- 29 Ocak 2019
- 1.867
- 2.246
Kızlar yazdıklarınızı tek tek okudum şimdi ne güzel capcanlı olmuş gibi grup yeniden, hamile kalanlar lüüütfen stres yapmayın akışa bırakın kendinizi aralarında 19 ay fark var diye kötü büyümeyecekler, çok daha güzel ilişkileri olacak. Ben planım dahilinde değil şuan ama yeni doğan gördüğümde o zamanları çok özlediğimi hissediyorum. Sürpriz hamile kalsam yaaa çok heyecanlı moduna girerim, O yüzden çok güzel olacak hep iyi düşünün ki karnınızdaki güzel yavrunuz da bunu hissetsin.
Düşünsenize şuan sahip olduğunuz şey dünya güzeli ve ondan bi tane daha eli yüzü farklı ama onun gibi masum bir kuzu daha gelecek. Ne olabilir ne kadar zorlanabilirsinşz rabbim sağlık sorunu vermediği sürece inşallah musmutlu yaşarsınız güzel ailenizle.
T temmuzekim çol geçmiş olsun, talihsiz bir olay yaşamışsın ama bir sağlıkçı olarak en doğru kararı verdiğini düşünüyorum. Allah bir daha böyle zor bir sınavla sınamasın inşallah
@Lalalala1 meyve ağacı fikri mükemmelmiş biz de yapalım köyümüze ben de organizasyon konusunda minimal tutma taraftarıyım hatta fotoğraf çektirircrm sadece muhtemelen pasta olmayacak
Bu arada İçimden komple sizi çok sevdiğimi söylemek istedim aşırı duygusal bi anıma denk geldi yazdıklarınızı okurken isimleri görünce herkesin hikayesi aklımda çok garip bir bağ bu. saçma gelebilir şuan ama iyi ki varsınız görünmez sihirli arkadaşlarım
Amin canım çok sağ olKızlar yazdıklarınızı tek tek okudum şimdi ne güzel capcanlı olmuş gibi grup yeniden, hamile kalanlar lüüütfen stres yapmayın akışa bırakın kendinizi aralarında 19 ay fark var diye kötü büyümeyecekler, çok daha güzel ilişkileri olacak. Ben planım dahilinde değil şuan ama yeni doğan gördüğümde o zamanları çok özlediğimi hissediyorum. Sürpriz hamile kalsam yaaa çok heyecanlı moduna girerim, O yüzden çok güzel olacak hep iyi düşünün ki karnınızdaki güzel yavrunuz da bunu hissetsin.
Düşünsenize şuan sahip olduğunuz şey dünya güzeli ve ondan bi tane daha eli yüzü farklı ama onun gibi masum bir kuzu daha gelecek. Ne olabilir ne kadar zorlanabilirsinşz rabbim sağlık sorunu vermediği sürece inşallah musmutlu yaşarsınız güzel ailenizle.
T temmuzekim çol geçmiş olsun, talihsiz bir olay yaşamışsın ama bir sağlıkçı olarak en doğru kararı verdiğini düşünüyorum. Allah bir daha böyle zor bir sınavla sınamasın inşallah
@Lalalala1 meyve ağacı fikri mükemmelmiş biz de yapalım köyümüze ben de organizasyon konusunda minimal tutma taraftarıyım hatta fotoğraf çektirircrm sadece muhtemelen pasta olmayacak
Bu arada İçimden komple sizi çok sevdiğimi söylemek istedim aşırı duygusal bi anıma denk geldi yazdıklarınızı okurken isimleri görünce herkesin hikayesi aklımda çok garip bir bağ bu. saçma gelebilir şuan ama iyi ki varsınız görünmez sihirli arkadaşlarım
çeyrek altınKızlar bebislerinize 1 yaş doğum günü hediyesi ne düşünüyorsunuz?
Biz aslında globber bisiklet düşünüyorduk ama kur sebebiyle uçtu fiyatları vazgeçtikçeyrek altınyada bebek bileziği olabilir diye düşünüyoruz
daha anlamlı ne olur diye düşündük bulamadık
aklı erse belki başka şeyler olabilir ama
fikir olursa banada söyleyin
heeee bu arada kendisine sorsak memeeee der , bu ara meme ile aşk yaşıyor
Künye güzel bir hatıra bence babaannesi aldı doğum günü için bizimde. İleride büyüyünce eline vereceğimBiz aslında globber bisiklet düşünüyorduk ama kur sebebiyle uçtu fiyatları vazgeçtikçeyrek altın mantıklı benim de aklımda var ya da erkek bebek olduğu için künye düşünüyorum ya da öğrenme kulesi alalım dedik,ellerini falan rahat yıkar evde bana ve babasına yanımizda eşlik eder diye düşündük
Selaam canım benim bebişim de erken doğum ve bizde daha yeni 8 kg olduk doktorumuz sıkıntı yok dedi ama arada takıyorum ister istemez bir de hala dişimiz çıkmadı siz de durumlar nasılSelaaam herkese
Geçtiğimiz hafta 1. Yaşımızı kutladık. Düzeltilmiş 10 Aylığız tabii. Ertesi gün aşılarımızı da olduk.
Kendi kendine yürümüyor ama hiç de oturmuyor. Zorla mama sandalyesine bağlıyorum.Yorulmuyor musun hiç yavrum , diyorum Sürekli ayakta
Çok minik benimki, sanırım o yüzden hareketli. Tombul ve iri olsaydı zorlaşırdı işi diye tahmin ediyorum . Kendimi üzmemeye çalışıyorum,zira daha yeni 8 kg oldu. Dedim devam sütü ekleyeyim bir ara öğün gibi. Kesinlikle devamsütü istemiyor. Mamaya karıştıracağım artık azar azar
Bütün bebeklere maşallah
yürümeye başladıklarında bakalım nasıl takip edeceğiz. Sevgiler anneler
Diş durumu biraz genetik diyorlar. Abimiz ilk dişini 14 aylık çıkardı.( Üstten başladı )Selaam canım benim bebişim de erken doğum ve bizde daha yeni 8 kg olduk doktorumuz sıkıntı yok dedi ama arada takıyorum ister istemez bir de hala dişimiz çıkmadı siz de durumlar nasıl
Ne tatlı yaaa , gülerken sesi kulağıma geldiBu arada, bu foruma suyum geldi kızlar yazışımın birinci yılı
Ah ne günler geldi geçti o bi yılda, endişeler, mutluluklar, korkular, heyecanlar..
Onlarla birlikte bizim de büyüdüğümüz günler, nice senelere kavuşsun sağlıkla
Foto çekimi yaptırmıştık, bı masallahınızı alırız teyzeleri
Yaa teşekkür ederiz, oyunlar yaptık önce yerinde dursun sonra da gülsün diyeNe tatlı yaaa , gülerken sesi kulağıma geldiMaşallah annesi
globber i bende istiyorum ama fiyatlar fenaBiz aslında globber bisiklet düşünüyorduk ama kur sebebiyle uçtu fiyatları vazgeçtikçeyrek altın mantıklı benim de aklımda var ya da erkek bebek olduğu için künye düşünüyorum ya da öğrenme kulesi alalım dedik,ellerini falan rahat yıkar evde bana ve babasına yanımizda eşlik eder diye düşündük
Aaa iyi oldu söylediğin aklımda olsun, bunu bir düşüneyimglobber i bende istiyorum ama fiyatlar fena
bizim künyemiz vardı ama çok dişliyor. takamadık 2 kere düşürdük. öyle bir durum olabilir yani haberin olsun
Ya hafifçik bi koku olsun istiyorum rahatsız etmeyecek düzeyde. Parfümsüz ama kokulubiraz uçuk bi istek mi bilemiyorum çopu doğal üründe koku olmuyor ya da hafif bir kolonya kokusu oluyor anladığım kadarıyla
Sağlıkla kucağına al canım yanlış hatırlamıyorsam ilkin de tansiyon sıkıntısı yaşıyordun bu gebeliğin nasıl rahat geçiyor muTekrar hamile olan arkadaşlarımı kutluyorum. Benim oğlumda yeni 1 yaşına girdi güzel bi kutlama yaptık evde. Bu arada 2.hamileliğim de 7. ayında. Artık agirlasmaya başlıyorum oğlumu çok kucağımda tasidigimda karnım agriyo. Allahtan henüz yürümüyor da peşinden koşma sıkıntım yokdoğuma da annemler gelecek 3 ay kalacaklar inşallah. Epey yardımları olur ama o 3 aydan sonra ne olacak işte orasını bilmiyorum Şuan tek sıkıntım da oğlumun gece uyanmaları, meme emmiyo bırakalı çok oldu, uyanınca da 2-3 saat uyumuyo bazen kızıyorum Allah var. Yorgun düşüyorum uykuya ihtiyacım var o uyumuyo. Kızıyorum bazen sabrım taşıyo napayim sonra pişman oluyorum ama. Nasıl düzene sokucaz şu uykuları bilmiyorum gündüz uykusu iyi de. İkinci bebiş gelene kadar oğlumun uykusunu düzene sokmam lazım. Yoksa uykular haram olacak bana
Evet ilkinde gebelik zehirlenmesi vardı, şimdi ilaç kullanıyorum çok şükür iyiyim. Aynen dediğin gibi olur inşallah. Cinsiyetimiz bu sefer kızSağlıkla kucağına al canım yanlış hatırlamıyorsam ilkin de tansiyon sıkıntısı yaşıyordun bu gebeliğin nasıl rahat geçiyor mu
İlk zamanlar biraz zorlanacaksın evet ama sonrasında kendi kendine oynamaya başlayacaklar en azından ilk zamanları annen olacak yanında birlikte bir düzen oluşturursunuz onlar da destek olduğu için dinlenme zamanların olur bu arada cinsiyetiniz ne