2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar bebekleriniz sabah güne ortalama kaçta başlıyor , gündüz kaç uyku uyuyor ve gündüz uykuları kaç saat?
Benim bebis Sabah 7 de uykuya geçiyor 12 gibi kalkıyor 1 de tekrar yatıyor sonra 2-3 saat arayla kalkıp emiyor gece 23-24e kadar böyle yiz gece ise 15 dk yarım saat uyku araliklariyla geceyi bitiriyoruz
Gece hep.uyanik uyusa bile 15-20 dk felan

Ahh bu bebisler bak uyumuyor dedim diye utandırdı beni bir buçuk saat oldu maşallah diyim uyuyor 😂🧿
Masallah🧿 Ben de gecen gece uykusuna hazırlarken pijama giydirirken şey dedim milletin çocuğu 4 saat uyuyor kesintisiz sen niye uyumuyorsun dedim o gece çocuğum 5 saat uyudu zorla uyandırıp besledim 😅

Aşılardan önce calpol verildi mi? Bizim doktorumuz aşı öncesi 2.5 ml calpol verdi ona rağmen ateşi oldu 2 kere de biz vermek zorunda kaldık.
Vermedi hatta 38 olana kadar vermeyin dedi aşıyı yapan hemşirede 6 saatte bir mutlaka verin dedi çünkü extra ağrı da olabilir illa ateş olmasına gerek yok dedi çocuğu izleyerek bir yol belirleyeceğim ateşi ne zaman çıkmaya başlamıştı ateşten kaç saat sonra tahminen hatırlıyor musunuz

Sütüm mü azalıyor tribine girdim de🥹
Zaten şurda işe başlamama kalmış 24 gün 💩
Kim bakacak bebişe 😳 bende 2 ay ücretsiz kullanıcam 🫤 annemle bakıcı arasındayım
Benim de aynı özellikle akşamları sanki daha bir yumuşak oluyor göğüslerim bunu da araştırdım normalmiş ama endişelenmeyelim bence. Ama süt arttırıcı humana filan içmeyi düşünüyorum bana iyi geliyordu o.
Biz de bugün menenjit aşılarını olduk doktor zor geçecek dedi bakalım takipteyim şuan hemşire hemen calpol verin dedi beklemeden doktor ateş çıksın öyle verin dedi. Ben de doktorla aynı fikirdeyim.inşallah rahat geçiririz
Bizim ilk akşam biraz ateş oldu yarım kaşık calpol verdik geçti🙏

Benim bebek geceleri hiç uyumuyor öyle atak felan değil bu sabah 7ye doğru uykuya geçiyor
Düzelir mi acaba gündüz unutmasam gece uyumaya başlar mi diye dusunuyorum
Bilmiyorum henüz deneme şansımız var mı bu tür şeyleri çünkü bir uykusu kaçınca sonra uykuya dalması çok zor oluyor

Benim de aynı özellikle akşamları sanki daha bir yumuşak oluyor göğüslerim bunu da araştırdım normalmiş ama endişelenmeyelim bence. Ama süt arttırıcı humana filan içmeyi düşünüyorum bana iyi geliyordu o.
Biz de bugün menenjit aşılarını olduk doktor zor geçecek dedi bakalım takipteyim şuan hemşire hemen calpol verin dedi beklemeden doktor ateş çıksın öyle verin dedi. Ben de doktorla aynı fikirdeyim.inşallah rahat geçiririz

Bir de işe başlayınca bebek olayını nasıl halledeceksiniz bakıcı mı ailenizden mi destek alacaksınız ben o işi nasıl çözeceğimi hiç bilmiyorum ya
Annem bakacak yakın oturuyoruz canım, biraz ben gidicem biraz onlar gelecek..
Doğumdan önce hemen başlarım diyordum ama öyle olmuyormuş çok küçükler. Allah yardımcımız olsun.

Vermedi hatta 38 olana kadar vermeyin dedi aşıyı yapan hemşirede 6 saatte bir mutlaka verin dedi çünkü extra ağrı da olabilir illa ateş olmasına gerek yok dedi çocuğu izleyerek bir yol belirleyeceğim ateşi ne zaman çıkmaya başlamıştı ateşten kaç saat sonra tahminen hatırlıyor musunuz
Bizede doktor calpol içirdi evdede iki kere verdşk. İlla ateş beklememek lazım huzursuz oluyorlar ağrısıda olabilir. Calpol içmesine rağmen ateşi çıktı bizimde

Kızlar anne sütü ve bebeğin saçından kolye yaptıran var mı nasıl kullanışlı oluyor mu kemeraltında yapan bir kuyumcu varda emin olamadım

Kusura bakmayın yeni bakabildim. Calpolun etkisi yavaş yavaş geçince 4-5 saat sonra ates ve Huzursuzluk başladı.biz de hemen ilaç verdik, rahatladı. Gece uyumadan önce tekrar verdim gece de ince giydirip,ince bir battaniye örterek uyuttum çok şükür ateş olmadı,hem ilaç hem de aşı etkisiyle güzelce uyudu o gece.bence 38i beklemeden verin ama tabi en iyisini siz bilirsiniz

Eklentiler

• 28DBF76F-20EA-416C-8336-4191DD484ABB.png
    28DBF76F-20EA-416C-8336-4191DD484ABB.png
    324,8 KB · Görüntüleme: 53
Oyy ne güzelmiş ❤️
Fiyat bilgisi falan aldın mı? Ben de çok isterim yaptırmak.
Almadım canım sayfasında yazıyor modeline göre ya da altın zincirin kalınlığına göre şekilleniyor fiyatları. Bende beğendim eşimde ne gerek var git kuyumcudan kendine kolye al dedi tipik erkek 😂 dedim bunun anısı olacak oğlumun ilk saçıyla sütü.

Bizede doktor calpol içirdi evdede iki kere verdşk. İlla ateş beklememek lazım huzursuz oluyorlar ağrısıda olabilir. Calpol içmesine rağmen ateşi çıktı bizimde

Kusura bakmayın yeni bakabildim. Calpolun etkisi yavaş yavaş geçince 4-5 saat sonra ates ve Huzursuzluk başladı.biz de hemen ilaç verdik, rahatladı. Gece uyumadan önce tekrar verdim gece de ince giydirip,ince bir battaniye örterek uyuttum çok şükür ateş olmadı,hem ilaç hem de aşı etkisiyle güzelce uyudu o gece.bence 38i beklemeden verin ama tabi en iyisini siz bilirsiniz

Çok teşekkür ederim kızlar calpol verdim direkt. İlk uykusunu güzel uyudu.huzursuzluk devam ama şimdi uyandı beslendi uyutma modundayım şuan. Çok teşekkür ederim tekrar tekrar. 😘

Kızlar bir sorum daha olacak şimdi 4.ay ile birlikte demir takviyesine başlamamız gerekiyor ya, 120 günü tamamladıktan sonra mı demek oluyor bu. Ben bu ay gün hesabını bir türlü kavrayamadım.

Back