2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sizinle ayni yasta ayni ilk bebegim olucak ayni 4+6 haftaligim hayirlisi olsun insallah saglikli hamilelik gecirip saglikli bebeklere sahip olalim
Bu arada daha önceden sormuştunuz progestan 200mg ve coraspin kullaniyor musunuz diye ben onlari da kullanıyorum. Gunde 1 coraspin, uc kez de vajinal yoldan progestan

İnşallah bi daha yaşamazsın, stres yüzünden kanaması olanı okumuştum kendine çok dikkat et canım, sağ salim gelsin inşallah minigin

ayni gun bizde 4+5 iz 19 ekim nasipse bende carsamba gidecegim hayirli haberler verelim ins.

Aaa hiç gitmedim ya bilmiyorum bende zaten devlette doğum yapmayı düşünmüyorsak randevuya oraya gitmek saçma geliyor bana..

Özellerde malum gerçekten pahalı randevular
Evet bende ovulasyon takibi için boşuna para vermeyeyim diye randevu almaya çalıştım ama yok yani bi kere bile düşmedi

O zaman canını sıkma hiç takılma canım bisey olsa doktorlar pat diye söylüyor zaten direk. Süphelense falan söylerdi. Sen güzel güzel gününü bekle beklediğine değecek
Bende öyle düşünüyorum ya kötü bişey olsa illaki bilgilendirir düşük riski falan var mı dedim yoo riskin falan yok dedi ev işi vs yapabilir miyim dedim kendini yormadan yapabilirsin yavaş yavaş dedi kanama Ağrıda artış falan olursa herşey yasak yatacaksin sadece dedi

Kızlar siz kontrole devlete mı gidiyorsunuz? Yoksa şimdiden doktorunuzu buldunuz mu?
Bana devlette infertilide bölümünde kayıt açılacaktı ama doktor hiç ilgili gelmedi bana sonra özelde erkek bir doktor önerildi internetten de baktım adam çok iyi hiç kötü yorum yok hakkında dedik biraz maliyetli olur ama bı gidelim ilk denemede oldu çok şükür özelden devam ediyoruz yani ama doğumu bu doktorda yapmayacağım memlekete gidicem o nasıl olacak bilmiyorum oradan da bulmam lazım

Aynen öyle canım doktorlar bu konuda direk konuşuyor zaten. Bana da 12 haftaya kadar özellikle dikkatli ol dedi risk geçinceye kadar, benim de biseyim yok ama öyle dedi bilmiyor ki ben cam falan sildim ama yok zorlayınca ağrı girdi sende zorlama kendini

Aynen bir de bana hamurisi yağlı kızartma fazla tüketme ciğer çiğköfte falan da yeme dedi

Ben de dün ilk defa bebişimin kalp atışlarını duyabildim çok şükür Doktor 5+6 hafta dedi, uygulamamda 6+2 dim… Nasıl bir duygu yoğunluğu allahim, ağladım duyduğumda Allah herkese nasip etsin.
Hadi gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlerin de başına

Canım napıyosun sakın silme can filan...
Ben ki temizlik takıntısı olan biriydim 1.5 aydır kimyasal herşeyden uzak durmaya çalışıyorum nerde kaldı temizlik yapmak hele hele cam...
Lütfen dikkatli ol.

Sorularına yanıt bulabileceğin biri olsun canım. Çok yoğun kafasını kaşıyacak insanlardan hayır gelmiyor...

Sorularına yanıt bulabileceğin biri olsun canım. Çok yoğun kafasını kaşıyacak insanlardan hayır gelmiyor...
Bu adam da çok yoğun ama çok şükür herşeyle güzel ilgileniyor şuana kadar bir sikinti yaşamadık çok şükür böyle de devam etsin inşallah

Arkadaşlar size sormak istediğim bir durum var: Ben oksapar kullanıyorum ve bunu sürekli kullanacağım için rapor çıkartmak istiyorum kadın doğumda devlet hastanesinden.
Bulunduğum bölgedeki devlet hastanesinde olan kadın doğumcularda listede gebelere bakılmaz diye ibare var 3ünün de yanında.
Kadın doğumcuların hiçbiri gebelere bakmıyor ise ilaç da mı yazmaz bu durumda?

Bu arada günaydın herkese nasılsınız bugün kızlar ben gece çok fena oldum mide bulantisina uykumdan uyandım tuvalete gittim bekliyorum gelsin diye çok kötüydü yanıma poşet ve kolonya aldım anca öyle geçirdim bulantıyı neyin nesiydi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…