2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bende bi ara çok kafayı takmıştım, sürekli emiyor süt bitiyor mu? Göğüslerim çok yumuşak süt yok gibi gbi düşünüyordum
En son bi yazı okudum rahatladım tavsiye ederim okuyun
Bayıldım yazıya 🌷 🙏

Anlayamıyorum ya bu kadar cahillik gerçekten ilginç geliyor bu çağda ama malesef böyle insan çok sen sakın yalnız bırakma bebekle canım 😂

Trukid bir türlü stok gelmiyor yaa. Eşim iş gereği sık amerikaya gidiyor orada ucuzmuş zaten en iyisi aldırayım birkaç tane. Yüz kremlerini doktora sorayım canım ilginç bir şekilde alerji yaptı hiç yapmazdı tüp patlamış gibi oldu bir anda çocuk

Sağ ol canım şimdi sipariş verdim bende bakalım.

Bizimde kısa kısa uyuyor gündüzleri hiç bir iş yapamıyorum hep kucakta çünkü 🙈 uykuda hiç kesemem derin uyumuyor ki gündüzleri ama uyanıkken törpü makinasından korkmadı bu sefer oynata oynata kesip törpüledim. Makina değdikçe korkuyordu önceden 😂
Canım en azından bir hafta evde olacaksın hiç değilse. Yinede bir bakıcı lazım tabii evden çalışırkende bebeğe bakamazsın
Yok canım bu laflardan sonra mümkün mü ona çocuk emanet etmek 😂

Selam , oncelikle hayirli olsun , saglikla buyut bebegini.

Ben de sana kendimden ornek vererek icinde oldugun durumun , kisa surede nasil gececegini anlatmak istiyorum.

ilk gebeligimde , annem-babam dahil yanimdaydi. Evde surekli her ise kosanlar ... Geceleri bebek agladiginda ben kalkincaya dek , bebegimi pispislayan biri var boyle. Yemekler onume geliyor. Esim yurtdisina gittiginde , babam her daim hazir arabayi surmek icin. Boyle bir ortam dusun. Tabii bu alti yil onceydi.

Simdi ikisinin de sagligi pek elverisli degil. Ben hamileyken birak , dogum yaptim , erken dogum yaptim bir de , annem ben cok kotuyum deyip hastaneden ben ayrilmadan, firladi gitti. Meger Covidmis. Babam haftalarca Covidle savasti. Temmuz ayinin sonu , sicak bir taraftan , oglum var , bebek yok , ama ben lohusayim bebegi goremiyorum, bedenim sikintili. Birak yemek pisirmeyi evde bu kez, bir tas yemek getirecek yok , kayinvalidem zaten benim randevularim var gelemem , dedi. Boyle bir tek basimiza kalma durumu, 24 gun sonra bebegimizi aldik , minnacik 1900 kg bir sey. Nasil beslerim , incitir miyim korkusu... Defalarca gece uyanmalar , meme emmez daha guclu degil cene. Once besle , o daldiginda otur sutunu sag , beslemesi 30-40 dk surer, sagmasi o kadar , mor goz altlarim. Tek yardimcim esim. Oglan okula baslar, sabahlari ona da kalk , sese bebek de kalkar... Bir kaos ortami...

Oyle oyle 4. ayimiza geldik. Duzenimiz oldu iyi kotu. Geceleri kalkmalara alisiyorsun. Bir kac ay sonra bebek de uyanmak istemeyecek , "ruya beslemesi " yapacaksin hatta belki de. Misil misil uyursunuz birlikte insallah.
Sana bunlari acayip sekilde gripken yaziyorum, cunku o acaba yeterli olur muyum , korkusunu biz de yasadik. Inan hepsi gececek. Herkes gitse , yalniz kalsan bile , sen ona yetersin.

Ilk aylar cok ozel. Her sey gececek, zorluklar iyilesecek ama icinde oldugun an geri gelmeyecek, o yuzden bebegine odaklan sadece. Her minnos hucresinin keyfini cikar annesi. Mucizen o senin. Sevgiler ...
Roman okur gibi okudum, çok iyi geldin ❤️
Bebeğin ve diğer minik çocuğun çok şanslı, tabiii eşin de öyle🧿

Ellerini emmek için yarım kundagi bozuyor, sebepsiz ağlıyor, iki dk önce memede uyurken birden uyanıp etrafa gülücükler saçıyor. Doğması gereken güne göre 12. haftadayız, bu atak çok fenaymis, ben hiç böyle uykusuz kalmamıştım😔

Ellerini emmek için yarım kundagi bozuyor, sebepsiz ağlıyor, iki dk önce memede uyurken birden uyanıp etrafa gülücükler saçıyor. Doğması gereken güne göre 12. haftadayız, bu atak çok fenaymis, ben hiç böyle uykusuz kalmamıştım😔
2 ,3 gündur uyuyan bebek bugun 4 te uyudu bizimde hic bir derdi yok sadece oynayin konusun diyor aaauuu diyor gülücukler saciyor🙄

Valla yöntemini bilen varsa söylesin, aynı durumdayim. Az önce sallarken belimi incittim. İnşallah sabaha daha iyi olurum. Ayrıca ağırlaştılarda artık gerçekten yorucu oluyor ve ilerleyen aylarda bunu sürdürmek mümkün değil şimdiden bı yol bulmaliyiz
Bencede git gide büyüyorlar çünkü bu bize bel fıtığı olarak geri dönecek zaten boynumda vardı başladı ağrı yapmaya
Kızlar hamilelik takvimlerimiz gitmiş?😯
Allah allah güncelleme falan mı var acaba yas iyiydi böyle

1de doktorumuz var bakalım ne diyecek birde memenjit yaptıranlar ateş yaptı mı

Arkadaşlar doğum yaptığınız il/ilçe belediyeleri yenidoğan paketleri veriyormuş. Ben bizim belediyeyi arayıp teyit ettim, sizinki 2 aylık olmuş içindekiler olmaz deyip hık mık etmeye çalıştılar ama sonra adrese göndereceklerini söylediler. Ben ihtiyaç sahibi biri ile paylaşacağım.

Muhakkak siz de hakkınız olan kutuyu almak İçin belediyeyi arayıp bileği sahibi olun. Aslında o kadar çok hakkımız var ki çoğunu biliyoruz malesef.

Her şey yolunda çok şükür. Rotateq 2.doz ve bexsero ilk doz olduk. Haftayada başka menenjit aşısı varmış iki çeşitmiş ikisinide yapacağım dedi.

Back