2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
En azından uyarı veriyormuş bak 😂 bugün benim ev de göçüyor sabah zorla topladigim evi büyük oğlum gene dağıttı gerekçesi de ev yapıyormuş yastıklarla 😂
Ahh bende zamanında az mı oynadın öyle yastıklarla ev yapıp ne günlerdi hala yapıyorlar demekki 🙈😄

Bilmiyorum ama emzirirken kullanmanın çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum canım ama en iyisini doktor bilir tabiki🤗

İşte herşey mümkün valla 😅 Mesela bizim bebiş plansız oldu,hatta eşime testi gösterince kalemle mi çizdin demişti o kadar konuya uzaktik korunuyoruz nasılsa diyez, sonuç kucağimda 3 aylık bir minik 😅

Canım hiç yaşamadım böyle bir durum umarım tekrarlamaz 🙏

Bebeğiniz huzursuzsa verin bence,ateş olmadığı halde ben vermiştim calpol ve sonucunda rahatladı, daha iyi uyudu, huzursuzluğu gittiği için. l
Yaaa sizin için büyük şok olmuştur canım 😂

Kesinlikle korunmanızı tavsiye ederim çevremde okadar çok ilk hamilelikte zorlanıp sonra o rahatlıkla ikinci gebelik yaşayan var ki. En basitinden 8 yıl gebelik yaşayamayıp ilk bebeği altı aylıkken hamile kalan akrabımı örnek gösterebilirim. Annem aynı şekilde süt korur sanmış sonuç kardeşimle aramda bir yaş var sadece. Korunmadığım tek ilişkiden bile pişman oldum sonra düşününce kesinlikle sen de o rehavete kapılıp nasılsa olmaz deme bence
Yaaa bencede korkuyorum zaten ben eşim rahat nasılsa olmaz kafasında ama sen bilirsin istiyorsan taktır dedi 🙈 kardeşi olsun istiyorum ama 3-4 sene sonra mümkünse 😂

Uykuyu ben de çok severdim hala daha severim bu aralar çok şükür 2 kez falan uyanıyor da uyuyabiliyorum. Allah dağına göre kar veriyor gerçekten kolik olsa ne yapardım ah🙈

Gerçekten öyle bazı günler moralim bozuk üzgün olduğumda bebeğim de huzursuz oluyor, anlıyorlar sandığımızdan akıllılar.
Gerçekten misafirin öncesi ağırlaması sonrası 2 aylık bebeği olan biri için çok zor. Elbet gelinecek evet onu kabul ettim diyelim e bari insaf gelince 2 yaşındaki ağlayan hoplayan bebekle 3 saat de oturmayın değil mi. Aldığım radikal kararlar var inşallah uygulamak nasip olur.

Hepimizin korkulu rüyası, ilk ay kontrolüne gittiğimizde doktor yumurta oluşmamış dediği için biz de korunmamıştık temin ederim içime öyle bir dert oldu ki 2. Ay spiral taktırdım.

Kucağımızdakiler zorla oldu ama 2. Ler bir sürpriz yapmasa bari:)

Ben de doğumdan dolayı biraz travma olmuş takılırken kendimi kastım biraz acıdı ama dayanılmayacak bir acı değil, biz doğum yaptık sezaryen acısı çektik bu bize koymaz 🤪

2. Kez doğum yapmış olmandan kaynaklı olabilir mi acaba?

Nasılll sürpriz bebek mi sizinkiiiii🙈 ay nasıl korunuyordunuz hap mal değil o zaman?
Ahh ne güzel annesine çekmiş minikte demekki uyuyor 🧿 yaaa sorma olsun diye uğraştık şimdide olmasın diye 🙈

Hamile kalmaktan mi yoksa adet olmaktan mi 🙈

Oyysss yerim minnak ellerini bende şimdi uyuttum daha on dakika olmadı sesi geliyor içerden bazen çok bitik hissediyorum ya 😱

Ahahaha yalnız değilsin valla bazen kafa öyle bı gidiyor ki çamaşır yıkanıyor çamaşır yıkadığı mi unutuyorum gömme dolabın içinde makina sürekli de görmediğim için akşam geliyor aklıma aaa çamaşır diye 😂

Öyledir eminim ki pozitif olman çok güzel 😍

Ayyy bende akıntı yok canisi ama iki gündür bebeği emzirirken midem bulaniyor eşim de sinirimi bozuyor yoksaaaaa diye 😂 sen doğurur bakarsin artık diyorum regl olmayınca da bilemiyor insan bı tanıdığımız ikizleri varken hamile kalmış beşinci ayında öğrenmişler 🙈🙈
Ayy hamilelik tabiki çok erken zaten iki cocukla zorlanıyorum 😄 iki üç yıl sonra belki kız için bidaha düşünebilirim😂

Ahh bende zamanında az mı oynadın öyle yastıklarla ev yapıp ne günlerdi hala yapıyorlar demekki 🙈😄
Yaaa evet bizde kardeşimle çok yapardık önceden büyük kanepe minderlerı olurdu onlarla daha güzel oluyordu arada bende oturup oynuyorum oğlumla 😂
maviss_34 maviss_34 Crknkz Crknkz muhtemelen küçük bir yırtık vs oldu o anın sehvetinde farketmedik diye düşünüyorum 😂 çocuk 3 aylık oldu hala soruyoruz birbirimize ne zaman oldu diye 😂 iyi ki de olmuş ama pamuğum 😍🥰

@

Hem de ne şok 😂
Yaaa demek ki farkında değilmiş siniz ama sizde istiyor musunuz bebeği 😍 ilk ve ikinci çocuk olacaklar için sıkıntı yok ama üçüncü çocuk olunca biraz sıkıntı olabilir
Ayy hamilelik tabiki çok erken zaten iki cocukla zorlanıyorum 😄 iki üç yıl sonra belki kız için bidaha düşünebilirim😂
Hahaha bu kafa aynı bennn kendimi gördüm şuan 😂😂
Bunun oğlan versiyonunu hiç düşünemiyorum bu kız tam bir çingene 🤣🤣🤣
Bebek ozleyince bütün zorlukları kötü yanlarını unutuyosun canim merak etme 😂

Yaaa bencede korkuyorum zaten ben eşim rahat nasılsa olmaz kafasında ama sen bilirsin istiyorsan taktır dedi 🙈 kardeşi olsun istiyorum ama 3-4 sene sonra mümkünse 😂
Spiral riskli ya tabi tercih sizin de prezervatif de bir seçenek. Aynı şekilde 3 4 yıl sonra yine çok uğraştırmadan inşaallah 😌

Evet canım sürpriz bizimki, biz seneye falan düşünüyorduk normalde hatta benim adetimin mevsim geçişlerinde ve çok yorgunluk olunca düzeni kaçar. 18 gün gecikince hamilelik ihtimali bile aklıma gelmedi, iş çok yoğundu hem onun hem de mevsim değişimi onun etkisi dedim.Ablam zorla test aldırıp yaptırdı o şekilde ogrebdim.hatta eşime ya hamileysem diyordum nasıl olacak korunuyoruz ceket atmakla mi hamile kalınır diyordu 😂 hap değil canım prezervatif kullanıyorduk.
Neee 😱 Ay en iyisi prezervatif diyordum ama o da mı değil

Yaaa evet bizde kardeşimle çok yapardık önceden büyük kanepe minderlerı olurdu onlarla daha güzel oluyordu arada bende oturup oynuyorum oğlumla 😂

Yaaa demek ki farkında değilmiş siniz ama sizde istiyor musunuz bebeği 😍 ilk ve ikinci çocuk olacaklar için sıkıntı yok ama üçüncü çocuk olunca biraz sıkıntı olabilir

Ama nedense üçüncüde erkek olacak gibi hissediyorum 😂😂😂

Biz seneye planlıyorduk ama minigimiz kendisi geldi çok da iyi etti,çok şükür 😍🥰

Neee 😱 Ay en iyisi prezervatif diyordum ama o da mı değil

Valla kazalar olabiliyor kontrol etmek lazım sonunda😂

İnşallah öyledir ve ablası gibi yaramaz olmaz 😂

Ne uyku uyuyor ne gezdirirken duruyor ne kucakta bu kız hiçbir yere sığamıyor şu an 🤦🏻‍♀️ eskiden az da olsa uyuyordu şimdi o da yok emmek de istemiyor bu atak mı nedir ne bitmezmiş

Ne uyku uyuyor ne gezdirirken duruyor ne kucakta bu kız hiçbir yere sığamıyor şu an 🤦🏻‍♀️ eskiden az da olsa uyuyordu şimdi o da yok emmek de istemiyor bu atak mı nedir ne bitmezmiş
Bitmiyor malesef 😔 Kolaylık ve sabır diliyorum cnm. Çığlık sesini de iyice keşfetti her şey onun istediği gibi olmazsa basıyor çığlığı..Bugün oyun halısının oyuncağını ağzına sokmuş yiyemiyo diye sinirlenirken yakaladım. Anakucağında da oyuncaklara ulasamiyo diye kızıyo, benimle kucakta gezmek dışında susmuyor

Bitmiyor malesef 😔 Kolaylık ve sabır diliyorum cnm. Çığlık sesini de iyice keşfetti her şey onun istediği gibi olmazsa basıyor çığlığı..Bugün oyun halısının oyuncağını ağzına sokmuş yiyemiyo diye sinirlenirken yakaladım. Anakucağında da oyuncaklara ulasamiyo diye kızıyo, benimle kucakta gezmek dışında susmuyor
Benimki yatırdım diye sinirleniyor ya altını değiştircem ayaklarıyla kendini yukarı itiyor artık bez bağlamak bile zorlaştı o kadar çok ağlıyor ki gün içinde kulaklarımda çınlıyor artık sesi iki dakika bezini çöpe atmaya gittim iki adım mesafe 45 derece sağa kaymış debelene debelene artık bir saniye bile yalnız bırakamıyorum dudak büke büke ağlıyor

Benimki yatırdım diye sinirleniyor ya altını değiştircem ayaklarıyla kendini yukarı itiyor artık bez bağlamak bile zorlaştı o kadar çok ağlıyor ki gün içinde kulaklarımda çınlıyor artık sesi iki dakika bezini çöpe atmaya gittim iki adım mesafe 45 derece sağa kaymış debelene debelene artık bir saniye bile yalnız bırakamıyorum dudak büke büke ağlıyor
Her dönem ayrı zor olcak belli, hareketlenmeler arttı çok dikkat etmek lazım dediğin gibi. Ağlaması fenaymış, bizimki nadir ağlıyo onun yerine sinirlenme ve söylenmesi var 😂 Zor sakinlesiyor bazen ne gülüyoruz o hızlı hızlı nefes alıp verişine 😂

Back