• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ya ben de öyle yapıcam galiba. Evde değil de yakın mesafe için çok iyi olur. Uyku tulumunu nereden aldın?
Lcwden almıştım kuponla 200e düşmüştü h&m den aldığım da var o 2.0 tog 6-12 aylık ama kocaman o yüzden 3-6 aylık aldım kışın rahat olur diye eğer çorap giyiyorsa ayaksız al daha uzun gider

Kuzum günler öyle böyle geçiyor, Minik Fındığım henüz 5 kilogramı geçebildi 🥲 sizde durumlar nasıl ☺️
Benim Kafamda türlü sorular, senaryolar ve birtakım araştırmalarla geçiyor günlerim.

Ah çok etkiliyor bebişleri ya
Geçmiş gitmiş olsun insallah. Çok da uzun sürmüş😣
Bizim çoklu gıda alerjisi var 2 aydır su gibi ishal söz konusu. Son günlerde düzeltemezsem aşıyı yaptırmayacağım mecburen.

Bence gayet mantıklı olmuş bu şekil beslenişin. Ben de bu şekilde eklemeler yapıyorum arada beslenmeme. Sütten her şey geçiyor sonuçta.

Canım kullandığın kangurunun markası nedir?
Bir de hala içe dönük kullanıyorsun değil mi? Yenidoğan aparatını kullanıyor musun hala ?
Baby me aldım ama daha sağlam bir şey almanızı tavsiye ederim içe dönük kullanıyorum yeni yeni dışa dönük oturtuyorum ama evin içinde. Dışarda hep içe dönük uyuya kalınca bana yaslanıyor kafası iyi oluyor yenidoğan aparatı ne bilmiyorum şimdi yanlış bir şey söylemiyim

Kızlar dişcikarma ihtimalimiz var mıdır? Şiddetli şekilde ağıza eli sokma ve sinirlenme mevcut, salya zaten epeydir var. Bu gece de uyuduktan 1,5 saat sonra uyandı aslında aç değil ama yine de meme teklif ettim, gözü kapalı emerken kavgaya başladı ve sonra ağlayıp memeyi bırakıp geri geldi vs sonra çığlık kiyamet, sonra yine gözünü actirdik ve önce kustu sonra gülücükler geldi. Şimdi üst baş degistik babası uyutmaya çalışıyor. Bı yeri agrisa, aç vs olsa gülücükler gelmez diye düşünüyorum. Ne oluyor anlamiyorum

Kiz çocukları bir tık daha minyon oluyor canım benim sağlıksal bir problemi olmasın da bir süre böyle zorlu geçecek.
Biz iyiyiz babamızın işi sebebiyle şehir dışına geldik bol bol dışarı çıkartıyorum, dışarıda uyuyor eve gelince gözler fal taşı gibi açık.
Günleri günlerini tutmuyor bebeklerin tam evet işte artık düzene girdi derken hooop başa sarmış. Büyüyecekler inşallah biz de yaşlanmazsak tabi bu streslerle😅
Ya ufak doğdu ya bi de alerji vs kilo iyice problem haline geldi 🥲
Bir de kolu bacağı çok güçsüz gibi yüzüstü yatarken hala göğsünü kaldıramıyor çırpınıyor biraz.
İçten içe İçim titriyor.
Maşallah gezin bol bol çok iyi yapıyorsunuz 🤩
Bizimki de gezmeyi seviyor ama akşam üstü sakinlikle evde olmak istiyor 😀
Tam bi huyuna alışıyorsun her şey stabil gidecek diyorsun hop pişman ediyo bu bebeler 😂 dillenene kadar biz de delirmeden geçeydi şu günler 🥲🥲

Kızlar dişcikarma ihtimalimiz var mıdır? Şiddetli şekilde ağıza eli sokma ve sinirlenme mevcut, salya zaten epeydir var. Bu gece de uyuduktan 1,5 saat sonra uyandı aslında aç değil ama yine de meme teklif ettim, gözü kapalı emerken kavgaya başladı ve sonra ağlayıp memeyi bırakıp geri geldi vs sonra çığlık kiyamet, sonra yine gözünü actirdik ve önce kustu sonra gülücükler geldi. Şimdi üst baş degistik babası uyutmaya çalışıyor. Bı yeri agrisa, aç vs olsa gülücükler gelmez diye düşünüyorum. Ne oluyor anlamiyorum
Ya kimi bebeler 4. Ayda çıkarabiliyor aslında olabilir de

Bizde de durumlar böyle diştir belkide alt çenede kabarıklık var mı

Dün akşam çok çok benzer bir senaryo yaşandı hatta neredeyse iki gündür yaşanıyor. Diş ihtimali aklıma geldi benim de gündüz bir kontrol yapacağım cenesini

Dün bütün gün bizde böyleydik üstüne birde hiç uyumadı hep huzursuz ve sinirliydik. Atakları geçti derken daha şiddetli geri döndü resmen

Karnı tok, altı temiz,gaz yok , uykuya direniş var, ağlama krizi var, asabiyet var, çaresizlik var
Yavaştan uyku gerilemesi olmaya başladık sanırım tam zamanlarıymış canım. Dün tam uyutuyorum ağlaya ağlaya açıyor 10dk sonra gözleri. Bakınıp geziniyoruz ağlıyor uykusu var. Yine ağlaya ağlaya uyuma bütün gün bu döngüdeydik kendini hep harap etti ya tepiniyor kucağımda bağır çağır. Kaldırıyoruz tık kesiliyor sanki az önce ağlayan başkasıydı.

Yavaştan uyku gerilemesi olmaya başladık sanırım tam zamanlarıymış canım. Dün tam uyutuyorum ağlaya ağlaya açıyor 10dk sonra gözleri. Bakınıp geziniyoruz ağlıyor uykusu var. Yine ağlaya ağlaya uyuma bütün gün bu döngüdeydik kendini hep harap etti ya tepiniyor kucağımda bağır çağır. Kaldırıyoruz tık kesiliyor sanki az önce ağlayan başkasıydı.

Aynısı oldu kucağa alınca ses yok uyutma pozisyonunda çığlık kıyamet kopuyor.

Geçen hafta gündüz yaşadım bu durumu, bu hafta daha iyi gündüzleri. Geceyi zaten biliyorsunuz, gündüz durumu yüksek ihtimalle geçici kızlar sabır

kızlar bebiişleriniz hala kusuyormu çok.benimki bikaç gün az kusuyo tam seviniyorum herhalde kusmalar bitcek diye sonra yine başlıyo e gündür çok fazla kusuyo anlam veremedim ishali falan yok ateş yok başka hastalık belirtisi yok normalmidir bu durum

Back