2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Arkadaşlar doğum yaptığınız il/ilçe belediyeleri yenidoğan paketleri veriyormuş. Ben bizim belediyeyi arayıp teyit ettim, sizinki 2 aylık olmuş içindekiler olmaz deyip hık mık etmeye çalıştılar ama sonra adrese göndereceklerini söylediler. Ben ihtiyaç sahibi biri ile paylaşacağım.

Muhakkak siz de hakkınız olan kutuyu almak İçin belediyeyi arayıp bileği sahibi olun. Aslında o kadar çok hakkımız var ki çoğunu biliyoruz malesef.
Bende yeni öğrenip teyit ettim canim bilgileri alıp eve geleceklerini söylediler hem ziyaret amaçlı hemde hediye getiriyorlarmis arkadaşa da gelmişler o şekilde her belediye yapmıyor sanirim

Bizimde cumartesi kontrol var o zaman yapılır muhtemelen onun için sordum teşekkür ederim. Ateş vs yapma durumu var mıymış bir de banyo yapmaya engel mi?
Hemen 3ml calpol içirdi doktor. Evdede 2 defa kullanacağız düzenli 6 saat arayla eğer yine ateşlenirse arayın dedi yaparmış ateş. O yüzden zaten diğer menenjiti haftaya bıraktım dedi üç tane çok olmasın diye. İnşallah yapmaz bakalım diğer aşılarda hiç ateş sorunumuz olmamıştı. Aşağı yukarı sizinde böyle tutar herhalde canım fiyatı

Hemen 3ml calpol içirdi doktor. Evdede 2 defa kullanacağız düzenli 6 saat arayla eğer yine ateşlenirse arayın dedi yaparmış ateş. O yüzden zaten diğer menenjiti haftaya bıraktım dedi üç tane çok olmasın diye. İnşallah yapmaz bakalım diğer aşılarda hiç ateş sorunumuz olmamıştı. Aşağı yukarı sizinde böyle tutar herhalde canım fiyatı
Ahh inşallah ateş sorunu olmaz kolaylıkla atlatır minik adam🙏 evet bende böyle düşünüyorum ama bizim rota 2.dozu 4.ayda yaparım demişti doktorumuz bakalım cumartesi belli olur☺️

Ahh inşallah ateş sorunu olmaz kolaylıkla atlatır minik adam🙏 evet bende böyle düşünüyorum ama bizim rota 2.dozu 4.ayda yaparım demişti doktorumuz bakalım cumartesi belli olur☺️
Her doktorun görüşü farklı oluyor ya bende burada konuşmuştuk ya sadece menenjit olur sanıyordum ikisinide yaptı ☺️ inşallah canım şimdilik yolunda gibi her şey

Kızlar düz kafa yastığı önerisi rica edeceğim kullananlardan. Babyjemle sevi bebe arasında kaldım ama çok tavsiye edeceğiniz başla var mı kafamız yamukmuş birazcık doktor yastık alın dedi 😕

Kizlar oglum gunde bir kere kaka yapiyor o da sulu ve cok yapiyor ishal gibi pacalarindan akiyor cok üzuluyorum.1 hafta oncesine kadar gunde 3,5 kere yapardi.ama hareketlerinde sorun yok halsizligi yok.tavsiyelerinizi bekliyorum.

Selam canım nerelerdesin nasıl gidiyor ? Bugün doktorumuz bizede yastık önerdi sen kullanıyordun sanki ne marka önerirsin -Sunshine -Sunshine

Kizlar oglum gunde bir kere kaka yapiyor o da sulu ve cok yapiyor ishal gibi pacalarindan akiyor cok üzuluyorum.1 hafta oncesine kadar gunde 3,5 kere yapardi.ama hareketlerinde sorun yok halsizligi yok.tavsiyelerinizi bekliyorum.
Yine günde bir yapıyormuş bizim bazen 2-3 günü buluyor. Bizimkide sıvı gibi taşıyor doktorumuz normal dedi yapılacak bir şey yokmuş ekstra sadece ben ayaklarının sıcak olmasına dikkat ediyorum canım

Canım biz babyjem kullanıyoruz memnunuz
Düzeltiyor mu gerçekten ya hafif düzeyde yamukmuş ilerlerse kask takılabilir şu anlık gerek yok dedi aklıma takıldı haliyle. Birde kıpır kıpırlar nasıl duracak bakalım yastıkta 🙈 ben gece yatırıyorum mama saatinde bir kalkıyorum yatağında aşağı kaymış gitmiş 😂 kgsuda normalmiş ama biraz daha alabilir boyuna göre dedi. 65.5cm boy 6140 gr olmuş. Nasıl kg aldıracağım acaba 😕

Düzeltiyor mu gerçekten ya hafif düzeyde yamukmuş ilerlerse kask takılabilir şu anlık gerek yok dedi aklıma takıldı haliyle. Birde kıpır kıpırlar nasıl duracak bakalım yastıkta 🙈 ben gece yatırıyorum mama saatinde bir kalkıyorum yatağında aşağı kaymış gitmiş 😂 kgsuda normalmiş ama biraz daha alabilir boyuna göre dedi. 65.5cm boy 6140 gr olmuş. Nasıl kg aldıracağım acaba 😕
Canim kac aylik 65 cm boyu masallah biz 57 cm iz daha.kilomuz 5.7 gibi.80 günlüğüz.bizim boyumuz uzun cocuk kisa geliyor bize.

Canim kac aylik 65 cm boyu masallah biz 57 cm iz daha.kilomuz 5.7 gibi.80 günlüğüz.bizim boyumuz uzun cocuk kisa geliyor bize.
Bugün tam 91günlük olduk. 3.ay kontrolümüz vardı canım bizimkinin boyu ekstrem bir örnekmiş zaten doktorda normalde her bebek böyle uzamaz diyor. Kendi doktorunuz normal diyorsa takma bence kafana hiç sağlıklı olsunlarda boy kg değişken şeyler. 🙏

Kızlar bebişlerinizin 2. ay aşılarindan kaç saat sonra ateşi çıktı. Ateş çıkmayıp da başka bişeyler oldu mu. Bizimkinin şu an ateşi yok ama ağrısı var sanki için için ağlıyor arada. 7.5 saat oldu aşı olalı

Kızlar bebişlerinizin 2. ay aşılarindan kaç saat sonra ateşi çıktı. Ateş çıkmayıp da başka bişeyler oldu mu. Bizimkinin şu an ateşi yok ama ağrısı var sanki için için ağlıyor arada. 7.5 saat oldu aşı olalı
Ateşi çıkmadı ama huzursuzdu sizinki gibi ağlıyordu ben calpol verdim rahatlasın diye doktor önerisiyle

Kızlar 2.ay aşıları için yarın sağlık ocağı aradı.Çom ateş yapıyorr mu? Bacaktan mı koldan mı acaba ? Toplam 3 aşı mı yapıyorlar

Canım bugün 3.ay kontrolünde baş çevresi 41.5 cm çıktı hep unutuyordum sana yazmayı L Lalalala1
Bizimki 2. Ay kontrolünde 41,5 çıktı, biraz koca kafalı sanırım :)
Bizimki dün oldu açılarını çok şükür ateşi çıkmadan atlattık biz. Hemşire 10 saatten sonra ateş çıkabilir demişti.
Kızlar 2.ay aşıları için yarın sağlık ocağı aradı.Çom ateş yapıyorr mu? Bacaktan mı koldan mı acaba ? Toplam 3 aşı mı yapıyorlar
Toplam 3 aşı, verem aşısı koldan 5’li karma ve zatürre aşısı bacaktan

Back