2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar göz muayenesi için doktorumuz 6.ayda yaptıralım dedi kendisi her kontrolde bakıyor normalde ama ben hep 3.ayda yapılmalı diye okudum, içime kurt düştü 6 ay çok geç değil mi, sizin hekimleriniz ne dedi bu konuda

2 ay 20 günlükken gittik yaptırdık biz neden 6 ay demiş ki

Goon bizde pişik yaptı , bakalım siz memnun kalacak mısınız
Bizde 2 aylıkken yaptırdık, öyle demişlerdi
İşitme testini 6 ay içinde dediler

Katarakt kontrolü yapılmıştı önceden acaba ondan dolayi mi dedi ki bilemiyorum
Katarakt kontrolünü 1. Ayda yapmıştı bize canım, sanırım bu göz muayenesi daha detaylı bir şey olacak. Tabi doktorun daha iyisini bilir ama herhangi. Bir göz doktorundan muayene alıp gitsen sorun olmaz heralde olmadı 6. Ayda bir daha gidersin
Ya bi şey dicem, sizde çok terliyor musunuz? Sürekli sıcak basıyor
Bana basıyor, bir de doğum kilolarından kaynaklı yağlardan dolayı üşüme hissi gitti

Goon bizde pişik yaptı , bakalım siz memnun kalacak mısınız

Bizde 2 aylıkken yaptırdık, öyle demişlerdi
İşitme testini 6 ay içinde dediler

İnşallah pişik vs bir sorun yaşamayız. İşitme testini 15 gün içinde yaptırın dediler bize de. Her doktor ayrı bişey diyor çok garip gerçekten.

Ben de boyle yapmayı düşünüyorum canım içim rahat eder en azından

3 günde bir tırnak kesen bana sabah ki şok bugün zorla törpü makinasıylada bızt bızt yaptım.
Bu arada sebamed losyon sürüyorduk biz yüzüne. Geçen gün kıpkırmızı yaptı çocuğu alerji oldu. Siz ne sürüyorsunuz doktora soracağım perşembe bakalım

Eklentiler

• 4DA304C2-3138-4CA2-AF58-96EF5B64FF00.jpeg
    107,8 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Bizim bı Z Zzy annemiz vardı nerelerde acabaaa
Ay 3 çocukla valla.cok zorlaştı bakıyorum arada ama. Bebişim de büyüdü artık oynuyoruz. Şuan biseyler uzatıyorum oyuncak ışıktı sesli veya çıngırak onlara uzanmasini sağlıyorum. Biraz yüzüstü döndürme çalışmaları yapıyorum. Kendi uğraştığı için. Kucak da taşımaktan çok yoruldum valla bi an önce döne döne sürüne sürüne kendo gitsin diye çalışmalar yapıyorum sen nasıl 2 çocuklu hayat nasıl. Ben çıldırmalik. Mesela yatak odasında bebiş yıkadım onu giydirirken ablası kuvetin kapağını açmış dolabın altona falan su oldu yatak odası. Kızıyorum da sonra pişman oluyorum gönlünü almak için markete götür oyun parkına götür. Vakit geçiyor

Allah sabırlar versin valla senden hiç bir farkım yok hala lohusa modunda evdeyim tek başıma cesaret edip çıkamıyorum çocuklarla bide havalar da soğudu korkuyorum hasta olurlar diye. Bazen beynim o kadar yoruluyor ki öküzün trene baktığı gibi bakıyorum sabit ne yapacağımı unutuyorum falan nolcak böyle kendimi dışarı atmaya çok ihtiyacım var

Reactions: Zzy
Kızlar iznimin bitmesine 1 ay kadar kaldı içimi afakanlar basıyor
Ay benimde ücretsiz kullanıp 6 aylık olunca giderim diye düşünüyordum bugün aradılar illa gel diye 10-3 çalışırsın diyor ama kızımdan ayrı kalma fikri hiç hoşuma gitmiyor. Annem bakabilecek mi diye de kafamda deli sorular. Geçen gün yeni emziği sterilize etmesini istemiştim kettle içine atmış Sürekli tv izliyor çocuk kaliteli zaman geçiremicek bilmiyorum yeni keşke ihtiyaç olmasa da hiç çalışmasam

Valla 3-4 saat anca oturduk ama kadın bir sürü falso verdi ek gıdaya geçince ilk acılı çiğ köfte yedirecekmiş çocuğa psikopatlığa bakar mısınız marifet gibi diğer torunuma da öyle yaptım diyor bende içimden He yedirirsin dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…