2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Hah yaşa canım bir de onu soracaktım, bu idrara sıkışık gitme olayı ne oluyor. Benim rahmim ters olduğu İçin doktor görebilmek için karnıma epey bastırıyor cihazı.

Ben de o nedenle hep tuvaletimi yapıp giriyorum yanlış mı yapıyorum yani?

Sıkışık olma mantıklımı anlayamadım bi izah edebilir misin eğer bilgin varsa🙈
Benimde öyle canm eşimde dalga gecıyor sanki canını alıyorlar diye ama agryo bende hep önce tuvalete girer sonra muayeneye girerdim.😁😬
Ozaman doktorum, buraya geldınde tuvalete girme demişti. Birde bol su iç karnın tok gel hareketlerini daha rahat goruruz demişti 😁 gercekten de fıldır fıldır oluyordu her gttgmde 😁😁

Canım bana doktorum tatlıdan uzak dur dedi, ben de biraz insülin direnci çıktı ondan da kaynaklı tabi bu durum ama gebelikte genellikle tuzlu ve ekşi yenmesini öneriyorlar.
Sen de çok yemiyorsunuz muhakkak ama yine de aklında olsun🙏

Merhaba canım, ben şuan yaptırmak istemeyen gruptayım. Yine de bi doktorumun fikrine danışıp son kararı o şekilde vereceğim.

Kızlar herkese günaydın, bugün sata göre 11+3 usgye göre bir kaç gün ilerisindeyim tabi Allah’ın izniyle her şey yolunda ise🤲 Bu haftalarda usg öncesi çikolata yemek bebeğin hareketli olmasını sağlar mı? Yukarıda da yazdığım gibi bana mümkün mertebe tatlı yasak; eğer işe yaramayacaksa hiç yemeyeyim ama yarayacaksa bu hakkımı bugün kullanayım dedim :)

Bile arkadaşlarım var mı?
Meyve de mi yemiyorsun

Hah yaşa canım bir de onu soracaktım, bu idrara sıkışık gitme olayı ne oluyor. Benim rahmim ters olduğu İçin doktor görebilmek için karnıma epey bastırıyor cihazı.

Ben de o nedenle hep tuvaletimi yapıp giriyorum yanlış mı yapıyorum yani?

Sıkışık olma mantıklımı anlayamadım bi izah edebilir misin eğer bilgin varsa🙈
Benimde rahmim ters cok aşırı sıkısık gittim net goremedi.vajinal bakicak haftaya

Meyve de mi yemiyorsun
Yok yok meyve yiyorum ama tatlıdan kastım hani böyle şerbetli ağır tatlılar, içinde beyaz şeker olan.
Meyvenin de tabi fazlası zarar muhakkak ama canım tatlı isterse muzun üstüne şekersiz fıstık ezmesi atıp yiyorum.

Benimde öyle canm eşimde dalga gecıyor sanki canını alıyorlar diye ama agryo bende hep önce tuvalete girer sonra muayeneye girerdim.😁😬
Ozaman doktorum, buraya geldınde tuvalete girme demişti. Birde bol su iç karnın tok gel hareketlerini daha rahat goruruz demişti 😁 gercekten de fıldır fıldır oluyordu her gttgmde 😁😁
Bir de yeterki bebek gözüksün diye ruhu çekilen ama bi şey diyemeyenler var🙇🏻‍♀️😂

Bu sefer bide öyle yiyeyim canım, okuduğum kadarıyla çikolata değil de senin dediğin gibi tok dahi gidilse kandaki şeker bebeğe geçtiği için kıpırdanma oluyormuş. Yani çikolata şart değil.
Annem meyve suyu yapmıştı doğal onun az bi tatlısı var bugün su ve onu içip gideyim bakalım, her şey yolunda olsun da varsın biraz az hareket etsin her şey kabulüm gerçi🥲

Kuzu namaz kılarken oldu bugün, bir de dün yatarken ani bir hareket de yapmadım ama oluverdi. Yarın bu saatlerde kontrol bitmiş olacak Allah’ın izniyle bu belirtiler ile güncellerim sizi🥲

Gören arkadaşlar dua edebilir mi yarın öğleden sonra kontrolüm biraz streslendim🤷🏻‍♀️
Aklına kötü şeyler getirme normal olabiliyor canim yani en azından bende hep oluyor bu aralar zaten bugün randevun da var doktoruna da danış mutlaka 👼

Aklına kötü şeyler getirme normal olabiliyor canim yani en azından bende hep oluyor bu aralar zaten bugün randevun da var doktoruna da danış mutlaka 👼
Happy moms uygulaması ne diyor bak😌

Eklentiler

• A51DC898-59E1-4378-8A34-4D601CFDF212.webp
    A51DC898-59E1-4378-8A34-4D601CFDF212.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 66
Happy moms uygulaması ne diyor bak😌
Evet canim ilerleyen zamanlarda da alt bacaklarda da olabilir ilk gebeligim de uykumdan sicriyordum o derece kramp giriyordu bacağıma çare tabiki süt ürünleri ama yetmezse magnezyum veriyor doktor takviye olarak vücudundaki bütün magnezyum u bebek çekiyor 🥰♥️

Evet canim ilerleyen zamanlarda da alt bacaklarda da olabilir ilk gebeligim de uykumdan sicriyordum o derece kramp giriyordu bacağıma çare tabiki süt ürünleri ama yetmezse magnezyum veriyor doktor takviye olarak vücudundaki bütün magnezyum u bebek çekiyor 🥰♥️
Tecrübelerinden istifade edeceğiz artık güzel anne😌

Ben yaptırmadım doktorum demedi bisey deseydi de yaptirmicaktim. 2. Çocuk da da yaptirmamistim.
Merhabalar cinsiyetiniz belli oldumu acaba bende 12. Haftadayım acaba kontrole gitsemmi bir hafta daha beklesenmi onu düşünüyorum

12. Hafta içerisinde cinsiyeti belli olan varmı acaba net olarak 16. Haftayı bekle diyolar sabırsızlıktan duramıyorum🙈

Dinlen bolca canım hafifler inşallah 😘🤲 Bnde iyiyim çok şükür anneme geldim yatıyorum hep misler gibi 😁😁😍 bulantılar azaldı şükür 7 kilo verdim 🙄🤦‍♀️🤦‍♀️ hiç iştahım yok zorla bseyler yiyorum gene gecen haftalara oranla daha iyiyim canm 🤲🤲💜
Oh ne güzel kuzum yatıp dinlenmen iyi olmuş, kötü olduğun verdiğin kilodan belli zaten canım bayadir bu durumdaydın inşallah bir an önce geçer gider 🤲🏻😮‍💨

Kizlar sabah suyum geldi sandim oyle korktumki hemen doktoru aradim gel dedi.sukurler olsun bebek iyiymis yine probiyotik verdi sirkeli suyla ic dış yika dedi ve ogluma kardeş yine bir oglan geliyormus🥰😇🤲 Rabbim saglik sihhat versin sag salim kucaklarimiza alalim insallah ya
Neden suyunun geldiğini düşündün? Sirkeli suyla neyi yıka dedi anlamadım?
Hayırlı olsun oğluşun 🙂

Benim de eskiden minicik bir alt karnım vardı şimdi göbüşe dönüyor yavaştan, akşamları extra büyük oluyor sabah daha normal. Jean vs. giyinmeyi bıraktım işe hep tayt ya da elbise ile gidiyorum rahat bıraktım bebişi🥰🤭
Bende bende tayttan başka bişi giyemiyorum şuan sanırım iç karnım baya darmış göbüş çıkmaya çok hevesli🙈😂

Benimde çıktı canim ama göbek yani bebek olamaz 😂 midem sis bu aralar aç da olsam tok da olsam midem şişkin anlamsız çayı çok severdim artık bir bardaktan fazla içemiyorum ya sisiyorum bide tat alamıyorum wskisi gibi
Evet evet bir çorba içsem dünyaları yemiş gibi oluyorum bir de işin garip tarafı kilo verdim ama göbek çıktı 😂

Çok doğru yazmışsınız. Ben kızımı sezeryanla doğurmak zorunda kaldım. Benim kendi durumlarım sebebiyle birde 36+3 te kızımın son hafta hiç kilo almadığı görülünce plasenta yaşlanması olduğu ve benim ekstra diyabetim olduğu için prematüre doğum yaptım ama Allaha şükür 2064 doğan kızım çok kısa sürede yaşıtlarını yakaladı. Yani dediğim gibi zorunluluklar olmadıkça tabiki normal doğum. Daha dr umla konuşmadım ama şimdiden şekerimin yüksek oluşu kan sulandırıcı iğne kullanma zorunluluğumun olması yine sezeryan denirse şaşırmam ama umarım bu sefer normal doğum olabilir
Merhaba acaba sizde gebelik sekerimi vardi normal seker hastasımisiniz... Sekeri nasil kontrol altina aldiniz gebeligin ilk haftalarinda dun sekerim 305 di icim hic rahat degil henuz 6. Haftadayiz

Kızlaaar 10. Haftadayım ve göbeğim çıkmaya başlaadı sanki normalde de göbeğim vardı ama şuan aşırı gergin ve sabah akşam gitmiyor . Aranızda göbeği çıkan varmı başka ?
Ben de 10.haftadayım, aynıyız ;) benim göbeğim çıkmış durumda. Hamile taytı, pantolonu giymeye başladım bile. Senin nasıl geçiyor?

Back
X