- 29 Ocak 2019
- 1.870
- 2.248
- 133
Ahhh minik yaramaz yaa,biz linola yüz kremi kullanıyoruz ya da bioderma intensive baume. Bu tarz izlere de trukid hero stick sürüyorum3 günde bir tırnak kesen bana sabah ki şokbugün zorla törpü makinasıylada bızt bızt yaptım.
Bu arada sebamed losyon sürüyorduk biz yüzüne. Geçen gün kıpkırmızı yaptı çocuğu alerji oldu. Siz ne sürüyorsunuz doktora soracağım perşembe bakalım
Geçmiş olsun. Babyton hero stick kullanıyorum.3 günde bir tırnak kesen bana sabah ki şokbugün zorla törpü makinasıylada bızt bızt yaptım.
Bu arada sebamed losyon sürüyorduk biz yüzüne. Geçen gün kıpkırmızı yaptı çocuğu alerji oldu. Siz ne sürüyorsunuz doktora soracağım perşembe bakalım
Mıkırdanmıyor mu canım uyurken
Başlıcak mısın canım hemen ücretsiz falan mı alacaksın
Çok kısa uyuyor gündür uykularında artık canım neyseki gece bi 3 saate yakın uyuyor tek seferde ben de dinleniyorum. Mıkırdanmasına zaman kalmadan kalkmış oluyor3 günde bir tırnak kesen bana sabah ki şokbugün zorla törpü makinasıylada bızt bızt yaptım.
Kuzum dışarı çık mutlaka bilmiyorum evin yakınında park Mark bi şey var mı ama modu değişiyor insanın kesinlikleAllah sabırlar versin valla senden hiç bir farkım yok hala lohusa modunda evdeyim tek başıma cesaret edip çıkamıyorum çocuklarla bide havalar da soğudu korkuyorum hasta olurlar diye. Bazen beynim o kadar yoruluyor ki öküzün trene baktığı gibi bakıyorum sabit ne yapacağımı unutuyorum falan nolcak böyle kendimi dışarı atmaya çok ihtiyacım var
Ne zaman başlıyorsunAy benimdeücretsiz kullanıp 6 aylık olunca giderim diye düşünüyordum bugün aradılar illa gel diye 10-3 çalışırsın diyor ama kızımdan ayrı kalma fikri hiç hoşuma gitmiyor. Annem bakabilecek mi diye de kafamda deli sorular. Geçen gün yeni emziği sterilize etmesini istemiştim kettle içine atmış Sürekli tv izliyor çocuk kaliteli zaman geçiremicek bilmiyorum yeni keşke ihtiyaç olmasa da hiç çalışmasam
29 Aralık benimde başlangıç bakalım nasıl olacak benim o kadar yakın da değil işyerim git gel yapamam gün içindeKuzum dışarı çık mutlaka bilmiyorum evin yakınında park Mark bi şey var mı ama modu değişiyor insanın kesinlikle
Ne zaman başlıyorsun
Benim 24 aralıkta bitiyor. İşte 2 hafta iznim var onu kullanacağım bir de.
Valla benim de bu fikir pek hoşuma gitmiyor ama çalışmak da iyi gelir diyenler var, süt iznimden dolayı ben de 9-4 çalışacağım. Öğle arası da gelip emzirmeyi planlıyorum işyerim eve yakın.
Hayırlı olsun canım öncelikle. Hepimiz yaşadık neredeyse. Annemlere gitmeyin diye yalvarmadigim kaldı. Bebekle başbaşa kalmaya bile korkuyordum. Ama hepsi geçti. şimdi başkasına emanet etmek gelmiyor içimden bakamayacaklar gibi geliyorHanımlar selam.Eylül annelerinin 40 ı çıkmıştır biraz derdimi anlatayım müsaadenizle. 19 Kasım da doğum yaptım Dünyalar güzeli bir kızım var çok şükür.Çok seviyorum. Rabbim bütün isteyenlere versin. Annem kardeşim yanımda. 2 gün hastanede kaldım herşey güzeldi eve bir çıktık bütün hayatım allak bullak hiç alışamadım bebeğe,benim gibi gelmiyor hala da öyleUyurken çok seviyorum ama sonradan vicdan yapıyorum. Gece uyanmaları, memeyi tam tutamıyor iri bir bebek hani küçük değil. 5 dk emip kafayı geri atıyor. Uyuyor sonra tam doyamadığı için uyumuyor dalamıyor zor geçiyor yani. Kolay değil biliyorum ama durup dururken ağlama krizi giriyor bana. Bebek ağlayacak uyanacak diye korkar oldum.Annemler gidince napıcam diye kara kara düşünüyorum. Loğusalık bu mu kızlar geçiyor mu.?Eski hayatınız bitti mi?
Anlayamıyorum ya bu kadar cahillik gerçekten ilginç geliyor bu çağda ama malesef böyle insan çok sen sakın yalnız bırakma bebekle canımValla 3-4 saat anca oturduk ama kadın bir sürü falso verdiek gıdaya geçince ilk acılı çiğ köfte yedirecekmiş çocuğa psikopatlığa bakar mısınız marifet gibi diğer torunuma da öyle yaptım diyor bende içimden He yedirirsin dedim
Trukid bir türlü stok gelmiyor yaa. Eşim iş gereği sık amerikaya gidiyor orada ucuzmuş zaten en iyisi aldırayım birkaç tane. Yüz kremlerini doktora sorayım canım ilginç bir şekilde alerji yaptı hiç yapmazdı tüp patlamış gibi oldu bir anda çocukAhhh minik yaramaz yaa,biz linola yüz kremi kullanıyoruz ya da bioderma intensive baume. Bu tarz izlere de trukid hero stick sürüyorum
Sağ ol canım şimdi sipariş verdim bende bakalım.Geçmiş olsun. Babyton hero stick kullanıyorum.
Bizimde kısa kısa uyuyor gündüzleri hiç bir iş yapamıyorum hep kucakta çünküÇok kısa uyuyor gündür uykularında artık canım neyseki gece bi 3 saate yakın uyuyor tek seferde ben de dinleniyorum. Mıkırdanmasına zaman kalmadan kalkmış oluyor
Oy bizimki de çiziyor o kadar tırnaklarını kesmeme rağmen, ben en başından beri törpü ile yapıyorum uyurken. Tavsiye ederim.
Konak İçin bile lansinoh kullanılıyorsa bence denenebilir
Anne sütü sürmek iyi gelir diye okumuştum ama denemedim.
Ücretsiz izin kullanamayacağım canım işimin niteliği gereği hemen dönmem gerekiyor ama bir hafta ev bir hafta ofis şekline dönmüşüz tek tesellim o.
Hanımlar selam.Eylül annelerinin 40 ı çıkmıştır biraz derdimi anlatayım müsaadenizle. 19 Kasım da doğum yaptım Dünyalar güzeli bir kızım var çok şükür.Çok seviyorum. Rabbim bütün isteyenlere versin. Annem kardeşim yanımda. 2 gün hastanede kaldım herşey güzeldi eve bir çıktık bütün hayatım allak bullak hiç alışamadım bebeğe,benim gibi gelmiyor hala da öyleUyurken çok seviyorum ama sonradan vicdan yapıyorum. Gece uyanmaları, memeyi tam tutamıyor iri bir bebek hani küçük değil. 5 dk emip kafayı geri atıyor. Uyuyor sonra tam doyamadığı için uyumuyor dalamıyor zor geçiyor yani. Kolay değil biliyorum ama durup dururken ağlama krizi giriyor bana. Bebek ağlayacak uyanacak diye korkar oldum.Annemler gidince napıcam diye kara kara düşünüyorum. Loğusalık bu mu kızlar geçiyor mu.?Eski hayatınız bitti mi?
Trukid bir türlü stok gelmiyor yaa. Eşim iş gereği sık amerikaya gidiyor orada ucuzmuş zaten en iyisi aldırayım birkaç tane. Yüz kremlerini doktora sorayım canım ilginç bir şekilde alerji yaptı hiç yapmazdı tüp patlamış gibi oldu bir anda çocuk
Bozuldu mu acaba son kullanma tarihi geçmemiş ama eczaneden almıştım orijinal olsun diye birde bilemedimBabyton da aynı işlevi görüyor hem de
baya baya daha uygun fiyatli,elinin altında bulunsun iyi oluyor. Bi iz vs görünce hemen sürüyorum geçiriyor. Yüz kremleri bizim doktorumuz önerdi bize kulak memeleri ve kulak arkası egzama gibi oldu bı ara bu kremleri kullandım düzeldi çok şükür. Hatta bir de La Roche Posay face cream önerdi doktorumuz bebeklere uygunmuş içerik olarak.
Ben aşırı derecede bir adaptasyon sorunu yaşamadım ama şimdi düşünüyorum da yine de az biraz olmuş böyle düşünceler. O bence bebeği kabul edememek değil de biraz yeni hayata adapte olamamak biraz da eski hayatını önlemekten kaynaklı..Hanımlar selam.Eylül annelerinin 40 ı çıkmıştır biraz derdimi anlatayım müsaadenizle. 19 Kasım da doğum yaptım Dünyalar güzeli bir kızım var çok şükür.Çok seviyorum. Rabbim bütün isteyenlere versin. Annem kardeşim yanımda. 2 gün hastanede kaldım herşey güzeldi eve bir çıktık bütün hayatım allak bullak hiç alışamadım bebeğe,benim gibi gelmiyor hala da öyleUyurken çok seviyorum ama sonradan vicdan yapıyorum. Gece uyanmaları, memeyi tam tutamıyor iri bir bebek hani küçük değil. 5 dk emip kafayı geri atıyor. Uyuyor sonra tam doyamadığı için uyumuyor dalamıyor zor geçiyor yani. Kolay değil biliyorum ama durup dururken ağlama krizi giriyor bana. Bebek ağlayacak uyanacak diye korkar oldum.Annemler gidince napıcam diye kara kara düşünüyorum. Loğusalık bu mu kızlar geçiyor mu.?Eski hayatınız bitti mi?
Annem yakınımda canım o bakacak allahtan, bakıcı bu devirde maddi manevi çok zor..Anlayamıyorum ya bu kadar cahillik gerçekten ilginç geliyor bu çağda ama malesef böyle insan çok sen sakın yalnız bırakma bebekle canım
Trukid bir türlü stok gelmiyor yaa. Eşim iş gereği sık amerikaya gidiyor orada ucuzmuş zaten en iyisi aldırayım birkaç tane. Yüz kremlerini doktora sorayım canım ilginç bir şekilde alerji yaptı hiç yapmazdı tüp patlamış gibi oldu bir anda çocuk
Sağ ol canım şimdi sipariş verdim bende bakalım.
Bizimde kısa kısa uyuyor gündüzleri hiç bir iş yapamıyorum hep kucakta çünküuykuda hiç kesemem derin uyumuyor ki gündüzleri ama uyanıkken törpü makinasından korkmadı bu sefer oynata oynata kesip törpüledim. Makina değdikçe korkuyordu önceden
Canım en azından bir hafta evde olacaksın hiç değilse. Yinede bir bakıcı lazım tabii evden çalışırkende bebeğe bakamazsın
Bozuldu mu acaba son kullanma tarihi geçmemiş ama eczaneden almıştım orijinal olsun diye birde bilemedim
Öyle gerçekten canım benimkilerde izmire geldi bebek olacak diye diyoruz gelmese halimiz ne olurmuş annem tüm yemekleri yapıyor çok yardımcı oluyor sağ olsunBen aşırı derecede bir adaptasyon sorunu yaşamadım ama şimdi düşünüyorum da yine de az biraz olmuş böyle düşünceler. O bence bebeği kabul edememek değil de biraz yeni hayata adapte olamamak biraz da eski hayatını önlemekten kaynaklı..
Hepimiz ara ara bazen çoğu zaman eski hayatlarımıza Özlem duyuyoruz canım bunlar çok normal şeyler. Gece sürekli uyanmak bebeğin sürekli ağlaması bunlar hemen alışılacak şeyler değil kendine yüklenme.
Ama şunu da bil ki bebekle yalnız kalmadan bu alışma sürecini sağlaman her geçen gün zorlaşıyor. Hele bi yalnız kalın özgüvenin de gelecek inanamayacaksın.
Burda muhakkak bir dert ortağı bulacaksın için sıkıldıkça yaz canım benim
Annem yakınımda canım o bakacak allahtan, bakıcı bu devirde maddi manevi çok zor..
Öncelikle sağlıkla mutlulukla büyütün bebeğinizi. Lohusalık tam bir adaptasyon süreci bence canım bebek size siz bebeğe alışmaya çalışıyorsunuz. Ama hiçbir şey toz pembe olmuyor benimde zorlu geçti bebeğim emmiyordu vs kendimi harap ettim o 40gün. Bağıra bağıra ağladım bazen beni annesi olarak hissedemiyor mu niye emmiyor diye. Hastanelere bile düştüm stresten tansiyonlarım 17/18 ve acilde hiçbir şey düşüremedi kardiyolojiye yatırdılar falan her neyse işte zorlu günler ama bir şekilde geçiyor düze çıkıyorsun. Düze çıkmak derken rutine alışıyorsun eski hayatına dönemiyorsun tabii. Şimdi kendini sıkma diyeceğğm ama o günlerde bende böyle stresliydim. Sadece geçiyor kendine bunun tesellisini vermelisinHanımlar selam.Eylül annelerinin 40 ı çıkmıştır biraz derdimi anlatayım müsaadenizle. 19 Kasım da doğum yaptım Dünyalar güzeli bir kızım var çok şükür.Çok seviyorum. Rabbim bütün isteyenlere versin. Annem kardeşim yanımda. 2 gün hastanede kaldım herşey güzeldi eve bir çıktık bütün hayatım allak bullak hiç alışamadım bebeğe,benim gibi gelmiyor hala da öyleUyurken çok seviyorum ama sonradan vicdan yapıyorum. Gece uyanmaları, memeyi tam tutamıyor iri bir bebek hani küçük değil. 5 dk emip kafayı geri atıyor. Uyuyor sonra tam doyamadığı için uyumuyor dalamıyor zor geçiyor yani. Kolay değil biliyorum ama durup dururken ağlama krizi giriyor bana. Bebek ağlayacak uyanacak diye korkar oldum.Annemler gidince napıcam diye kara kara düşünüyorum. Loğusalık bu mu kızlar geçiyor mu.?Eski hayatınız bitti mi?
Sordum sleepye eskiden extrada limon aroması varmış kaldırmışlar o aromayı şmdi öyle söylediİki bez arasındaki fark nedir canim
Sizde baya kullanıyorsunuz o zamanBizimki 23:00 da uyudu bakalım ne zaman uyanacak. 10 bezle günü kapardık T temmuzekim her seferinde azıcık yaptığımda değiştirmesem 6-7 olur muhtemelen:)
Bizimde uyku süresinde sıkıntı yok gece uykusuna geçmesi çok zorluyor 1 buçugi buluyor uyutuyorum uyaniyor derken ancak o saatleri buluyo23:00’dan 02:30’a kadar uyudu, biraz uyanmaya başlayınca aldım emzirdim şimdi yatırdım, ilk uyku ortalama 3,5-4 saat kadar sürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?