Kızlar eve geldim, bebeği gördüm kese sağlam dedi doktor, yerleşme kanaması olabilir dedi aktif bir kanama yok suan hafif karın ağrım ve içerdeki kan akabilirmiş sadece. Ağrım ve kanamam artmazsa bir hafta sonra muaneye gidicem, kucuk oldugu ıcın kalp atısı duyamadık. Boyle kanaması olan varmı normalmidir yani. İğne yaptılar kan felan aldılar,
Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum doktoruma düşük engelleyici hap ya da iğne verir misiniz dedim o da bana progestron içeren iğne verdi bu iğneden kullanan var mı bir de corasprin verdi kullanan var mı acaba
Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum doktoruma düşük engelleyici hap ya da iğne verir misiniz dedim o da bana progestron içeren iğne verdi bu iğneden kullanan var mı bir de corasprin verdi kullanan var mı acaba
Evet aslında beşik araba biberon zıbın tarzı şeyler alınabilir kendi gecelik takımlarımız emzirme sütyenleri filan. Ama işte erkenden almak iyi değil diyorlar bende o hurafeye inanıyorum maalesef o yüzden en azından cinsiyete kadar bişey almayı düşünmüyorum. Çünkü cinsiyeti öğrendikten sonra kendimi tutamayacağımı biliyorum sepetim kız erkek kıyafeti dolu hangisini alıcam bilemiyorum
Kalp atışından sonra alalım diyor eşim zor durduruyorum bakalım O günlerimiz gelsin sağlıkla yine öneriler yaparız birbirimize bende hep favoriledim bekliyor
Kalp atışından sonra alalım diyor eşim zor durduruyorum bakalım O günlerimiz gelsin sağlıkla yine öneriler yaparız birbirimize bende hep favoriledim bekliyor
Bende temizlik robotuyla çözüm buldum elimi sürmüyorum çamaşır sepetinide eşim taşıyor gerçekten önemli şeyler seyahatlerde etkiliyor bence geçen sefer çok sıkıntılıydı benim kaybettik zaten
Bende temizlik robotuyla çözüm buldum elini sürmüyorum çamaşır sepetinide eşim taşıyor gerçekten önemli şeyler seyahatlerde etkiliyor bence geçen sefer çok sıkıntılıydı benim kaybettik zaten
Aynen bende seyahat etmeye korkuyorum ailem uzakta uçağa binip gitmeye korkuyorum. 3 ayım dolduktan sonra giderim diye düşünüyorum bayrama denk gelir zaten.
Aynen bende seyahat etmeye korkuyorum ailem uzakta uçağa binip gitmeye korkuyorum. 3 ayım dolduktan sonra giderim diye düşünüyorum bayrama denk gelir zaten.
Kızlar eve geldim, bebeği gördüm kese sağlam dedi doktor, yerleşme kanaması olabilir dedi aktif bir kanama yok suan hafif karın ağrım ve içerdeki kan akabilirmiş sadece. Ağrım ve kanamam artmazsa bir hafta sonra muaneye gidicem, kucuk oldugu ıcın kalp atısı duyamadık. Boyle kanaması olan varmı normalmidir yani. İğne yaptılar kan felan aldılar,
Canım şu an bu grupta kanaması olan çok. Ben de onlardan biriyim. Benim tehlikeli tarihimden bu yana lekelenmem ve arada kırmızı kanamam var. Yapılacak bir şey de yok sanırım. Rabbim tez zamanda sağlıklı bir şekilde atlatmamızı nasip etsin hepimize.