• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bende medicalparka gidiyorum izmirde malesef fiyatlar çok yüksek. Ben hastanede çekim yaptırmayacağım o yüzden almadım canım sonrasında düşünüyorum bebeğide kendimiz çekeriz zaten doğumda. Bende şiş şiş hiç istemiyorum açıkcası 🤦🏼‍♀️ Koy yanına dursun ya ne olur ne olmaz fazladan zararı olmaz
Evlenirken dış çekim yaptırmamıştık eşime bigün dogurucak olursam ya hamileyken ya dogumda çekim yaptırırım diye şart koymuştum oda söz demişti geldi çattı :KK53::KK53:

Evlenirken dış çekim yaptırmamıştık eşime bigün dogurucak olursam ya hamileyken ya dogumda çekim yaptırırım diye şart koymuştum oda söz demişti geldi çattı :KK53::KK53:
Ahahah yaptır tabii sözü varsa 😄 bizde hamile çekimi ve sonrasında bebekle konsept çekim düşünüyoruz sadece hastanede ayarlamadık

Ama kac gündür 20tlye gözümün önünde duruyordu almassam böyle olur 😛lohusa takımı aldınmı bi eksigim o kaldı nasıl alsam bilmiyorum
Ben lcw den pijama takımı aldım 3-4 tane tanesi 70 tlye gelen bile oldu lohusa takımları çok pahalı ya geriye çanta hazırlamakla kıyafetleri yıkayıp ütülemek kaldı üşeniyorum ona da bilmiyorum ne zaman yapcam 🥲

Ben lcw den pijama takımı aldım 3-4 tane tanesi 70 tlye gelen bile oldu lohusa takımları çok pahalı ya geriye çanta hazırlamakla kıyafetleri yıkayıp ütülemek kaldı üşeniyorum ona da bilmiyorum ne zaman yapcam 🥲
Büyük beden pijama bnde düşünmedi degilim aslnda 200den asagı yok lohusalıklar gerçekten.trendyoldan bi çekim için aldım beyaz 250 tlye alt üst ıkıla sıkıla 🙄32.haftada kontrole gidicem sonra hazırlamayı düşünüyorum bnde 🤗

Arkadaşlar bir sorum olacakti 2 hafta önce doktora gittiğimde bebeğimin karın çevresi ölçümü 27+4 çıkmıştı ve haftasıyla uyumluydu.Bugun yine aynı çıktı doktor önemsemedi ama ben tedirgin oldum neden karın çevresi geride kaldı acaba bilgisi olan var mı
Protein ağırlıklı beslenmeniz gerekiyor, bebeğin kilo alımı ve gelişimi için. Anneden bebeğe giden damarlardaki kan akışına bakmıştır doktor onda bir sıkıntı yoksa sorun etmemiştir. Beslenmenizde proteine ağırlık verirseniz toparlar :)

Büyük beden pijama bnde düşünmedi degilim aslnda 200den asagı yok lohusalıklar gerçekten.trendyoldan bi çekim için aldım beyaz 250 tlye alt üst ıkıla sıkıla 🙄32.haftada kontrole gidicem sonra hazırlamayı düşünüyorum bnde 🤗
Ben çekim yapmayacağım için benim için rahatlık ön planda dantelli uçuş uçuş kollu takımlar beni yansıtmıyor benim şimdilik sezeryan olacak gibi gözüküyor sezeryanda da sonda takılıyor diye gecelik rahat oluyor diyorlar ben 4 tane pijamayla 1 sabahlık aldım kuponla epey uyguna geldi

Ben çekim yapmayacağım için benim için rahatlık ön planda dantelli uçuş uçuş kollu takımlar beni yansıtmıyor benim şimdilik sezeryan olacak gibi gözüküyor sezeryanda da sonda takılıyor diye gecelik rahat oluyor diyorlar ben 4 tane pijamayla 1 sabahlık aldım kuponla epey uyguna geldi
Bi gideyim araştırayım bakalm magazaları 🥴

Bugün bebişimin kontrolüne gittik çok şükür her şey yolunda devlete gittiğim için net yüz görüntüsü göremedim😌 28. Haftadayız 1056 gr. doktorum normal dedi kilomuza bende az mı acaba diye düşündüm bu haftada iyidir inş☺️🧿

🥰🥰🥰

Eklentiler

• Screenshot_20220704_191533.webp
    Screenshot_20220704_191533.webp
    63,7 KB · Görüntüleme: 68
Arkadaşlar boğazlarım acıyor bugün öksürük var gıcık gibi biraz kaşınıyor gibi oluyor boğazım öksürürkende sol kulağım sızlıyor hafif. Üşüttüm mü acaba nedendir sizce? Bir de taze zencefil çayı limonlu içsem bir zararı olur mu bebişe? Yanlış bişey içmekten korkuyorum :KK1:

Ah kızlar lütfen dikkat edin klima altında oturmayın cereyan olan yerden oturmayın. Cereyanda oturdum sanırım yüz felci geçirdim dün. Ağrım sızım yok ama yüzümün sol tarafı uyuşuk. Bebeğe bir zararı yokmuş çok şükür. Malesef birkaç gün kortizol kullanmak zorundayım ilerlememesi için. Bana dua edin lütfen.

Arkadaşlar boğazlarım acıyor bugün öksürük var gıcık gibi biraz kaşınıyor gibi oluyor boğazım öksürürkende sol kulağım sızlıyor hafif. Üşüttüm mü acaba nedendir sizce? Bir de taze zencefil çayı limonlu içsem bir zararı olur mu bebişe? Yanlış bişey içmekten korkuyorum :KK1:
Canım Geçmiş olsun bn hasta oldugumda ...... Bal toz zencefil karabiber ve limon karıştıralım sabah akşam birer tatlı kaşığı alalim ıhlamur nane limon Ve kuşburnu birer bardak içelim parol alabiliriz burnu açmak için okyanus suyu yada serum fizyolojik damlatalim burna cistus pastil alalim sabah öğle akşam birer defa kullanalim bunlarla geçmezse bi Kbb dr u na gidelim bakınalım....... Doktorumun önerileri buydu.hiç bi zararı olmadı günde bi bardaktan hiç bişey olmaz onlaro yapmaya mecburuz zaten ilaç kullanamıyoruz

Nasıl istersen güzelim bulursan ses et
Buldum gene en uyguna pijjamayla geceligi..yanlız bi emzirme atleti alcaktım oda beyaz lohusalık iç gösteriyor onun içine giymeye 180 tl yazıyordu agzım acık kaldı normal atletten tek farkı emzirme oldugumu yani..kaçarak uzaklastım🤣

Back
X