Merhaba canım bizim şuan 3 üstte, 2 altta olmak üzere 5 diş var 6.da yolda :) alt dişlerde çok huzursuzluk olmadı üstler kadar, hafif iştahsızlık ara ara aglama,gece uyanıp yatakta boş boş oturma gibi durumlar oldu. Üst dişler çok daha zor çıktı ateş oldu, aynı zamanda viral enfeksiyon oldu derken combo yaptık:) üst yan kesici en son çıktı tam bir perişanlık oldu. İştah sifirdi asla ağzını açmadı dişin ucu patlayana kadar ağzını kilitledi, sürekli emme istedi, sürekli ağlama modu, sürekli kucak, uykusuzluk,huzursuzluk inanılmaz zor oldu. Ben rahatlasin diye bol bol soğuk yoğurt yedirdim, sızısıni aldı ve karadut özü verdim. Karadut özüne ağzını açmadı ben de sulandırıp su gibi teklif ettim öyle içti ve ağrısına iyi geldi diye düşünüyorum. Zaten ağız içi yaralarnda, pamukçuk tedavisinde ve bebeklerde diş ağrısı için öneriliyor. Zor oldu ama geçti ,şimdi tam düzeldi derken 10 aylık oldu ve bütün duzenimiz alt üst oldu. İnanılmaz bir ayrılık kaygısı yaşıyor,ise başlayacağım onu hissetti sanırım yapışık yaşıyoruz, gece benimle ve babasıyla uyumak istiyor bir de yan kesici diğer diş kabardi, huni takmaya ramak kaldı
inşallah sizin diş süreci kolaylıkla geçer