• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kızlarr yaaa pek hareket yok bizimkinin bi sabah vurdu gitti evham yapmaya başladım şinii 😪 3gundür doğru düzgün hissedemiyorum artık
Korkma beee uyuyordur. Haftasonu zaten odayla falan uğraştın hareket halindeydin. Bi kaçamak yap çikolata ye soluna yat🤗

• Muhteşem
Reactions: Jou
Kızlar şeker yüklemesi testinin sonucu geldi ama ben pek anlamıyorum
Açlık şekeri 80
1 saat sonra 192
2 saat sonra 91
75gr yükleme yapılmış anlayan varsa bakabilir mi?

Kızlarr yaaa pek hareket yok bizimkinin bi sabah vurdu gitti evham yapmaya başladım şinii 😪 3gundür doğru düzgün hissedemiyorum artık

Çikolata yiyip sola yattın mı. Benimde eskisi gibi çok hareket yok ara ara oluyor oda fazla sürmüyor

• Beğen
Kimyasal hayatımızın her yerinde var.En basta kullanacağımız mamalrda dahi olacak (lüzum olursa).Bem şampuanı kılın haftada 1, yazın da 2 kez kullanıyorum.Şampuansız duş aldırıyorum diğer günler.Her gün kullanmak elbette iyi değil.
Uzak durmanız gerekenler bana göre: Bübchen, Dalin, Radix,Johnsın Baby(memnun kalmadıklarım)
Uni baby vücudu için kullanıyorum bir sıkıntı görmedim.Saçında elektriklenme yapmıştı.Bir de sebamed vücut şampuanını denemek istiyorum.
Evet Bübchen, Dalin, Radix,Johnsın Baby bu ürünleri kimse önermedi banada
Peki mustelanın vücut losyonu ve bebek yağı kullanılıyor mu ilk dönemlerde nasıl ilerlemek lazım sence

Evet Bübchen, Dalin, Radix,Johnsın Baby bu ürünleri kimse önermedi banada
Peki mustelanın vücut losyonu ve bebek yağı kullanılıyor mu ilk dönemlerde nasıl ilerlemek lazım sence

Bübchen iyi biliyordum alman markası. Arkadaşımın kızının saçı kepek gibi alerjik bir durumu vardı. Bir tek onu kullanınca olmuyordu.

Tatlım panik yapma hemen benımkide 3 gün eski hareketliliği yoktu sessiz bi ortamda meyve yada tatlı bireyler yiyince başlıyordu oynamaya tamamen 0 mı oynaması yoksa gecen günlere göremi daha az hissediyorsun?

• Beğen
Korkma beee uyuyordur. Haftasonu zaten odayla falan uğraştın hareket halindeydin. Bi kaçamak yap çikolata ye soluna yat🤗
Aayy etti ettii tamamm sırt üstü uzandım baya durdum gene bir iki etti
Yorulmuştur 😅 dinleniyordur
Sıpaaa korkutmaya bayıliyorr çünkü
Çikolata yiyip sola yattın mı. Benimde eskisi gibi çok hareket yok ara ara oluyor oda fazla sürmüyor
Çikolata değilde helva yedim çikillata yohh 😂

Tatlım panik yapma hemen benımkide 3 gün eski hareketliliği yoktu sessiz bi ortamda meyve yada tatlı bireyler yiyince başlıyordu oynamaya tamamen 0 mı oynaması yoksa gecen günlere göremi daha az hissediyorsun?
Sabah vurdu gitti az once size yazdıktan 5 dk sonra vurdu biraz sırt üstü yattımm bide ara ara soluma toparlanıyordu ondan şey etmiyordum amaa özledimde yani korktumm

Bübchen iyi biliyordum alman markası. Arkadaşımın kızının saçı kepek gibi alerjik bir durumu vardı. Bir tek onu kullanınca olmuyordu.
Evet bende öyle biliyordum bübchen içeriği doğal diyorlar Dalin ve jhonsn baby'e göre
mustela aralarında en doğalı olduğu biliniyor belki biraz buyunca kullanilabilir ama ilk yenidoğan döneminde benim icime sinmedi

Aayy etti ettii tamamm sırt üstü uzandım baya durdum gene bir iki etti

Sıpaaa korkutmaya bayıliyorr çünkü

Çikolata değilde helva yedim çikillata yohh 😂

Söyle bir daha korkutmasın seni arada ben buradayım desin :)

• Beğen
Sabah vurdu gitti az once size yazdıktan 5 dk sonra vurdu biraz sırt üstü yattımm bide ara ara soluma toparlanıyordu ondan şey etmiyordum amaa özledimde yani korktumm
Yok kuzucum korkma benımkide 3 gün öyle biraz sakin takıldı sonra yine başladı eski hareketlerine doktorlar hareket varsa korkmayın dıyor gunde 10 hareketi normal sayıyorlar

Yok kuzucum korkma benımkide 3 gün öyle biraz sakin takıldı sonra yine başladı eski hareketlerine doktorlar hareket varsa korkmayın dıyor gunde 10 hareketi normal sayıyorlar
10 hareket bile yoktu 1 2 seferdii hayırlısı olsun ya kuzuu vallahii

Evet bende öyle biliyordum bübchen içeriği doğal diyorlar Dalin ve jhonsn baby'e göre
mustela aralarında en doğalı olduğu biliniyor belki biraz buyunca kullanilabilir ama ilk yenidoğan döneminde benim icime sinmedi

Yenidoğan için bende arayıştayım 😊

Kizlar selam. Bugün doktor kontrolüm vardı bebek 400 Gr olmuş ama ultrasonda kanama alanı tespit edildi önemli değil dedi doktor ama içime sinmedi. Puruloton iğne verdi. Varmı bu haftalarda başına böyle bişey gelen. Çok korktum zaten serklajim var.

Kizlar selam. Bugün doktor kontrolüm vardı bebek 400 Gr olmuş ama ultrasonda kanama alanı tespit edildi önemli değil dedi doktor ama içime sinmedi. Puruloton iğne verdi. Varmı bu haftalarda başına böyle bişey gelen. Çok korktum zaten serklajim var.

Benimde kanama alanı vardı ama bir sıkıntı yaratmamıştı. Ozaman kanamam da yoktu sonra kendiliğinden geçti. Korkma doktor da önemli değil demiş zaten hem😊

Back