- 11 Ağustos 2021
- 1.355
- 1.681
Salı günü gittim canım.En son ne zaman gitmiştin kontrole
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salı günü gittim canım.En son ne zaman gitmiştin kontrole
Hamilelerin kullanması uygun değilmiş canım, bende kullanamadım.grip oldum boğazım acıyo pastil kullansam bi zararı olurmuki bilgisi olan varmı?
Canım ağrılarım varken eşim yardımcı oluyor onun dışında yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum evim küçük hemen bitiyor allahtanKızlar evde temizlik işlerini nasıl yapıyorsunuz hem havalar soguk hem hamileligin verdigi ufak rahatsızlıklar
Kuzum kaç haftaliktin bir de başka doktora mj görürsen acaba2 gram ağrım vardı hamile olduğumu hissettiren oda gitti. Ben de hiç bir hassasiyet yok. Kanama da devam ediyor zaten. Gün geçmiyor ki canım sıkılmasın
Sabırsızlıkla bekliyoruz dilosumEvet mavisim son adet tarihim Aralık 25ti ondan sonrası ekim demekki. Allahin izniyle bi artsın da hemen burdayım
Canım değerin gayet güzel artmış iki günde iki katıKızlar merhaba bugün test yaptırdım tekrar,
14 ocakta beta 9,19 du benim
18 ocakta beta 103,4
20 ocakta beta 231
İki günde iki katı mı artması lazımdı 1 günde iki kat mı degerlerim normal mi kızlar
Maviş de yazmıs baska doktora görün bnce seni rahatlatması gerekirken sürekli gelip durmana gerek yok demeside bi tuhaf daha cok strese sokuyor seniSalı günü gittim canım.
Aslında mecbur kalıp doktoruma ulaşamayınca başka bi doktora da gittim acil olarak. Kanaman ilaca rağmen devam edebilir kahveye dönebilir vs demişti. %90 zararsız kanamalar oluyor falan dedi. Ama kanama full kırmızı kahveye bile dönmedi. İçerde sorun görünmüyordu en son 2 gün önce de. Bir kanama alanı da yoktu. Herhalde düşmesini bekliyoruz kanamanın çoğalıp bilmiyorum ne olcak böyle. Sevincim kursağımda kaldı.Canım ağrılarım varken eşim yardımcı oluyor onun dışında yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum evim küçük hemen bitiyor allahtan
Kuzum kaç haftaliktin bir de başka doktora mj görürsen acaba
Sabırsızlıkla bekliyoruz dilosum
Canım değerin gayet güzel artmış iki günde iki katı
Gitmiştim başkasına da. Oda düşerse üzülme dedi 5ay sonra bebek hasta sakat vs desem daha çok üzülürsün. 10gün sonra yine gel görelim demişti. Yani zaman koyuyorlar araya. Sürekli gelince hem dinlenemiyorsun fayda görmezsin hemde kese büyüyomu büyümüyomu anlayamayız bir iki günle demişti. Oyüzden oda 1 hafta geçsin en az dediMaviş de yazmıs baska doktora görün bnce seni rahatlatması gerekirken sürekli gelip durmana gerek yok demeside bi tuhaf daha cok strese sokuyor seni
Anladim canim bebisin ömrü yoksa biz ne yaparsak yapalım onu tutamayız ki canim bir de böyle birsey var doktorun söylediği garip geldi sadece düşmesini bekle der gibi konuşmuş bir de kanama alanı vs yok demişsin neyden kaynaklandığı belli değil miAslında mecbur kalıp doktoruma ulaşamayınca başka bi doktora da gittim acil olarak. Kanaman ilaca rağmen devam edebilir kahveye dönebilir vs demişti. %90 zararsız kanamalar oluyor falan dedi. Ama kanama full kırmızı kahveye bile dönmedi. İçerde sorun görünmüyordu en son 2 gün önce de. Bir kanama alanı da yoktu. Herhalde düşmesini bekliyoruz kanamanın çoğalıp bilmiyorum ne olcak böyle. Sevincim kursağımda kaldı.
Hayır canım belli değil neden olduğu. henüz bebekte görmedik herhalde kese büyüyüp bebegi görünce daha mı ciddiye alacaklar durumu bilemedim. Şuan bebek yok diye bekleyelim ilerliyorsa ona göre bakarız diyorlar heralde kendilerince. Bende hiç bişey anlamıyorum. ÜzücüAnladim canim bebisin ömrü yoksa biz ne yaparsak yapalım onu tutamayız ki canim bir de böyle birsey var doktorun söylediği garip geldi sadece düşmesini bekle der gibi konuşmuş bir de kanama alanı vs yok demişsin neyden kaynaklandığı belli değil mi
Bol bol dua canim bebeğin sana sımsıkı tutunsun inşallah Rabbım kötü günler göstermesin güzel şeyler düşünelim güzel olsun ❤Hayır canım belli değil neden olduğu. henüz bebekte görmedik herhalde kese büyüyüp bebegi görünce daha mı ciddiye alacaklar durumu bilemedim. Şuan bebek yok diye bekleyelim ilerliyorsa ona göre bakarız diyorlar heralde kendilerince. Bende hiç bişey anlamıyorum. Üzücü
Canım senin kanaman var o yüzden mi bakarız bekleyelim diyorlar ?Hayır canım belli değil neden olduğu. henüz bebekte görmedik herhalde kese büyüyüp bebegi görünce daha mı ciddiye alacaklar durumu bilemedim. Şuan bebek yok diye bekleyelim ilerliyorsa ona göre bakarız diyorlar heralde kendilerince. Bende hiç bişey anlamıyorum. Üzücü
Amiiin canım inşallah dua edin ne olur.Bol bol dua canim bebeğin sana sımsıkı tutunsun inşallah Rabbım kötü günler göstermesin güzel şeyler düşünelim güzel olsun ❤
Aminnn insallah canim benim en çok da senin için Rabbım bebeğini sana ve eşine bağışlasınAmiiin canım inşallah dua edin ne olur.
Belirsizlik çok kötü bi şey.
Rabbim hepimize sağlıkla ilerleyen bir gebelik ve kucağımıza alabileceğimiz hayırlı evlatlar nasip etsin
Evet canım, kanama var durmuyoda suan için. Ped dolmuyor ama durmuyorda ilaca rağmen.Canım senin kanaman var o yüzden mi bakarız bekleyelim diyorlar ?
Canım bebeğini kaç haftalıkken gördün.ben 6+4 daha görmedim normal mi kafam çok karışık
İlaç olarak ne kullanıyorsunEvet canım, kanama var durmuyoda suan için. Ped dolmuyor ama durmuyorda ilaca rağmen.
benim tek annem biliyo bugün söyledim şaka yapıyorum sandı inanamadı gözlerinin içi güldü kadınınKızlar kimlere söylediniz hamileliğinizi aileden birileri biliyor mu Ben dün akşam anneme söyledim.