Ahahaha ya yerim onuu yaa o kadar akıllılar ki aslında birine kuş beyinli falan denir ya bazen alakası yok. Benimkini cikarirsak sadece bana çok alışkın olduğu için beni rahat bırakmıyor telefon elletmiyor ağzımın dibinde hep laf dinleyecekOoyyy kuzum yaa bizimki kafesin üstünde yaşıyor içine yem için giriyor sadece kapatcammı diyede bakıyor yarım yiyip çıkıyor geri kıyamammÖyle alıştı hep yanımızda
Hayırlı olsun canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBu arada herkese selamlar anneler ben yeni transfer oldum 3 ya da 4 haftalığız inş belli olucak kontrole gittiğimizde
Cnaım 800 mü 8000 mi?Kalp atışları beta değeri 800 900 lerden sonra alınıyor yanls hatırlamıyorsam kuzum.
Maşallah değerin güzel artms seninde.
İlkinden biliyorm cnku kuzum yeni öğrendgmde gtmstım kese gordu bebegi goremedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi o bir hafta kırık şey geçti aklımdan.
Gtmşken bebek kalp atısı hersey gormek duymak istyorm
Yaa siz diyince dikkat ettim çok hoşYaa bende çok bayıldım çok tatlış dimi
Hiç geçmeyecek gibi geliyor zamanInsAllah . Korkmayin.Dua acip dinleyin o cok iyi geliyor. Vesveseleriniz olur.kaygi endise..hamilelikten dolayi oluyor. Ya dusunun ben dogum yaptiktan sonra bu defa da bisey olacak korkusu iste bebegime sevdiklerime.. yani o korkular hic bitmiyor.Annelik duygusu hamilelik baslayinca basliyor.onun icin endiseleniyorsunuz.. dua acin. Fetih suresi meryem suresi.. gercekten cok iyi geliyor. Vitaminler vermistir doktorunuz onlari duzenli kullanin.. gunde 1 lt su tuketmeye calisin. Hamielligin tadini cikarin. 9 ay uzun gibi gozukse de acaip hizli geciyor..
Adetime göre 7hafta olması lazım. Ona göre hesaplama dedi ama. Neye göre hesaplıycam bilmiyorum :)Adetine göre kacti
A’raf Suresi 54. Ayet:“Bismillahirrahmanirrahîm. İnne rabbekumullâhullezî halakas semâvâti vel arda fî sitteti eyyâmin summestevâ alâl arşı, yugşîl leylen nehâre yatlubuhu hasîsen veş şemse vel kamere ven nucûme musahharâtin bi emrihi, e lâ lehul halku vel emr(emru), tebârakallâhu rabbulâlemîn(âlemîne).”Amin canım inşallah.
8000 de olablr 3.5 yıl oldu Bi sıfır yanlıs hatırlıyor olablrCnaım 800 mü 8000 mi?
3000 de daha yeni minnacık bi kese gördük çünkü o yüzden şaşırdım8000 de olablr 3.5 yıl oldu Bi sıfır yanlıs hatırlıyor olablr
Evet daha yeni öğrendimHosgeldiniz hayirlisi olsun inşallah yeni mi ogrendiniz
24 yaş, ilk çocukAhhh sevmez mi bayılıyor ama başlarsa nasıl tepkiler verir hiç bilmiyorum canım yaza doğru düşünüyorum
Hosgeldin canim Yaş ile Kaçıncı çocuk alabilir miyim
Hosgeldin canim Kaçıncı çocuk
Ultrasona gittiniz mi acaba keseyi görmek için ?Merhaba 5,5 haftalık bir hamile olarak herkese selamlar beni de listeye ekler misiniz sat14 aralık
Hayırlı olsun keseyi kaçıncı haftada gördünüz :)Var teyzesi bak
Yumurtlama zamanına göre canımAdetime göre 7hafta olması lazım. Ona göre hesaplama dedi ama. Neye göre hesaplıycam bilmiyorum :)
Evet bugün gittim keseyi gördük ama kalbini duyamadık haftaya gelmemi istedi dr ve 5 tüp kan aldı tahliller içinUltrasona gittiniz mi acaba keseyi görmek için ?