Ya bende arada kahverengi akıntı geliyor bende herhalde adet olmuyoruz ya döngü zamanları vücut kendi yapıyor diye düşünüyorum. Şu an hepimizin korkulu rüyası galiba hamile kalmakGüzel anneler aranızda akıntı yaşayanlar varmı 1 haftadır böyle.aklma başka başka şeyler geliyor korunduk ama acaba hamilemiyim diye düşünüyorum rüyalarıma kadar giriyor iyice psikolojimi etkiledi hamile kalma korkusu
Öyle bi psikoloji ki hiç birşey olmasa bile korkuyorum nasıl olucak böyle bilmem.eşimi görünce kaçar oldumYa bende arada kahverengi akıntı geliyor bende herhalde adet olmuyoruz ya döngü zamanları vücut kendi yapıyor diye düşünüyorum. Şu an hepimizin korkulu rüyası galiba hamile kalmak
Ahahha evet ya olursa korkusu birine zor bakarkenÖyle bi psikoloji ki hiç birşey olmasa bile korkuyorum nasıl olucak böyle bilmem.eşimi görünce kaçar oldum
İnşallah olur dediğimize şmdi inşallah olmaz diyoruzAhahha evet ya olursa korkusu birine zor bakarkenbiz korunmuyoruzda bende pcos var diye ama olur mu olur birde spirale sıcak bakmaya başladım
Duble korunmak lazım deseneT temmuzekimCrknkz spirali bende düşünüyorum ama spirali olduğu halde hamile kalan komşum var benim çok da güvenmemek lazım aklınızda bulunsun
Ya bizim tüp bebek oldu diye rahatız birazda yinede ne olur ne olmaz tabii.İnşallah olur dediğimize şmdi inşallah olmaz diyoruzkorunmuyoruz değince korktum bi titreme geldi bana spiral tek yol gibi görünüyor ama takarken acımasından korkuyorum
Eşimin teyzesi spiral taktırmış doğumdan hemen sonra 1.yıl tekrar hamile kalmış meğerse kaymışT temmuzekimCrknkz spirali bende düşünüyorum ama spirali olduğu halde hamile kalan komşum var benim çok da güvenmemek lazım aklınızda bulunsun
Hamile kalmaktan mi yoksa adet olmaktan miAy bnde ilkinde 2. Ayda oldum şimdi korkuyorum ya
Oyysss yerim minnak ellerini bende şimdi uyuttum daha on dakika olmadı sesi geliyor içerden bazen çok bitik hissediyorum yaminik ellerle günaydın teyzoşlarbebişlerin agularına içi eriyenler kimlerr
Ahahaha yalnız değilsin valla bazen kafa öyle bı gidiyor ki çamaşır yıkanıyor çamaşır yıkadığı mi unutuyorum gömme dolabın içinde makina sürekli de görmediğim için akşam geliyor aklıma aaa çamaşır diyeSonuç: hiçbir işin ucundan tutamadım bebişi yıkadık oynattık ettik. Uykusu geldi direndiği içinde ne yapsak ağladı en sonunda ağlarken sızdı kucağımda oturuyoruz şu an ev dandini neyseki yarın abla gelecek biraz onun rahatlığı var üstümde yoksa şimdi evde delirme noktasında olurdum.bu arada dün çamaşır asmıştım hala onları toplayacağım yani inşallah @Lalalala1
Öyledir eminim ki pozitif olman çok güzelValla hem güzel hem yorucu ama dolu dolu hep :)))
Ayyy bende akıntı yok canisi ama iki gündür bebeği emzirirken midem bulaniyor eşim de sinirimi bozuyor yoksaaaaa diyeGüzel anneler aranızda akıntı yaşayanlar varmı 1 haftadır böyle.aklma başka başka şeyler geliyor korunduk ama acaba hamilemiyim diye düşünüyorum rüyalarıma kadar giriyor iyice psikolojimi etkiledi hamile kalma korkusu
5.ayında ögrenmekmi ay iyice korktumHamile kalmaktan mi yoksa adet olmaktan mi
Oyysss yerim minnak ellerini bende şimdi uyuttum daha on dakika olmadı sesi geliyor içerden bazen çok bitik hissediyorum ya
Ahahaha yalnız değilsin valla bazen kafa öyle bı gidiyor ki çamaşır yıkanıyor çamaşır yıkadığı mi unutuyorum gömme dolabın içinde makina sürekli de görmediğim için akşam geliyor aklıma aaa çamaşır diye
Öyledir eminim ki pozitif olman çok güzel
Ayyy bende akıntı yok canisi ama iki gündür bebeği emzirirken midem bulaniyor eşim de sinirimi bozuyor yoksaaaaa diyesen doğurur bakarsin artık diyorum regl olmayınca da bilemiyor insan bı tanıdığımız ikizleri varken hamile kalmış beşinci ayında öğrenmişler
İhtimal vermiyorum ama eşim öyle dedikçe aklıma kurt düşüyor ipler onda5.ayında ögrenmekmi ay iyice korktumnelerr olur düşünmek istemiyorum sendemi şüpheleniyorsun yoksa
Erkeklerin kafaları aynı calısıyor galiba benmkide 2 gündür beni delirtmek için test alalımmı test alalmmı diyip duruyor bnmde aklımda yoktu bosuna beni sıkıntıya sokuyorİhtimal vermiyorum ama eşim öyle dedikçe aklıma kurt düşüyor ipler onda
Ben zamanında bol bol almıştım hala duruyor bir düşüğüm olduğu için bunda evde çizginin koyulaşmasını takip edip öyle kan vermiştim elimde de 10 tane var isteyene yollarımErkeklerin kafaları aynı calısıyor galiba benmkide 2 gündür beni delirtmek için test alalımmı test alalmmı diyip duruyor bnmde aklımda yoktu bosuna beni sıkıntıya sokuyor
Hahahah bizi kızdırmak için yapıyorlar bence aynısı vallaErkeklerin kafaları aynı calısıyor galiba benmkide 2 gündür beni delirtmek için test alalımmı test alalmmı diyip duruyor bnmde aklımda yoktu bosuna beni sıkıntıya sokuyor
Dursun kenar da canım gene lazım olur elbetBen zamanında bol bol almıştım hala duruyor bir düşüğüm olduğu için bunda evde çizginin koyulaşmasını takip edip öyle kan vermiştim elimde de 10 tane var isteyene yollarım
Merhaba canım üç asi olduğu için ağrı yapabilir 9 dan bu yana baya zaman geçmiş bir çay kaşığı kadar verebilirsin çok huysuzlanirsaMerhaba kızlar bugun benim bebişim 2. Ay aşılari vardı. Sabah 10 da yaptırdık dokuz gibi de calpol verdiydim ebe gelmeden içirmemi söylemişti. Şuan bebeğim durmuyor. Sürekli olarak ağlıyor. Ebe ateş olmazsa 12 saate ver calpol dedi. Ateş olursa 6 saatte bir ver dedi. Ateş olmadan versem ne olur hiç durmuyor bebeğim.
bende aynı yorgunluktan bitkinlik sütüm azaldı yaHamile kalmaktan mi yoksa adet olmaktan mi
Oyysss yerim minnak ellerini bende şimdi uyuttum daha on dakika olmadı sesi geliyor içerden bazen çok bitik hissediyorum ya
Ahahaha yalnız değilsin valla bazen kafa öyle bı gidiyor ki çamaşır yıkanıyor çamaşır yıkadığı mi unutuyorum gömme dolabın içinde makina sürekli de görmediğim için akşam geliyor aklıma aaa çamaşır diye
Ayyy bende akıntı yok canisi ama iki gündür bebeği emzirirken midem bulaniyor eşim de sinirimi bozuyor yoksaaaaa diyesen doğurur bakarsin artık diyorum regl olmayınca da bilemiyor insan bı tanıdığımız ikizleri varken hamile kalmış beşinci ayında öğrenmişler
Ayy bizimde dolapta Allahtan ötüyor açana kadar yoksa bende unuturdum kafa gidiyo artık bendeHamile kalmaktan mi yoksa adet olmaktan mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?