2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Cok gecms olsun canim

Sadece coraspin ve multivitamin kullaniyorum

ben 2 aydır hiçbir iş yapmıyorum tüp bebek olduğu için zaten transferden beri yapmıyorum eşim de izin vermiyor
Benimde 1 düşüğüm var diye hep tedirginim...

Ay herkes böyleyse sevinebilirim iyice pasakliya döndüm diye üzülüyordum insan alışınca haldur huldur iş yapmaya zor oluyor şimdi

Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum doktoruma düşük engelleyici hap ya da iğne verir misiniz dedim o da bana progestron içeren iğne verdi bu iğneden kullanan var mı bir de corasprin verdi kullanan var mı acaba

Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum doktoruma düşük engelleyici hap ya da iğne verir misiniz dedim o da bana progestron içeren iğne verdi bu iğneden kullanan var mı bir de corasprin verdi kullanan var mı acaba
Ben kullanıyorum canım. Progestani fitil olarak kullanıyorum eş zamanlı coraspin.

Kalp atışından sonra alalım diyor eşim zor durduruyorum bakalım O günlerimiz gelsin sağlıkla yine öneriler yaparız birbirimize bende hep favoriledim bekliyor

Kalp atışından sonra alalım diyor eşim zor durduruyorum bakalım O günlerimiz gelsin sağlıkla yine öneriler yaparız birbirimize bende hep favoriledim bekliyor
Aynen ya hepimiz aynı anda başlasak linkte atarız indirimli buldukça güzel olur

Bende temizlik robotuyla çözüm buldum elimi sürmüyorum çamaşır sepetinide eşim taşıyor gerçekten önemli şeyler seyahatlerde etkiliyor bence geçen sefer çok sıkıntılıydı benim kaybettik zaten

Aynen bende seyahat etmeye korkuyorum ailem uzakta uçağa binip gitmeye korkuyorum. 3 ayım dolduktan sonra giderim diye düşünüyorum bayrama denk gelir zaten.

Benimde 1 düşüğüm var diye hep tedirginim...

Ay herkes böyleyse sevinebilirim iyice pasakliya döndüm diye üzülüyordum insan alışınca haldur huldur iş yapmaya zor oluyor şimdi
Kuzum zaten hızlı oturup kalkınca bile bıçak saplanıyor gibi vucut musadee etmiyor aslında zorlamamak lazım azcık pasaklı olalım bu ara

Aynen bende seyahat etmeye korkuyorum ailem uzakta uçağa binip gitmeye korkuyorum. 3 ayım dolduktan sonra giderim diye düşünüyorum bayrama denk gelir zaten.
Evet canım dikkat et ben izmire gitmiştim antalya izmir arası kendi aracımızla büyük araçtı çok rahattım ama yinede sonu sıkıntı oldu

Canım şu an bu grupta kanaması olan çok. Ben de onlardan biriyim. Benim tehlikeli tarihimden bu yana lekelenmem ve arada kırmızı kanamam var. Yapılacak bir şey de yok sanırım. Rabbim tez zamanda sağlıklı bir şekilde atlatmamızı nasip etsin hepimize.

Kuzum zaten hızlı oturup kalkınca bile bıçak saplanıyor gibi vucut musadee etmiyor aslında zorlamamak lazım azcık pasaklı olalım bu ara
Arada toz alıyorum bulaşıkları atıyorum makineye ama belim ağrıyor çok iyice alıştım hantallığa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…