- 10 Ekim 2016
- 350
- 451
- 36
Etli çiğ köfte yasak sanırım, bu her yerde satılanlar etsiz yemekte bi sakınca yoktur heralde. Zira 2-3 gündür gözlerimin önünden çiğ köfteler halay çekerek geçiyor da
ÜffffValla bende aşk yaşadım yerken resmen etsiz çiğ köfte den birşey olmaz diye düşünüyorum bulgur salça ve baharat sonuçta
Ayyy sucuğu en çok nasıl seversin dersen mangal favorimEşim dün almış Türk marketinden. Bu akşam mangal yakayım da yiyelim diyor
Bnde öyleymbende bilemiyorum ama bende şöyle bişey oluyo yemeğe oturunca çok az yiyorum iştahım yok gibi ama 1 saat sonra acıkıyorum acaba ne yesem canım ne istiyo diye sürekli yokluyorum kendimi akdkdll
Ben de bir tek bende iştah problemi var sanıyordumbende bilemiyorum ama bende şöyle bişey oluyo yemeğe oturunca çok az yiyorum iştahım yok gibi ama 1 saat sonra acıkıyorum acaba ne yesem canım ne istiyo diye sürekli yokluyorum kendimi akdkdll
Son adet tarihim 18 aralikYaaa nasıl güzel bir mucizehosgeldiniz sağlıkla ilerlesin insallah son adet tarihi neydi
Cok tatlı ikizlerin cinsiyeti nedir Rabbim kolaylığını verir eminim ki sağlıkla alın kucağınıza ❤
Kuzum değer olarak 15 bini geçmiştir hafta olarak Sat dan hesapla doktoru. Ayarlicaktr
Sağol canım. Beraber diyelim .Ayyy sucuğu en çok nasıl seversin dersen mangal favorimafiyet olsun yerimize de ye
Şimdiden başladıysa bulantilar tat almamalar yandın vallaBen yemek konusunda keyifsizim .. boğazımdaki acı tattan dolayı.. kahve içtim sütlü o bile berbat etti.
Kızımda gözü dönmüş gibi yerdim . Uykumdan çilek kokusuna uyandığım oldu
Ben birde antalyadayım ne yaparım bilmiyorumBu arada kızlar korkutmak istemiyorum yada korkun kendinizi hazırlayınYaz hamileliği kadar kötü bişey yok temmuz Ağustos da buralar sıcaktan ağlayan hamilelerle doğacak tecrübeyle sabit
Hadi ya. Daha mı çok etkiliyor sıcaklar?Bu arada kızlar korkutmak istemiyorum yada korkun kendinizi hazırlayınYaz hamileliği kadar kötü bişey yok temmuz Ağustos da buralar sıcaktan ağlayan hamilelerle doğacak tecrübeyle sabit
Sorma canım gazman gibi dolaşıyorum ortalıktaArkadaşlar sizin de gaz sıkıntınız oluyormu?
Tup bebek ile olduğu için suan kullanmaya devam ettiğim.ilaclar var Acaba ilaçlardan mi hamilelikte mi
Bi de Ara ara kqsik ağrılarım oluyor şiddetli bir ağrı değil ama yinede tedirgin oluyorum
Normal mi bunlar
Sağol canım. Beraber diyelim .
Markete burger ekmeği almaya gidiyorum. Tam teşekküllü mangal menüsü. İnşallah dokunmaz
Bende yerken keyifli yemiyor gibiyim ama düşününce canım sürekli de bişey istiyorBen yemek konusunda keyifsizim .. boğazımdaki acı tattan dolayı.. kahve içtim sütlü o bile berbat etti.
Kızımda gözü dönmüş gibi yerdim . Uykumdan çilek kokusuna uyandığım oldu
Heyecan da iştahımızı etkiliyor olabilir ilerleyen süreçlerde bakalım ne olcakBnde öyleymdoktor diyet dedi ama diyet harici herseyi yapasım yiyesim geliyor.
Evet evet aynı benimde öyle. Canım cok istiyo gibi oluyor az bi yiyorum sonra geçiyo. Ama bi saat Sonra yine bi kazınma. Hatta yedikten sonra da çok ekşiyor midem 2 gündür. Dengesiz yemekten mi bebekten mi bilemedimBen de bir tek bende iştah problemi var sanıyordumyemeğe oturunca canım hiçbir şey istemiyor ama daha kalktığım gibi midem kazınmaya başlıyor. Önceden çok sevdiğim şeyleri görünce bile canım çekmiyor