiz temiz

Kız pişik demişken mustelanın pişik kremini alsammı sen bilirsin tecrübeli ana
Bepanthol pişik önleyici kullanırsan pişik olmuyor zaten bebiş.Kızım sadece 1 kez oldu baharatlı yemek yemişti o gün de.Bepanthol onu da geçirdi.
Kimyasal hayatımızın her yerinde var.En basta kullanacağımız mamalrda dahi olacak (lüzum olursa).Bem şampuanı kılın haftada 1, yazın da 2 kez kullanıyorum.Şampuansız duş aldırıyorum diğer günler.Her gün kullanmak elbette iyi değil.
Uzak durmanız gerekenler bana göre: Bübchen, Dalin, Radix,Johnsın Baby(memnun kalmadıklarım)
Uni baby vücudu için kullanıyorum bir sıkıntı görmedim.Saçında elektriklenme yapmıştı.Bir de sebamed vücut şampuanını denemek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…