Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Ya kızlar bezler gittikçe fiyatı artıyor indirimde almak çok güzel fikir ama naçizane fikrim çok almayın çünkü bazen en iyisidir olsa bebeğin tenine uymiyabiliyor. Kızım bir iki aylık filanken çok fazla pişik oldu o kadar dikkat ediyordum onun için kaç defa doktora götürdüm kaç tane pişik kremi kullandım bi türlü geçmiyordu bez hiç aklımdan bile geçmiyordu sonra doktorum dedi bi bezini. Değiştir belki ondandır farklı bir bez kullandım sanki yalan oldu o pişik yani benim böyle bir tecrübem olduğu için almayı düşünmüyorum

Bende buyüzden hemen almak istemiyorumm
Esimde dedi bakalım pişik yapcakmı yapmıcakmı hagisi iyi gelcek bilemeyiz dedi denicez bi bezle dedi işte bakalımm songün alacaz bişekilde

gecenlerde bende kiyafetleri yıkarken hastane için olanları özellikle ilk giyeceği kiyafetleri felan şefaf poşetlere koydum temiz temiz duruyorlar öle.

Mutluyum zaten cnm ben
Fiyatlar çok arttı ben aldıktan sonra
Özellikle primalar uçtu uçtu
Zamanında 5-6 numaraları bile almadığıma pişmanım

Canım trendyol dolaptan al ekstra 20 tl de indirim var 1 paketi 70 tl olmuş oluyor. Ben bir kısmını da buradan alacağım

Eklentiler

• Screenshot_20220320_235410_trendyol.com.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 41
Benimkilerin ölçüsü 160*230 iyi mi o boyuta göre

Selamlar
Ben de bez almıyorum ıslak mendil depolamak lazım ama. Bugün korse aldım. Bunun m bedenini. Sezaryenden sonra çabuk toparlanma adına iyi geliyormuş. İlk doğumumda kullanmadım keşke kullanabilseymişim. Sizler aldınız mı korse?

Eklentiler

• Screenshot_20220320-235951_Trendyol.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 45
Olmaz beni biliyorsun yıkadım dolaba astım kaç hafta oldu

elim değmişken hazırda dursun dedim 34 gibi zaten hastane cantamı da hazırlarım ben benim kızlar anneleri gibi tez canlı erken gelmeye niyet ederse ablası gibi dursun hazır herşeyi

En güzeli ya sonra makyaj çantamızla gitmeyelim :)))

Bende almayı düşünüyorum ama doktoruma sorcam bi. Burda bazılarının doktoru hemen kullan derken bazıları kullanma demiş o yüzden arada kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…