2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Sağol cNm ateş yapar mı acaba ?

Valla biz yamulma olmasın diye aldık düzeltiyor mu bilmiyorum yamuk olmadığı için. Bizimki de gece sürekli kayıyor ama alıştık artık masallah boyu uzunmuş,kg da beslendikce alır annesi boşa

Normal aralıklardalar bence ya bizimde hamileyken bazen 4 hafta önden gidiyordu ya
Valla biz yamulma olmasın diye aldık düzeltiyor mu bilmiyorum yamuk olmadığı için. Bizimki de gece sürekli kayıyor ama alıştık artık masallah boyu uzunmuş,kg da beslendikce alır annesi boşa
Ya zaten kgsu normalmişte boyuna göre alabilir biraz daha dedi. Boyumuz ekstremmiş biraz zaten nadir bu kadar uzarlar dedi. Ama tabii zorlada veremezsiniz yemiyorsa diyor geceleri değerlendirin uykuda fazla yerler dedi gerçektende öyle oluyor. Benimde yamuk ya arkası düz aynısı bence genetik böyle çünkü kucakta uyuyor hep yatarak yamulması imkansız

Valla kilo alsın diye fazla yedirip kusturmaktansa normal yemesini tercih ederim, sonra extra gaz ve huzursuzluk oluyor. Hahah valla oyun halisinda bile yamulabilir kafaları genetik de oabilir tabi bilemedim

Valla kilo alsın diye fazla yedirip kusturmaktansa normal yemesini tercih ederim, sonra extra gaz ve huzursuzluk oluyor. Hahah valla oyun halisinda bile yamulabilir kafaları genetik de oabilir tabi bilemedim
Ya evet zaten doyunca yemiyor diliyle ittiriveriyor biberonu bblüv düz kafa yastığında karar kıldım canım sonunda

Ya evet zaten doyunca yemiyor diliyle ittiriveriyor biberonu bblüv düz kafa yastığında karar kıldım canım sonunda
Benimki de aynı direk çekiyor kendini memeden, mümkün değil tutmuyor sonrasında da hayırlı olsun düzeltsin miniğin kafasını inşallah
Aşı sonrası durumu nasıl bu arada şuana kadar

Benimki de aynı direk çekiyor kendini memeden, mümkün değil tutmuyor sonrasında da hayırlı olsun düzeltsin miniğin kafasını inşallah
Aşı sonrası durumu nasıl bu arada şuana kadar
İnşallah işimize yarar. Bu akşam aşırı masum o ağlayan bebek gitti yerine masum güleç oğlan geri geldi. Ateş yaptı aşı calpol etkisi geçince normalde akşam 7:15 gibi içmesi gerekiyordu uyuyor diye 8:15te verdim o ara etki edesiye 37.9u gördük sonra hızla düştü. Hep inledi nedense şimdi geçti şükür. Kucağımda Poyraz hemen yanımda ateş ölçer öyle oturuyorum canım

Bu arada ağlamaları tamamen normal artık o iletişim kurma şekli dedi doktor. Hatta doktordada giydirirken katılaya katılaya ağladı bak bu benim canım sıkıldı kaldırın beni ağlaması diyor doktorda dream_catcherr

İnşallah tekrar çıkmaz ateşi annesi, sen yanındayken zaten ona hicbisey olmaz anne sevgisi en güçlü ağrı kesici ve ateş düşürücü

Yaaa ahahah küçük adam kendi iletişim dilini kurmuş baksana, benimki de değişik şiddet ve tonlarda ağlıyor gaz geldi,sıkıldım,uykum var,açim,mizmizlik yapicam olarak kategori edebiliyoruz babasıyla

İnşallah tekrar çıkmaz ateşi annesi, sen yanındayken zaten ona hicbisey olmaz anne sevgisi en güçlü ağrı kesici ve ateş düşürücü
Ahh kesinlikle dünyadaki en üstün şeymiş anne olunca anlıyor insan bir parçan dışarıda yaşıyor resmen çok şükür Allah bağışladı bizlere sağlıkla büyüsünler

Kızlar bu arada açık calpol ne kadar kullanılmalı diye doktorumuza sordum. Öyle her seferinde bir iki ayda atılmaz öyle diyen çoktur dedi. Aslında stt kadar kullanılır ama siz 4-5 ayda değiştirin yinede dedi. Işık görmeyecek şekilde saklanmalıymış ki etkisi azalmasın.

Biz de bugün 3. Ay kontrolümüzü olduk kuzuşum 1 kilo daha almış ve kilosu 5700 olmuş, doktor ağızdan rota ve bacaktan menenjit aşısını yaptı haftaya diğer menenjit aşısı yapılacak, eve gelince huzursuzlandı ama ateşi çıkmadı calpol henüz vermedim umarım ateşi çıkmaz, 2. Ay aşılarında da ateş çıkmamıştı aşılar baya uyku yapmıştı

Silikon uç kullanan annelerimiz bırakabildiniz mi ucu ben bir türlü bıraktıramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…