Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar şeker yüklemesi testinin sonucu geldi ama ben pek anlamıyorum
Açlık şekeri 80
1 saat sonra 192
2 saat sonra 91
75gr yükleme yapılmış anlayan varsa bakabilir mi?
Kimyasal hayatımızın her yerinde var.En basta kullanacağımız mamalrda dahi olacak (lüzum olursa).Bem şampuanı kılın haftada 1, yazın da 2 kez kullanıyorum.Şampuansız duş aldırıyorum diğer günler.Her gün kullanmak elbette iyi değil.
Uzak durmanız gerekenler bana göre: Bübchen, Dalin, Radix,Johnsın Baby(memnun kalmadıklarım)
Uni baby vücudu için kullanıyorum bir sıkıntı görmedim.Saçında elektriklenme yapmıştı.Bir de sebamed vücut şampuanını denemek istiyorum.
Evet Bübchen, Dalin, Radix,Johnsın Baby bu ürünleri kimse önermedi banada
Peki mustelanın vücut losyonu ve bebek yağı kullanılıyor mu ilk dönemlerde nasıl ilerlemek lazım sence
Evet Bübchen, Dalin, Radix,Johnsın Baby bu ürünleri kimse önermedi banada
Peki mustelanın vücut losyonu ve bebek yağı kullanılıyor mu ilk dönemlerde nasıl ilerlemek lazım sence
Tatlım panik yapma hemen benımkide 3 gün eski hareketliliği yoktu sessiz bi ortamda meyve yada tatlı bireyler yiyince başlıyordu oynamaya tamamen 0 mı oynaması yoksa gecen günlere göremi daha az hissediyorsun?
Tatlım panik yapma hemen benımkide 3 gün eski hareketliliği yoktu sessiz bi ortamda meyve yada tatlı bireyler yiyince başlıyordu oynamaya tamamen 0 mı oynaması yoksa gecen günlere göremi daha az hissediyorsun?
Sabah vurdu gitti az once size yazdıktan 5 dk sonra vurdu biraz sırt üstü yattımm bide ara ara soluma toparlanıyordu ondan şey etmiyordum amaa özledimde yani korktumm
Evet bende öyle biliyordum bübchen içeriği doğal diyorlar Dalin ve jhonsn baby'e göre
mustela aralarında en doğalı olduğu biliniyor belki biraz buyunca kullanilabilir ama ilk yenidoğan döneminde benim icime sinmedi
Sabah vurdu gitti az once size yazdıktan 5 dk sonra vurdu biraz sırt üstü yattımm bide ara ara soluma toparlanıyordu ondan şey etmiyordum amaa özledimde yani korktumm
Yok kuzucum korkma benımkide 3 gün öyle biraz sakin takıldı sonra yine başladı eski hareketlerine doktorlar hareket varsa korkmayın dıyor gunde 10 hareketi normal sayıyorlar
Yok kuzucum korkma benımkide 3 gün öyle biraz sakin takıldı sonra yine başladı eski hareketlerine doktorlar hareket varsa korkmayın dıyor gunde 10 hareketi normal sayıyorlar
Evet bende öyle biliyordum bübchen içeriği doğal diyorlar Dalin ve jhonsn baby'e göre
mustela aralarında en doğalı olduğu biliniyor belki biraz buyunca kullanilabilir ama ilk yenidoğan döneminde benim icime sinmedi
Kizlar selam. Bugün doktor kontrolüm vardı bebek 400 Gr olmuş ama ultrasonda kanama alanı tespit edildi önemli değil dedi doktor ama içime sinmedi. Puruloton iğne verdi. Varmı bu haftalarda başına böyle bişey gelen. Çok korktum zaten serklajim var.
Kizlar selam. Bugün doktor kontrolüm vardı bebek 400 Gr olmuş ama ultrasonda kanama alanı tespit edildi önemli değil dedi doktor ama içime sinmedi. Puruloton iğne verdi. Varmı bu haftalarda başına böyle bişey gelen. Çok korktum zaten serklajim var.
Benimde kanama alanı vardı ama bir sıkıntı yaratmamıştı. Ozaman kanamam da yoktu sonra kendiliğinden geçti. Korkma doktor da önemli değil demiş zaten hem