2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
daha yavaş geliyo sanki ondsn sıkıyo ağlıyo olabilirmi
Evet ondandır belki ama sağdığında süt çıkmış benim çıkmıyordu. Sıcak duş aldıktan veya sıcak havlu koy ondan sonra emzirmeye çalış
Zamanla geçiyor , yemene içmene de dikkat edersen düzelir, benim şükür düzeldi sadece düzenli emzirdim

Teşekkür ederim canım bnde deneyeym diyorum dısarı cıkan koku gerçekten cok rahatsız edici sanki eve bile sinmiş gibi hissediyorum.şimdiden kokutursa sleepy büyüdüklerinde nasıl kokar bilmem artk
Yaa inanir misin bana da hep yatak odası çiş kokuyor gibi geliyordu, ben altını hep aynı yerde değiştiriyorum ve sanki oraya koku sinmiş gibiydi demek ki yalnız degilim bu konuda, çünkü bir ara kendimi sorguladım

aynen bugün sıcak havlu koyup emziedim daha az ağladı.inşallah bizimde eskisi gibi olur acaba aç kalıyomu diye düşünmeye başladım

Hep diyorum hepimiz aynı zamanda aynı şeyleri düşünüyor ve yaşıyoruz ama kanıtlayamam bende koku burnuma geldikçe pasaklı hissediyorum kendimi

aynen bugün sıcak havlu koyup emziedim daha az ağladı.inşallah bizimde eskisi gibi olur acaba aç kalıyomu diye düşünmeye başladım
Bende bi ara çok kafayı takmıştım, sürekli emiyor süt bitiyor mu? Göğüslerim çok yumuşak süt yok gibi gbi düşünüyordum
En son bi yazı okudum rahatladım tavsiye ederim okuyun

Kendimize familya olarak yeniyıl pijaması aldık kızlar,bir de çoraplarımizi alınca tamam olacak. Ağacimizi kurup önünde ailece çektirecegimiz ilk yeniyıl fotoğrafı için sabırsızlanıyorum
Çok güzeller,güle güle giyin, bol bol fotoğraf çekilin Ben de çok severim yeni yıl enerjisini, her sene ozenirim bakalım bu sene nasıl geçecek. Cinsiyeti öğrenir öğrenmez almıştım ben de Noel anne kıyafetini, bakalım minnoşum nasi pozlar vericek.

Eklentiler

• IMG_20220816_112000.jpg
    114,7 KB · Görüntüleme: 42
Hep diyorum hepimiz aynı zamanda aynı şeyleri düşünüyor ve yaşıyoruz ama kanıtlayamam bende koku burnuma geldikçe pasaklı hissediyorum kendimi
Kesinlikle öyle bir de benim bebeğim erkek çiş hep önünde toplanıyordu bez dolunca malum pipiden bu bezde o sıkıntı olmadı emiciligini daha fazla sevdim, senin bebiş kız gerçi ama olsun

Çok teşekkür ederiiiz benim için de yeniyıl her zaman özeldir, ışıklar, süsler,o ruha bayılırım amanın tini mini hanımın kıyafeti de pek güzelmiş sağlıkla giyinsin annesii

Amin canım allah hepimizin yavrusunu korusun calpol vermiştim ben huzursuzluğu için

Banyo yaptır öncesinde sanki sadece banyo sonrası şapkaya izin veriyor demiştin aklımda öyle kalmış ahhh box süslüyoruz da poza gelince cozutuyor benimki kamera yokken poz veriyor kamera görünce cikss
Evet evet banyo sonrası taktırıyor ama kudurduğumuz için fotoğraf biraz zor neyse bize anı kalacak nasılsa bir şekilde çekeceğiz bizimde öyle gülüyor tam açıyorum kaşları çatıyor nadir yakalıyorum gülerken

Bizimde öyle güya korbell aldık koku çıkmasın diye. Odası çiş kokuyor gibiydi banyoya koyduk çöp kovasını sonra

Aynen öyle malesef ben de çözemedim niye böyle, kucağımda baygın uyuyor, çok uykulu aslında ama 10 dk sonra sanki şarj fulleniyor
Ya bu uyku arkadaşıyla yatağa alıştırabilir miyiz acaba var mı kullanan grupta bizi aydınlatabilir mi sürekli kucakta gündüz belim başım kopuyor bide koltuğa oturunca radar var sanki bi açıp yokluyor bakıyor koltuktayız basıyor ağlamayı. Bütün gün pilates topunda tünüyorum resmen.

Selam , oncelikle hayirli olsun , saglikla buyut bebegini.

Ben de sana kendimden ornek vererek icinde oldugun durumun , kisa surede nasil gececegini anlatmak istiyorum.

ilk gebeligimde , annem-babam dahil yanimdaydi. Evde surekli her ise kosanlar ... Geceleri bebek agladiginda ben kalkincaya dek , bebegimi pispislayan biri var boyle. Yemekler onume geliyor. Esim yurtdisina gittiginde , babam her daim hazir arabayi surmek icin. Boyle bir ortam dusun. Tabii bu alti yil onceydi.

Simdi ikisinin de sagligi pek elverisli degil. Ben hamileyken birak , dogum yaptim , erken dogum yaptim bir de , annem ben cok kotuyum deyip hastaneden ben ayrilmadan, firladi gitti. Meger Covidmis. Babam haftalarca Covidle savasti. Temmuz ayinin sonu , sicak bir taraftan , oglum var , bebek yok , ama ben lohusayim bebegi goremiyorum, bedenim sikintili. Birak yemek pisirmeyi evde bu kez, bir tas yemek getirecek yok , kayinvalidem zaten benim randevularim var gelemem , dedi. Boyle bir tek basimiza kalma durumu, 24 gun sonra bebegimizi aldik , minnacik 1900 kg bir sey. Nasil beslerim , incitir miyim korkusu... Defalarca gece uyanmalar , meme emmez daha guclu degil cene. Once besle , o daldiginda otur sutunu sag , beslemesi 30-40 dk surer, sagmasi o kadar , mor goz altlarim. Tek yardimcim esim. Oglan okula baslar, sabahlari ona da kalk , sese bebek de kalkar... Bir kaos ortami...

Oyle oyle 4. ayimiza geldik. Duzenimiz oldu iyi kotu. Geceleri kalkmalara alisiyorsun. Bir kac ay sonra bebek de uyanmak istemeyecek , "ruya beslemesi " yapacaksin hatta belki de. Misil misil uyursunuz birlikte insallah.
Sana bunlari acayip sekilde gripken yaziyorum, cunku o acaba yeterli olur muyum , korkusunu biz de yasadik. Inan hepsi gececek. Herkes gitse , yalniz kalsan bile , sen ona yetersin.

Ilk aylar cok ozel. Her sey gececek, zorluklar iyilesecek ama icinde oldugun an geri gelmeyecek, o yuzden bebegine odaklan sadece. Her minnos hucresinin keyfini cikar annesi. Mucizen o senin. Sevgiler ...

Ne kadar güzel yazmışşınız gözlerim dolu dolu okudumSizin bebek çok sanşlıymış çok güçlü bi annesi varmış kendisi ne kadar küçük olsada. Çok teşekkür ederim çok iyi geldiniz gece gece

Valla yöntemini bilen varsa söylesin, aynı durumdayim. Az önce sallarken belimi incittim. İnşallah sabaha daha iyi olurum. Ayrıca ağırlaştılarda artık gerçekten yorucu oluyor ve ilerleyen aylarda bunu sürdürmek mümkün değil şimdiden bı yol bulmaliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…