2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bayıldım yazıya

Yok canım bu laflardan sonra mümkün mü ona çocuk emanet etmek

Roman okur gibi okudum, çok iyi geldin
Bebeğin ve diğer minik çocuğun çok şanslı, tabiii eşin de öyle

Kesinlikle öyle bir de benim bebeğim erkek çiş hep önünde toplanıyordu bez dolunca malum pipiden bu bezde o sıkıntı olmadı emiciligini daha fazla sevdim, senin bebiş kız gerçi ama olsun
Çişi geçtimde şu kakayıda emen kokusunu hapseden bi bez varmı acaba

Ellerini emmek için yarım kundagi bozuyor, sebepsiz ağlıyor, iki dk önce memede uyurken birden uyanıp etrafa gülücükler saçıyor. Doğması gereken güne göre 12. haftadayız, bu atak çok fenaymis, ben hiç böyle uykusuz kalmamıştım

2 ,3 gündur uyuyan bebek bugun 4 te uyudu bizimde hic bir derdi yok sadece oynayin konusun diyor aaauuu diyor gülücukler saciyor

Bencede git gide büyüyorlar çünkü bu bize bel fıtığı olarak geri dönecek zaten boynumda vardı başladı ağrı yapmaya
Kızlar hamilelik takvimlerimiz gitmiş?
Allah allah güncelleme falan mı var acaba yas iyiydi böyle

1de doktorumuz var bakalım ne diyecek birde memenjit yaptıranlar ateş yaptı mı

Arkadaşlar doğum yaptığınız il/ilçe belediyeleri yenidoğan paketleri veriyormuş. Ben bizim belediyeyi arayıp teyit ettim, sizinki 2 aylık olmuş içindekiler olmaz deyip hık mık etmeye çalıştılar ama sonra adrese göndereceklerini söylediler. Ben ihtiyaç sahibi biri ile paylaşacağım.

Muhakkak siz de hakkınız olan kutuyu almak İçin belediyeyi arayıp bileği sahibi olun. Aslında o kadar çok hakkımız var ki çoğunu biliyoruz malesef.

Her şey yolunda çok şükür. Rotateq 2.doz ve bexsero ilk doz olduk. Haftayada başka menenjit aşısı varmış iki çeşitmiş ikisinide yapacağım dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…