Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Aynen bendede var canım şu an bile midem çok kötü yanıyor yediğim herşeyde oluyor
Ya benim çok fena peynir ekmekle geçiştirdim resmen korkumdan.. soda falan içtim süt içtim ama kâr etmiyo biraz geçiyo sonra yine devam ilacı varmış sanırım doktordan isticem yarın yaşam kalitem düştü 3 gündür

Aynen benimde bu hafta randevum var bende soyliycem bişe yemeye korkuyorum bı hafta on gündür böyle

Miğdem aşırı yanıyo ya hiç bişey yemek istemiyorum iştahım da azaldı baya sizdede varmı bu durum yesem bi dert yemesem bi dert…
Midem değilde benimde reflü ya. Yediklerim ağzıma geliyor sürekli bir boğazımda yanma kaynama hissi. Dün geceden beri berbatım. Su içsem bile oluyor

bu havalar böyle giderse haziranda cokta ısınmaz havalar ya

Bendede aynı durum canım

Aynen benimde bu hafta randevum var bende soyliycem bişe yemeye korkuyorum bı hafta on gündür böyle

Midem değilde benimde reflü ya. Yediklerim ağzıma geliyor sürekli bir boğazımda yanma kaynama hissi. Dün geceden beri berbatım. Su içsem bile oluyor
Herkeste var demekki 7. Ayın cilvesi bu kızlar

Canım kızlar
Gözünden kaçan olduysa bir daha söylüyorum
Bakın bana dua edeceksiniz
Doktorunuzdan PANTO ilaç yazmasını isteyin
Sabah bir tane alın ama hemem peşine kahvaltı etmeyin. En az bi 15-20 dakika mide asidini alsın ilaç sonra yapın kahvaltınızı ve gün boyu rahat edin Allahın izniyle
Seviliyorsunuz canlar
Öperim sizi de minnaklarınızı da

Ay valla yarın ilk işim olcak dünden beri fena su içsem kötüyüm

Ayy hemen yarın mesaj atayım çok sağol kuzu
Ay sorma yaa şu an su içtim Allahım fena fena dayanamıyorum artık o derece
Bugün doğru düzgün suda içemedim valla

Lcw,H&M,ebebek,babymall kaliteli oluyor.Civil de pek kaliteli değil ama fiyatı diğerlerine göre daha uygun idare eder.Yenidoğan kısmını civile de bakıcam ben.Uzun süre giymiyor zaten çabuk büyüdüklerinden.

Gidemedim kuzu ayakalrımın ağrısından gün boyu uzandım.2 gündür ayaklarım ve bileklerim ağrıyor sizde de var mı kızlar?
Acaip karnım sertleşiyor bir de.Son trimesteri sonuna kadar yaşıyoruz ke
Ağrım bari yok çok şükür şimdilik benimde dün gece baya sertleşti durdu.

Offf sorma sorma bende fenayım reflüden. 2 dk uzandım sen misin yatan mahvoldum kalktım oturuyorum. Gerçi otururken de oluyor

Kızlar baby turco da çok iyimiş çevremde sleepy den ona geçenler var gayet güzel diyolar ve daha uygunmuş
Bezini bilmiyorum ama yenidoğan ıslak havlusu içerik olarak iyimiş, hatta sleepynin de limon,sirke,kekik,okaliptüs olanı ile bio natural olanı, baby me yenidoğan, bebeland yenidoğan olanı içerik olarak iyi olanlarmış.
Islak mendil alacaklar bunları aklında bulundurabilir.
Ben geçenlerde Migros’tan 2 adet sleepy doğal (kekik,okaliptüs,limon,sirke) olandan aldım indirimli bulursam daha alırım sonra

Bende sleepy natural aldım bi 12 li bakalım ya hangisi iyiyse onu kullanıcaz artık kuzu

Miğdem aşırı yanıyo ya hiç bişey yemek istemiyorum iştahım da azaldı baya sizdede varmı bu durum yesem bi dert yemesem bi dert…
Ağzıma ağzıma geliyor benimde mideden kaynaklı sanırım. Bu dönemde çok normal geçen uygulamada yazıyordu öneride vardı unuttum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…