2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Lekelenmem olduğunda ağrımda oluyor ama dediğin şekilde değil böyle adet olcakmışım gibi bir ağrı
Anladım canım. Bakalım Allah beterinden esirgesin sağlıkla sıhhatle geçelim bu 9 ayı inşallah 🙏🏻
Ben geldim güzel haberlerle ❤️ Keseyi gördük dahası bebişi de gördük. Hızlı hızlı atan kalbini ds gördük. 🥲 eşim ağladı bebişi görünce atan kalbiyle 🥲 benim için ise rüya gibiydi 🍀 şükür çok şükür 🙏
Ah çok duygu dolu değil mi 💐
Gözün Aydın çok sevindim ☺️ Allah kucaklarımıza aldığımız günleri de nasip etsin inşallah

Kızlar bugün akşam koltukta uyuyakalmışım uyandığımda bel bacak ağrısından yürüyemedim ters mü yattım onu da anlamadım siz de hiç oldu mu böyle

Ben geldim güzel haberlerle ❤️ Keseyi gördük dahası bebişi de gördük. Hızlı hızlı atan kalbini ds gördük. 🥲 eşim ağladı bebişi görünce atan kalbiyle 🥲 benim için ise rüya gibiydi 🍀 şükür çok şükür 🙏
Okurken tek tek hepsini görmen eşinin duygulanması gözyaşım pıt 🥺😍 çok sevindim adınıza umarım en sağlıklı şekilde kucağına alırsın bebişi darısı bizim başımıza 🙏🏾

Okurken tek tek hepsini görmen eşinin duygulanması gözyaşım pıt 🥺😍 çok sevindim adınıza umarım en sağlıklı şekilde kucağına alırsın bebişi darısı bizim başımıza 🙏🏾
Ne desem az… ne kadar teşekkür etsem sizlere. Güzel şeylerde göz yaşlarımız buluşsun ❤️🙏 hayırlı haberlerde… iyi ki varsınız 🍀😘

17 Şubat Perşembe günü 6+4 de kalp atışı İçin randevum var çok heyecanlıyım geçen sene Mart ayında kalp atışını alamadığımız İçin kürtaj olmuştum 1 oğlum var onda çok şükür herşey düzgün ilerlediği için hiç böyle endişelerim olmamıştı ama bu kürtaj olayı beni mahvetti İNŞALLAH hayırlısıyla kalp atışlarını alırım 6+4 iyi bir zaman değil mi hanımlar

17 Şubat Perşembe günü 6+4 de kalp atışı İçin randevum var çok heyecanlıyım geçen sene Mart ayında kalp atışını alamadığımız İçin kürtaj olmuştum 1 oğlum var onda çok şükür herşey düzgün ilerlediği için hiç böyle endişelerim olmamıştı ama bu kürtaj olayı beni mahvetti İNŞALLAH hayırlısıyla kalp atışlarını alırım 6+4 iyi bir zaman değil mi hanımlar
Kötü şeyleri unutun lütfen herşey güzel olsun 🤲🏻 Gayet iyi bir zaman. Vajinal bakabilirler ama

Şimdi doktordan çıktım 5+0 bugün. İlk kez gittim. Ultrasonda göremedi kan tahlili istedi. Kanda 4000 gibi bir değer görürsek beta hcg yi idrara sıkışık gel bir daha bakalım dedi. 5 şubatta idrar testim pozitif çıkmıştı bugün görülmesi gerekir diye hesaplamıştım 😞

Teşekkür ederim canım bende anlamadım valla usg den. Neresinde yazıyor acaba kaç mm olduğu
Ultrason kağıdının sağ altında bende GS olarak yazıyor gebelik kesesi olarak
Ayyy çok sevindim hadi gözünüz aydın😍😍😍 baya erken gormussun sanki bende sadece kese vardı doktora sordum bebeği görmen icin çok erken dedi 🥺 darısı başımıza 😍😍 senin kese kaç mm di benimki küçük diye mi gözükmedi acaba
maşallah o uygulamaya bakayım😇ben 5+2 de gittim kese ve içinde minik yolk sac gozuktu ama bebek gozukmedi kese daha 8.81 mm 2 hafta sonra cağırdı tup bebek benim de acaba gelisimi geri mi ben sizden önce öğrenmistim hamile olduğumu ama tedirgin oldum🥺
Bende yolk bile gözükmedi sadece kese bebek gözükmüyor mu diye sordum çok küçük daha 5 haftalık dedi 5+2 olarak gittim ultrason kağıdından 5+0 yazıyor sanırım 2 gün falan gerideyim kesesi de 7mm di 3 hafta sonra gel dedi 🥲
Şimdi doktordan çıktım 5+0 bugün. İlk kez gittim. Ultrasonda göremedi kan tahlili istedi. Kanda 4000 gibi bir değer görürsek beta hcg yi idrara sıkışık gel bir daha bakalım dedi. 5 şubatta idrar testim pozitif çıkmıştı bugün görülmesi gerekir diye hesaplamıştım 😞
Daha çok küçük olduğu için gorememis olabilir benim de keseyi baya aradı ultrasonda doktor sonra buldu 7mm küçücük bişey 🥺😄

Ultrason kağıdının sağ altında bende GS olarak yazıyor gebelik kesesi olarak

Ayyy çok sevindim hadi gözünüz aydın😍😍😍 baya erken gormussun sanki bende sadece kese vardı doktora sordum bebeği görmen icin çok erken dedi 🥺 darısı başımıza 😍😍 senin kese kaç mm di benimki küçük diye mi gözükmedi acaba

Bende yolk bile gözükmedi sadece kese bebek gözükmüyor mu diye sordum çok küçük daha 5 haftalık dedi 5+2 olarak gittim ultrason kağıdından 5+0 yazıyor sanırım 2 gün falan gerideyim kesesi de 7mm di 3 hafta sonra gel dedi 🥲

Daha çok küçük olduğu için gorememis olabilir benim de keseyi baya aradı ultrasonda doktor sonra buldu 7mm küçücük bişey 🥺😄
3840 çıktı beta hcg. Şimdi tekrar geldim su içip bakalım görebilecek mi 😔

Merhaba benim de dün 4+6ydı ultrasonda görülmedi ama vajinal baktılar öyle göründü kese ondan çıkmamıştır korkmayın

Hollanda da ilk ebe randevusu 8-10. hafta arasında bir tarihe veriliyor. Çift çizgi görüyosun, kan vs baktırmadan, kalp atışı duymadan ozamana kadar bekliyorsun. Ben 7. Haftadayım, ilk randevum 1 mart🤷🏻‍♀️
Bizde belcikada yasayorduk 2017 den tr ye geldik, annem de oyle oldu hic duymadim boyle beta hcg hatta aile hekimine bi kan testi o oyle hamile oldugunu ogrendi taa ayda bir gitti doktora oyle burda ki gibi aciklama da yok bebek iyi diyolar o kdar son zamana kadar stressiz biz burda herseyi takiyoruz. Sadece orda tek hosuma giden dogumdan sonra ayda bir hediye kutusu geliyordu emzik onluk esantiyon seklinde cok hostu keske burda da olsaydi 🥺

X