Ne uyku uyuyor ne gezdirirken duruyor ne kucakta bu kız hiçbir yere sığamıyor şu an eskiden az da olsa uyuyordu şimdi o da yok emmek de istemiyor bu atak mı nedir ne bitmezmiş
Canim benim bebekte emmek istemiyor bzzen emzik tutup uyuyor.birazda rezene veriyorum ben 2,3 çay kaşigi rahat gaz cikariyor.emzik sakinlestiriyor bir dene
Ne uyku uyuyor ne gezdirirken duruyor ne kucakta bu kız hiçbir yere sığamıyor şu an eskiden az da olsa uyuyordu şimdi o da yok emmek de istemiyor bu atak mı nedir ne bitmezmiş
Her dönem ayrı zor olcak belli, hareketlenmeler arttı çok dikkat etmek lazım dediğin gibi. Ağlaması fenaymış, bizimki nadir ağlıyo onun yerine sinirlenme ve söylenmesi var Zor sakinlesiyor bazen ne gülüyoruz o hızlı hızlı nefes alıp verişine
Canim benim bebekte emmek istemiyor bzzen emzik tutup uyuyor.birazda rezene veriyorum ben 2,3 çay kaşigi rahat gaz cikariyor.emzik sakinlestiriyor bir dene
Bitmeyecek ataklar ama azalacak iki üç gün once ben de aynı cümleyi kurmuştum. Şükür dün iki kez kalktı. Geçen hafta neredeyse 40 dkda bir uyandı geceleri, gündüzleri kucak harici uyku yoktu neredeyse..
Sanki tansiyon problemim devam ediyor gibi yüksek hissediyorum başın arka kısmında ense üstünde ovulsa bile geçmeyen bir ağrım var bir fincan içiyorum kahveyi o yüzden yoksa kahveyi çok seviyorum günde 4-5 kere içerdim hamilelikten önce
Bitmeyecek ataklar ama azalacak iki üç gün once ben de aynı cümleyi kurmuştum. Şükür dün iki kez kalktı. Geçen hafta neredeyse 40 dkda bir uyandı geceleri, gündüzleri kucak harici uyku yoktu neredeyse..
Kendi de yorgun gözleri kıpkırmızı bakıyor elini gözlerine götürüp ovuşturuyor benim kafam da ağırlaştı sanki gebeliğin başlarında bu kadar çok uyku isteğim vardı bir de şimdi kahvesizliğe bağlıyorum artık uyudukça uyuyorum yarım saat yarım saattir diye
Azaldı mı kucak istemesi canım bizim halen devam gerçi ataktan değil doğduğundan beri kucakta uyuyor iyice alışkanlık yaptı hiçbir şey yapamıyorum gündüzleri. Yatakta uyusa bende uyuyacağım ama oda yok.
Selaaamm,
Minder aktivitesi- jimlastigi başladı mı sizde?
Geçen ay denemistim, hiç ilgilenmemisti.
Tekrar çıkardım, artık 15-20 dk ağlamadan duruyor bunlara bakarken- abisi bozmazsa
Selaaamm,
Tekrar çıkardım, artık 15-20 dk ağlamadan duruyor bunlara bakarken- abisi bozmazsa
Selaaamm,