Genel olarak bebişler gece uyumuş maşallah
Bizimki de 23:30’da tam gece uykusu geçtikten sonra sadece emmek için uyandı o arada altını alıp yatağına koyunca uyumaya devam etti. 9:30’a kadar uyumuşuz oh
Sabah izlediğim 3. Ay videosunda artık kesintisiz uyuyabilecekleri söyleniyor. Elleri de ağzında sürekli, o da ellerini keşfetmesinden kaynaklıymış. Ne çabuk büyüyorlar..
Aramizda 1 gün var seninle,biz eşim işte olduğu için cumartesiye aldık kontrolü normalde ayın 2sinde 3 aylık oluyor. Rota aşısı 2,4 ve 6.ayda olacak şekilde 3 doz dedi doktorumuz. Bize de menenjit aşısını konuşalım 3.aya geldiğinizde demisti ,onu yaptırırız muhtelemen.
Kızlar bu çocuğuma geceler için sukretmeliyim nadiren sık uyaniyor onda da yatarken emziriyorum o uyuyor ben uyukluyor ama gunduzlerimiz on dakika uyuyor uykuyu alamıyor ağlıyor falan büyük oğlum da tam tersiydi gece uyumazdi gün aydınlanır aydinlanmaz başlardı uyumaya her çocuk farklı oluyormuş
Genel olarak bebişler gece uyumuş maşallah
Bizimki de 23:30’da tam gece uykusu geçtikten sonra sadece emmek için uyandı o arada altını alıp yatağına koyunca uyumaya devam etti. 9:30’a kadar uyumuşuz oh
Sabah izlediğim 3. Ay videosunda artık kesintisiz uyuyabilecekleri söyleniyor. Elleri de ağzında sürekli, o da ellerini keşfetmesinden kaynaklıymış. Ne çabuk büyüyorlar..
Anneler olarak bu gece iyi dinlenmişiz ahh o elleri dondurma yalar gibi yalamıyor mu ısırasım geliyor birde sürekli salyalar akıtıyor miniciklerdi büyüyorlar
İnternete de baktım hatta orada da 2,4,6.aylarda birer dozbuapiliyor yazıyor rota için yani Rotateq ise 3 dozluk. Menenjit yapılır aynen öyle düşünüyorum hatta doktorumuz ben B tipi öneriyorum ama gelince konuşuruz demişti geçen ay bakalım cumartesi belli olur
İnternete de baktım hatta orada da 2,4,6.aylarda birer dozbuapiliyor yazıyor rota için yani Rotateq ise 3 dozluk. Menenjit yapılır aynen öyle düşünüyorum hatta doktorumuz ben B tipi öneriyorum ama gelince konuşuruz demişti geçen ay bakalım cumartesi belli olur
Bizimki farklı sanırım biraz ama rotateq için 520tl verdik çünkü daha uyguna gördüm burada yazılanlardan muayeneye ne kadar veriyorsunuz bizim 900tl alıyor yılbaşından sonra güzel bir zam gelir bence
Bizimki farklı sanırım biraz ama rotateq için 520tl verdik çünkü daha uyguna gördüm burada yazılanlardan muayeneye ne kadar veriyorsunuz bizim 900tl alıyor yılbaşından sonra güzel bir zam gelir bence
Biz 441e yaptırdık canım Rotateqi,eczane ile aynı fiyat. Biz bebise bu tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştık canım 15 günü bitince, o yüzden para vermiyoruz. Normal muayenesi 950tl doktorumuzun