2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İyi ki sordum o zaman. Bir de dönen kaşık varmış onu kullandınız mı acaba?
Dönen kaşığı hiç bilmiyorum
Yorumlarına da baktım şimdi. Baya iyi görünüyor. Sanırım ben de bunu alacağım
Bende bunu beğendim bende alacağım ama tabiki öğün olarak yemeye başladığımızda kullanırız bence. 1 aydır favorilerimde fiyatı hiç düşmedi

Merhabalar hanımlar herkes ek gıda telaşında sanırım bende elma yoğurt ve muz verdim sevdi yedi içine zeytinyağı mutlaka ekleyelim mümkünse ona rağmen ıkına ıkına yaptı hemen katılaştı kakası...iki gün öncede evime hırsız girdi ilk defa böyle bir şey başıma geliyor hırsızların üstüne geldik zifiri karanlıkta bahçeden atlayıp kaçtılar evi hallaç pamuğundan beter etmişler bazamı kırmışlar ayakları çamur halılarım mahvoldu oğlumun takıları benim bir miktarda param 10 gramlık cartier bileziğim ve yüzüklerim vardı bir çeyrek ve yüzükleri düşürmüşler Allah'tan buldum onları

Merhabalar hanımlar herkes ek gıda telaşında sanırım bende elma yoğurt ve muz verdim sevdi yedi içine zeytinyağı mutlaka ekleyelim mümkünse ona rağmen ıkına ıkına yaptı hemen katılaştı kakası...iki gün öncede evime hırsız girdi ilk defa böyle bir şey başıma geliyor hırsızların üstüne geldik zifiri karanlıkta bahçeden atlayıp kaçtılar evi hallaç pamuğundan beter etmişler bazamı kırmışlar ayakları çamur halılarım mahvoldu oğlumun takıları benim bir miktarda param 10 gramlık cartier bileziğim ve yüzüklerim vardı bir çeyrek ve yüzükleri düşürmüşler Allah'tan buldum onları
Canım çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin derler ya cidden oyle canınız sağolsun giden para olsun geri gelir allahın izniyle size bişey olmasın

Çok geçmiş olsun 😔

Benim oğlum haftaya 6 aylık oluyor. Bende tadımlara başladım tatlı patates havuç ve yoğurt verdim şimdiye kadar. Mama sandalyesinde yemek yiyebilecek kadar güzel oturamiyor henen öne atıyor kendini. Bende yüksek bir yastığa yatırarak yediriyorum acaba doğru mu yapıyorum siz nasıl yediriyorsunuz
Mama sandalyesinde yediriyorum emniyet kemeri ile dikleştiriyorum masa zaten ileri geri gidiyor
Ama anakucağını dikleştirip yedirdiğim de oldu
Zaten tadımdayız şu an
Tek değilmişim çenemi bulduğu anda ağzına alıyor bayağı bi canımı yakıyor
Hırsıyla sayısız kere kafa attı bana. Küt küt vuruyor
Bizim canımız yanıyo da hiç ıh bile demiyo valla diş nasıl rahatsız ediyorsa
Çok geçmiş olsun 😔😔

Merhabalar hanımlar herkes ek gıda telaşında sanırım bende elma yoğurt ve muz verdim sevdi yedi içine zeytinyağı mutlaka ekleyelim mümkünse ona rağmen ıkına ıkına yaptı hemen katılaştı kakası...iki gün öncede evime hırsız girdi ilk defa böyle bir şey başıma geliyor hırsızların üstüne geldik zifiri karanlıkta bahçeden atlayıp kaçtılar evi hallaç pamuğundan beter etmişler bazamı kırmışlar ayakları çamur halılarım mahvoldu oğlumun takıları benim bir miktarda param 10 gramlık cartier bileziğim ve yüzüklerim vardı bir çeyrek ve yüzükleri düşürmüşler Allah'tan buldum onlar
Geçmiş olsun

Mama sandalyesinde yediriyorum emniyet kemeri ile dikleştiriyorum masa zaten ileri geri gidiyor
Ama anakucağını dikleştirip yedirdiğim de oldu
Zaten tadımdayız şu an

Hırsıyla sayısız kere kafa attı bana. Küt küt vuruyor
Bizim canımız yanıyo da hiç ıh bile demiyo valla diş nasıl rahatsız ediyorsa

Çok geçmiş olsun 😔😔
Aynn bugün salya akışı tavan yaptı once sürekli elimizi ağzına sokardı bugünde tam tersi sokmaya çalıştığımızda geri itiyor inşallah çıkıyordur amin

Gecmis olsun canim. Benim evime de hirsiz girmisti bilirim o duyguyu korkunctu Allah gostermesin bir daha. Tabi karsilasmaniz cok korkutucu olmustur.
Mutlaka sikayetinizi falan yapin arkasinda durun yakalanmaz diye dusunmeyin. Bizim hirsiz yakalandi mesela uzlasma saglamistik tabi gidenin hepsi geri gelmiyor ama teselli olmustu yani. Cana gelecegine mala gelsin.

Aynn bugün salya akışı tavan yaptı once sürekli elimizi ağzına sokardı bugünde tam tersi sokmaya çalıştığımızda geri itiyor inşallah çıkıyordur amin
O salya olayı zaten bazen aşırı yogunlasıyor diyorum cıkacağına mı işaret ertrsi gün azalıyor. Neye göre artıp azalıyorsa

Gecmis olsun canim. Benim evime de hirsiz girmisti bilirim o duyguyu korkunctu Allah gostermesin bir daha. Tabi karsilasmaniz cok korkutucu olmustur.
Mutlaka sikayetinizi falan yapin arkasinda durun yakalanmaz diye dusunmeyin. Bizim hirsiz yakalandi mesela uzlasma saglamistik tabi gidenin hepsi geri gelmiyor ama teselli olmustu yani. Cana gelecegine mala gelsin.
Zifir karanlık kamera kaydı vs yok sadece parmak izi alındı mümkün mü sizce ifademizi verdik şikayetçi olduk hiçbir şey istemiyorum sadece yüzlerine tükürmek istiyorum sütüm gidecekti korkudan karanlıkta yüzüm ruh gibi duruyormuş görenler beni öyle söyledi o kadar korktum

O salya olayı zaten bazen aşırı yogunlasıyor diyorum cıkacağına mı işaret ertrsi gün azalıyor. Neye göre artıp azalıyorsa
Aynn canım bi patlasada çocuklar kurtulsa bizimkinin alt on dişlerin yanımdakiler kabarmış ve kızarık acaba onlar mı çıkacak once bilemedim

Ya kızlar bugün ilk doz bexero oldu, akşama doğru ateş huysuzluk iştahsızlık başladı, ağlama şekli bile değişti. Şimdi ılık duş aldırdım calpol verdim ama inip çıkıyor ateş bide bir iki gündür burun tıkanıklığı ve çok az öksürük vardı aşıdan sonra arttı. Acile mi götürsem ne yapsam 🤦🏼‍♀️

Çok çok geçmiş olsun. Çok üzücü. Benim de altınlarım çalındı fakat alan kişi evime misafir ettiğim biriydi. Kesin delil olmayınca ortaya çıkmadı. Rabbim tekrar yaşatmasın size de inşallah. Alınabilecek bir önlem varsa mutlaka alın.

Merhaba kizlar alerjik anneler bana bı akil verirse cok sevinirim.alerji için geçen ay gittiğim doktor bütün hayvansal gıdaları yasaklamıştı bugün ek gıda öncesi farklı bir doktora gittik bana sadece süt ürünleri ve yer fistigi yeme dedi hatta bide azarladı eti neden yemiyorsun abartmissin dedi.kakamizda kan 10 gündür yok ama 10 gündür kaka rengimiz kına yeşili gibi yemyeşil ve günde 1 defa yapar oldu.once 2 3 defa yapardı rengi yeşil olmazdı normal olurdu nokta şeklinde kanda olurdu ve 2 haftadır yanagimizda egzama var.ben neyapayim bilemedim et yemeye başlayayım mi haftaya cumartesi alerji doktoruna gideceğiz.siz koyun eti yemismiydiniz onu bari yesemmi

Bide doktor ek gıdaya başla dedi havuç ve elmayla başla dedi 2 hafta sonra kahvaltı ogunune geç yumurta sarısı ver dedi alerjik çocuğa hemen yumurta sarısı verilir mi ben bile yemiyorum yumurtayı korkumdan

Merhaba kizlar alerjik anneler bana bı akil verirse cok sevinirim.alerji için geçen ay gittiğim doktor bütün hayvansal gıdaları yasaklamıştı bugün ek gıda öncesi farklı bir doktora gittik bana sadece süt ürünleri ve yer fistigi yeme dedi hatta bide azarladı eti neden yemiyorsun abartmissin dedi.kakamizda kan 10 gündür yok ama 10 gündür kaka rengimiz kına yeşili gibi yemyeşil ve günde 1 defa yapar oldu.once 2 3 defa yapardı rengi yeşil olmazdı normal olurdu nokta şeklinde kanda olurdu ve 2 haftadır yanagimizda egzama var.ben neyapayim bilemedim et yemeye başlayayım mi haftaya cumartesi alerji doktoruna gideceğiz.siz koyun eti yemismiydiniz onu bari yesemmi
Geçmiş olsun. İnşallah düzelir kısa zamanda. Egzama biraz zor geçiyor diye biliyorum. Ablamın bebeğinde var bir buçuk yaşında. Hindistan cevizi yağı sürüyor egzamalarına.

Çok çok geçmiş olsun. Çok üzücü. Benim de altınlarım çalındı fakat alan kişi evime misafir ettiğim biriydi. Kesin delil olmayınca ortaya çıkmadı. Rabbim tekrar yaşatmasın size de inşallah. Alınabilecek bir önlem varsa mutlaka alın.
Sizinki daha kötü bi durum bizimkinin adı belli en azından hırsız

Hanımlar aralık anneleri grubundan geldim. Sorum var izniniz olursa: tam üç aylık bebeğim var. Doğduğunda harika olan kafası sürekli düz yatırdığımız için (doktor önerisi biliyorsunuz) arkası düzleşmeye başladı ve kafası sivrileşti.

Tamam artık üç ay doldu deyip bugün yan yatırmaya çalıştım ama kesinlikle beş dakika sonra uyanıyor. Arkasına yorgan desteği yaptım ama nafile. Başka öneriniz var mi ?

Yarın doktor randevumuz var biz bu durumu bir ay önce farkettik ama doktor gelecek muayenede yani yarın yeniden değerlendirme yaparız gerekirse fizik tedaviye yönlendiririz dedi.
Kız bebek saçı kapatır falan demeyin . Topuz bile yapamayacak kızım güzel durmaz diye.

X