- 4 Kasım 2021
- 3.403
- 3.310
- 32
Kendini üzme doktora git görün2 gram ağrım vardı hamile olduğumu hissettiren oda gitti. Ben de hiç bir hassasiyet yok. Kanama da devam ediyor zaten. Gün geçmiyor ki canım sıkılmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendini üzme doktora git görün2 gram ağrım vardı hamile olduğumu hissettiren oda gitti. Ben de hiç bir hassasiyet yok. Kanama da devam ediyor zaten. Gün geçmiyor ki canım sıkılmasın
Evet mavisim son adet tarihim Aralık 25ti ondan sonrası ekim demekki. Allahin izniyle bi artsın da hemen burdayımHahaha 1 günden bisey olmaz kiz sağlıkla gelsin minnoş burda bizimlesin insallah demek ki bu tarihten sonrasi Ekim ayına dönüyor
Daha öncesinde gitmis miydin canim kese vs icin
Ahhh çok heyecanli yaa inşallah görürsünüz kuzum bende yarın yada ptesi bakacağım eşimin müsaitlik durumuna göre
Canim çocuklar şu pandemi durumundan dolayı çok yalnız büyüdüler biz ne kadar ilgilensek de bir yaşıtı gibi olamıyoruz maalesef bende aralarında çok Yaş farkı olmasın istedim ama gene de 4 Yaş olacak bir de yaş faktörü var tabi ki hep derdim 30 u geçmeden 2.yi doğurayim die tam otuzu doldururken doğmuş olacak kısmetse
Bende daha hiçbir rahatsızlık yok çok şükür ama yinede ev temizliği için kayınvalidem geliyor ben biraz titizim temizlikçilerin yaptıklarını detaylı bulmuyorum beğenmiyorum nedense ya bu huyumdan vazgeçsem iyi olacak çünkü bebek doğduğunda sadece bebeğimle ilgilenmek istiyorumKızlar evde temizlik işlerini nasıl yapıyorsunuz hem havalar soguk hem hamileligin verdigi ufak rahatsızlıklar
Kayınvalidem selam vermez arayıp nasılsn demez sagolsınBende daha hiçbir rahatsızlık yok çok şükür ama yinede ev temizliği için kayınvalidem geliyor ben biraz titizim temizlikçilerin yaptıklarını detaylı bulmuyorum beğenmiyorum nedense ya bu huyumdan vazgeçsem iyi olacak çünkü bebek doğduğunda sadece bebeğimle ilgilenmek istiyorum
İki günde iki kat degerlerin cok güzelKızlar merhaba bugün test yaptırdım tekrar,
14 ocakta beta 9,19 du benim
18 ocakta beta 103,4
20 ocakta beta 231
İki günde iki katı mı artması lazımdı 1 günde iki kat mı degerlerim normal mi kızlar
2 günde 2 katı artması lazım canım gayet düzenli artmış buna göre maşallahKızlar merhaba bugün test yaptırdım tekrar,
14 ocakta beta 9,19 du benim
18 ocakta beta 103,4
20 ocakta beta 231
İki günde iki katı mı artması lazımdı 1 günde iki kat mı degerlerim normal mi kızlar
Benimki çok iyi ya sağolsun hakkını yiyememKayınvalidem selam vermez arayıp nasılsn demez sagolsın
Sürekli gelmene gerek yok dinlen yapacak bişey yok bekliycez zaten dedi. Yapacak hiç bişey olmadan beklemekte ayrıca zor.Kendini üzme doktora git görün
ŞanslısınAllahtan annem var sagolsun o yardımcı oluyorBenimki çok iyi ya sağolsun hakkını yiyemem
En son ne zaman gitmiştin kontroleSürekli gelmene gerek yok dinlen yapacak bişey yok bekliycez zaten dedi. Yapacak hiç bişey olmadan beklemekte ayrıca zor.
Gölge düşürmek istemiyorum sizlerinde heyecanlarınıza ama içim içimi yiyo yani
Ne güzel biz anneciğimle ayrı şehirlerdeyiz malesefŞanslısınAllahtan annem var sagolsun o yardımcı oluyor
Ocak kaç oluyor kuzum?Gittim 12snde kese için onu gördüm.bebek ve kalp için 3 hafta sonra gel dedi bnde garanti olsun diye 3 haftayı bekliyorum.
Ocak 2 denk geliyorOcak kaç oluyor kuzum?
Hamile degildim eczaneden pastil alırken eczacı hamilelik varmı diye sormustu.bnce doktoruna sor nolur nolmazgrip oldum boğazım acıyo pastil kullansam bi zararı olurmuki bilgisi olan varmı?
Yok canım 3 hafta sonraki kontrolün ne zaman geliyor ben 28 Ocak’a randevu aldım da.Ocak kaç oluyor kuzum?
heniz doktorum yok o zaman kulanmıyımHamile degildim eczaneden pastil alırken eczacı hamilelik varmı diye sormustu.bnce doktoruna sor nolur nolmaz
Pardon ya şubat 2 yazıcaktım ocak yazmışımYok canım 3 hafta sonraki kontrolün ne zaman geliyor ben 28 Ocak’a randevu aldım da.
Kaç haftalıksınheniz doktorum yok o zaman kulanmıyım