• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Lcwden almıştım kuponla 200e düşmüştü h&m den aldığım da var o 2.0 tog 6-12 aylık ama kocaman o yüzden 3-6 aylık aldım kışın rahat olur diye eğer çorap giyiyorsa ayaksız al daha uzun gider
Astronot yağmurlu havalarda da kurtarıcı olur diyerekten onu alacağım galiba. Dediğin gibi ayaksız alacağım minnak patiğe benzer ayakkabı almıştım onu da giydiririm dışarda zaten kanguruyu tercih edeceğim yerler maksimum 15 dk mesafede

Kızlar emzik ne kullanıyorsunuz bebisleriniz emzik tutuyor mu
Wee baby aldım ayda bir değiştirdiğim için çok pahalı bi şey almak istemedim. Tutuyor ve çok kurtarıcı kesinlikle. Emziriyorum gazını çıkarıp emziği veriyorum uykuya dalmasına çok yardımcı oluyor.

Wee baby aldım ayda bir değiştirdiğim için çok pahalı bi şey almak istemedim. Tutuyor ve çok kurtarıcı kesinlikle. Emziriyorum gazını çıkarıp emziği veriyorum uykuya dalmasına çok yardımcı oluyor.
Wee baby yi biri daha söylemişti. Onu da deniyim bi

kızlar bebiişleriniz hala kusuyormu çok.benimki bikaç gün az kusuyo tam seviniyorum herhalde kusmalar bitcek diye sonra yine başlıyo e gündür çok fazla kusuyo anlam veremedim ishali falan yok ateş yok başka hastalık belirtisi yok normalmidir bu durum
Hala ve hala ve hala kusuyor evet hem de ağız dolusu😂

Atak masaj gelmeden biraz uyuyordu şükür gece 3 gibi mızırdandı ama almadım uyumuş, 4 gibi kendim uyandırdım artık acıkmıştır diye. Sonra bir de 7 de uyandı. Şükürler olsun hep böyle kalsa keşke😋🙈

Çocuğu her gün dışarıya şaşıyorum minimum 2 saat yürüyoruz uyuyoruz kafede oturuyoruz pazar geziyoruz ondan mı rahat uyuyor acaba.

Atak masaj gelmeden biraz uyuyordu şükür gece 3 gibi mızırdandı ama almadım uyumuş, 4 gibi kendim uyandırdım artık acıkmıştır diye. Sonra bir de 7 de uyandı. Şükürler olsun hep böyle kalsa keşke😋🙈

Çocuğu her gün dışarıya şaşıyorum minimum 2 saat yürüyoruz uyuyoruz kafede oturuyoruz pazar geziyoruz ondan mı rahat uyuyor acaba.
Maşallah çok güzel alıştırmışsın canım. Bence dışarıyı çok seviyorlar rahatlama geliyor evde mıkırdanınca bizde çıkartıyoruz susuyor hemen. Bizim tek sıkıntımız kucakta ve pilates topunda uyuması oda dışarıda olmuyor uykusu gelince pusette ağlıyor. Annemlerde kayınvalidelerde hep birer pilates topu aldılar yanımızda taşımayalım diye 😂

Ya ufak doğdu ya bi de alerji vs kilo iyice problem haline geldi 🥲
Bir de kolu bacağı çok güçsüz gibi yüzüstü yatarken hala göğsünü kaldıramıyor çırpınıyor biraz.
İçten içe İçim titriyor.
Maşallah gezin bol bol çok iyi yapıyorsunuz 🤩
Bizimki de gezmeyi seviyor ama akşam üstü sakinlikle evde olmak istiyor 😀
Tam bi huyuna alışıyorsun her şey stabil gidecek diyorsun hop pişman ediyo bu bebeler 😂 dillenene kadar biz de delirmeden geçeydi şu günler 🥲🥲

Ya kimi bebeler 4. Ayda çıkarabiliyor aslında olabilir de
Aynıyız biz senle bizimki de daha tam kaldıramıyor kendini kısmen kafasını tutuyor. Kucağımda etrafa bakıyor ama karnının üstüne bırakınca öyle rahatlıkla kaldıramıyor göğsünü kafasını bile net tutuyor diyemem yoruluyor hemen mızmızlanıyor. Bizimkiler tembel biraz zaar 😅 omurga ucunda şüpheli görünüm gördü ultrasonda geçen ay doktor üç hafta kadar önce mr çektik bel ve sırt bölgesine çok şükür temizdi sorun olsa orda çıkardı diye düşünüyorum içini ferah tut. Ya araştırdıkça şüpheleniyor insan. Mr çekene kadar kafamda neler neler kurdum bi bilsen. Sonuç: Boş yere anestezi aldı çocuğum. O stres de cabası. Eğer aşırı bi durum yoksa doktor üstünde duruyorsa sen de rahatla başka türlü büyütene kadar biz 40 yıl büyüycez 😅

Benim bebek 5.bucuk saat uyudu daha uyuyacaktida aç kalmasın diye uyandirdim.annem yarim kundak emzikle uyutuyor ,annem gidince bizde 3,4,5 te uyuyoruz 🤪

Kızlar babyjörn anakucağı kullanan var mı varsa sevdi mi bebişiniz
ben kullanıyorum ilk doğdugunda almıstım, benimki sevdi onda takılıyor kaka yapmaya calısıyor bazen uyuyakalıyor,) ama bebişten bebişe değişir denemeden bilemezsınız.

Maşallah çok güzel alıştırmışsın canım. Bence dışarıyı çok seviyorlar rahatlama geliyor evde mıkırdanınca bizde çıkartıyoruz susuyor hemen. Bizim tek sıkıntımız kucakta ve pilates topunda uyuması oda dışarıda olmuyor uykusu gelince pusette ağlıyor. Annemlerde kayınvalidelerde hep birer pilates topu aldılar yanımızda taşımayalım diye 😂
İşe başlayana kadar tek odağım bebeğim. Havalarda Kar kış olmadan çıkarayım diyorum zaten ben de evde durmayı pek sevmem en kötü bir yürüyüş yapardım Ege olmadan da :)
Pilates topunda uyku muu? Maşallah çocuk doğuştan sportmen annesi napsın😉😋
Aynıyız biz senle bizimki de daha tam kaldıramıyor kendini kısmen kafasını tutuyor. Kucağımda etrafa bakıyor ama karnının üstüne bırakınca öyle rahatlıkla kaldıramıyor göğsünü kafasını bile net tutuyor diyemem yoruluyor hemen mızmızlanıyor. Bizimkiler tembel biraz zaar 😅 omurga ucunda şüpheli görünüm gördü ultrasonda geçen ay doktor üç hafta kadar önce mr çektik bel ve sırt bölgesine çok şükür temizdi sorun olsa orda çıkardı diye düşünüyorum içini ferah tut. Ya araştırdıkça şüpheleniyor insan. Mr çekene kadar kafamda neler neler kurdum bi bilsen. Sonuç: Boş yere anestezi aldı çocuğum. O stres de cabası. Eğer aşırı bi durum yoksa doktor üstünde duruyorsa sen de rahatla başka türlü büyütene kadar biz 40 yıl büyüycez 😅
Kızlar bizimkini özellikle bugün karın üstü koydum sadece kafasını kaldırıyor o kadar, kendini nasıl kaldırsın ki zaten daha çok küçük değiller mi?
Açıkçası ben doktorumuza bıraktım şüpheli bir şey olsa söylerdi diye düşünüyorum.
Hatta geçen kontrolde sma olayını sordum test mest yapıldı mı topuk kanından bakıldı mı acaba diye? Biz kontrollerde gelişim süreçlerinde az buçuk anlıyoruz hem siz neden şimdiden kötü senaryoları kuruyorsunuz kafanızda dedi o an aydınlandım. Olacakla öleceğe çare yok, bebeklerimizi öpüp koklayalım iyi düşünelim. Bir çoğumuzun hamilelik ve öncesi süreçleri çok sıkıntılı geçti şimdi Bari bi nefes alalım niyetindeyim ben.

Allah kimseyi evladıyla sınamasın hepsine sağlık güzellik versin😇🙏

Ya ufak doğdu ya bi de alerji vs kilo iyice problem haline geldi 🥲
Bir de kolu bacağı çok güçsüz gibi yüzüstü yatarken hala göğsünü kaldıramıyor çırpınıyor biraz.
İçten içe İçim titriyor.
Maşallah gezin bol bol çok iyi yapıyorsunuz 🤩
Bizimki de gezmeyi seviyor ama akşam üstü sakinlikle evde olmak istiyor 😀
Tam bi huyuna alışıyorsun her şey stabil gidecek diyorsun hop pişman ediyo bu bebeler 😂 dillenene kadar biz de delirmeden geçeydi şu günler 🥲🥲

Ya kimi bebeler 4. Ayda çıkarabiliyor aslında olabilir de
Canım benim ki de öyle kafasını tutma konusunda çırpınıyor gayet normal olduğunu düşünüyorum. Kendini üzme içiyorsa mama verebilirsin. Sağlıklı olsun da. Sırtüstü yatarken ellerinden tutup kaldırmaya çalış onu deneyin sağa sola dönmeyi çalışın. Üzülme sen her oluyor bir şekilde 🥰

İşe başlayana kadar tek odağım bebeğim. Havalarda Kar kış olmadan çıkarayım diyorum zaten ben de evde durmayı pek sevmem en kötü bir yürüyüş yapardım Ege olmadan da :)

Kızlar bizimkini özellikle bugün karın üstü koydum sadece kafasını kaldırıyor o kadar, kendini nasıl kaldırsın ki zaten daha çok küçük değiller mi?
Açıkçası ben doktorumuza bıraktım şüpheli bir şey olsa söylerdi diye düşünüyorum.
Hatta geçen kontrolde sma olayını sordum test mest yapıldı mı topuk kanından bakıldı mı acaba diye? Biz kontrollerde gelişim süreçlerinde az buçuk anlıyoruz hem siz neden şimdiden kötü senaryoları kuruyorsunuz kafanızda dedi o an aydınlandım. Olacakla öleceğe çare yok, bebeklerimizi öpüp koklayalım iyi düşünelim. Bir çoğumuzun hamilelik ve öncesi süreçleri çok sıkıntılı geçti şimdi Bari bi nefes alalım niyetindeyim ben.

Amin. Haklısın kesinlikle. Bi şeyler söyleyince annem hemen kızıyor rahat bırak çocuğu diye 😅 Rabbim evlatlarımızı bize bizi evlatlarımıza bağışlasın 🤲

Neden ayda bir değiştiriyorsunuz

En iyisi alışsınlar soğuğa zaten sonra zorluk yaşarlar bencede. Yaa sorma kolik döneminde aldık iyi geliyor diye bırakamıyoruz artık belim başım kopuyor 🙈😂

Kızlar bir sorum var bebekleriniz kaçıncı günde sünnet oldu ve Sedasyon denilen sakinleştiriciyi aldı mı?

Bizim görüştüğümüz doktor 3 aya kadar lokal yaparız sonrasında sedasyon verilir dedi. Asistanı 2,5 aya kadar lokal olur diyor. Hocayla konuşup dönecek biz şehir dışındayız ona göre döneceğiz.

Kızlar bir sorum var bebekleriniz kaçıncı günde sünnet oldu ve Sedasyon denilen sakinleştiriciyi aldı mı?

Bizim görüştüğümüz doktor 3 aya kadar lokal yaparız sonrasında sedasyon verilir dedi. Asistanı 2,5 aya kadar lokal olur diyor. Hocayla konuşup dönecek biz şehir dışındayız ona göre döneceğiz.
Canım sana tavsiyem büyümeden yaptırın sonra çok zor olur böyle bile zorlandık biz. Burada da anlatmıştım zaten. Hem iyileşmelerde bir o kadar çabuk oluyor. Lokal olmuştuk biz 75 günlükken.

Bugün burada diş konuşmalarını okuyunca bende bir kontrol edeyim dedim. Alt üst dişler hepsi sıralanmış içerde bekliyor. Bakalım ilk ne zaman çıkartacağız 🙈

Back