Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Yuh o ne öyle diyeydin 75 lira ne ya zıbın altı üstü

civilin ürünlerinden ben cok memnunum kızımın kiyafetlerini ordan alıyorum genellikle

Bende almayı düşünüyorum ama doktoruma sorcam bi. Burda bazılarının doktoru hemen kullan derken bazıları kullanma demiş o yüzden arada kaldım
Evet kimisine 3.günden itibaren kullanabilirsin demiş doktoru ben erken veya geç illaki kullanırım diyorum hem ileriki zamanda da kullanılır zayıflamak istediğimde. Fiyatlar da her geçen gün artarken alayım dedim bakalım inşallah iyi olur

Birşekilde uçuyo sonra gene indirim geliyo aynı yanii değişen birşeyde farketmiyor kuzu ya
İndirim olsada yine ilk fiyatlara düşmüyor cnm ya
İndirimli halleri bile bir önceki aldığımızdan daha pahalıya geliyor
Yanıma götürmeyeceğim ama gerektiği anda hemen yanıma getirilir diye hazır olsun istiyorum.
Sen hazırla dursun bence ne olur ne olmaz
Canım trendyol dolaptan al ekstra 20 tl de indirim var 1 paketi 70 tl olmuş oluyor. Ben bir kısmını da buradan alacağım
Bende olmuyor o indirim cnm ya
Bundan sonra alacağım 5 numara olur onuda yine bir indirimden büyük koli olanlardan alacağım
Sleepy stokluyordum ya. Sızdırıyor diyen çok fazla kişi var. Sanırım sonradan bozdular o yüzden riske atmak istemedim yoksa baya bi alacaktım ben 4 5 numaraya kadar
Merve duymadan al prima geç
Şaka bir yana goon denersin sende çok övdüler cidden
Bu kadar stoğum olmasa goon deneyebilirdim
Aldıklarım yetmezse küçük bir paket goonla deneme yaparım diye düşünüyorum bende
Ben almadım ama keşke alsaydım diyorum
Çünkü her şey gibi korselerin fiyatları da uçtu

dr. izin verir ise ben bu sefer mutlaka takıcam o sezeryan göbeği gitmiyor yoksa. ilk doğumumda bişey olmaz kendiliğinden gider diye takmadım uzunca bi süre gitmedi göbek

Ay prima valla çok para yaaa aynen sleepy sızdırırsa goon deniycem bakalım

Doğru ilerleyen zamanda kullanılır

dr. izin verir ise ben bu sefer mutlaka takıcam o sezeryan göbeği gitmiyor yoksa. ilk doğumumda bişey olmaz kendiliğinden gider diye takmadım uzunca bi süre gitmedi göbek
Ya bir de doğumdan sonra o yürüyüş yaparken sanki aşağı çekiyorlar gibi geliyordu karnımı zaten 2 büklüm yürüyorsun. Bana babam demişti karnına bir kuşak bağla diye ben de bir pamuklu şalımı bağlamıştım da çok rahat etmiştim Şimdi yine doktora sorarak takarım ben de inşallah

Bu eskiler her şeyi biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…