Sağlı sollu şakakların üstü full keldiAy kel prenses bu yaabizimde saçlarımıız çok seyrek ya
Bizim arka ensede var dökülmeyenler bir tutam kalın gerisi seyrekSağlı sollu şakakların üstü full keldişimdi saçlar çıkmaya başladı. Bu saçlar zaten uzamış hali doğumundan beri kafasındadiğerlerinden uzun olan 4 tel saçı var. 10 cm filan var, arada tutup seviyoruz onları
Sizin de uzamaya cıkmaya başlarlar artık
Kesme kesmeBizim arka ensede var dökülmeyenler bir tutam kalın gerisi seyreko arkada saçları da o kadar komik duruyor kii eşime diyorum kessem mi ki makasla diye izin vermiyor birde yan tarafında 1 tel beyaz saçı var ve bildiğin uzun yanii ilginc şekilde uzuyor beyaz saç normalde yatık duruyor huzursuz oldugunda o tek tel beyaz saçı dikiliyor çok ilginc bu cocuklar yaa
Ay kesinlikle hayır. Katlanabilenlerden alıcam orası net ama karar veremedim.. eşim de ısrarla ayın 5 inden sonra al diyor. Ben de buraya soracaktım alanlar oldu mu diye-Sunshine mama sandalyesine karar verebildin mii ya
Bizim doğdugunda kumraldı döküldü dökülenler yerine koyu renk cıkmaya basladıı. Normalde koyu duruyor ama güneşte hala kumral gibi anlayamadım daha tam saç renginii. Keltoşluğumuz bitince belli olacaktır umarım rengimizdeKesme kesmebeyaz saç çok ilginçmiş ya. Saç rengi sizde de değişti mi
Bizim de dikeliyor bi tanesi tepede, bazen. Özellikle sinirlenince evet
Ay kesinlikle hayır. Katlanabilenlerden alıcam orası net ama karar veremedim.. eşim de ısrarla ayın 5 inden sonra al diyor. Ben de buraya soracaktım alanlar oldu mu diye
Sen ne yaptın
İkealar o kadAr zamlandı mı yaBizim doğdugunda kumraldı döküldü dökülenler yerine koyu renk cıkmaya basladıı. Normalde koyu duruyor ama güneşte hala kumral gibi anlayamadım daha tam saç renginii. Keltoşluğumuz bitince belli olacaktır umarım rengimizde
Yok yaa hala varya şu 3 kademelilerden mi alsam yoksa ikea modeli gibi olanlar varya standar düz onlardan mı karar veremedim. Mutfaktayken bebeyi hala masaya pusetle koyuyorum ama oda git gide tehlikeli olmaya başladıı. Ayaklarını çırpa çırpa puseti oynatıyor yere de koyamıyorum bişey düşer vs diye ğzerine. Yani o 3 kademelilerden sırf bundan dolayı almak istiyoruum. Sonra diyorum şurda 2 ay sonra oturacak zaten ee mama sandalyeside o zaman lazım olacak. Bi oturup yerde oyuncaklarla vs oynamaya başlama evresinde odasında yere mekan yapıp orda oyalanmasını sağlıycam çünkü çok böyle hareketlendiğinde açıkcaıs bir yerlere kemerle bağlayıp sabit durmasınıda istemiyoruum. İkea modeli sağlam ama 1000 lira onada o parayı vereceğime gider 3 kademelilerden alırım diyorum300-500 lüklere m baksam diyoeum halaa kararsısızıım
İkealar o kadAr zamlandı mı yaben de aynısını düşünüyorum. Ben de yere koyuyorum dediğin gibi çok hareket ettiriyor. Gündüz mutfakta işim varken hep yanımda. O yüzden rahat bi sandalye olsun onunla yanımda takılır. Önüne oyuncaklarını vs veririm dedim de. Emeklemek isterlerse zaten yapacak bi şey yok
Bizim odasında hiç yer yok suan. Koridorumuz saçma bi şekilde genişçocuğu salıcam oraya baştan sona gitsin gelsin park yatağın yatağını çok sert aldık. Olmazsa etrafına bi çit alırım diyorum bakalım hep bi düşüncelerdeyiz:)
Çok tatlılar ya her hareketleriiUyurken yeni pozisyonlar deneniyor
Canım bizimki 1 haftadır donuyorYa dönüyorlar mı başladılar mı dönmeye. Dönmeye baslayıncaya kadar yapın. Yada böyle derin uykuya geçtiğinizi anladıgınız an hafif gevşetseniz zamanla alışır bence
Olmaz inşallah annelik zor insanın aklına hersey geliyo bizim oğlanda boynunu hep sol tarafa doğru bukuyo iyice rahatsız olmaya başladım millette boynunu niye boyle tutuyo dedikçe moralim hepten bozuluyo aslında dimdik durup boynunu da dik tutuyo bişey yoktur diyoruz ama bi yanım ya varsa diyo pazartesi aşısı var doktora bi sorcam gerekirse hastaneye goturcemBenim kız da 4 ay 12 günlük bugün itibariyle. Uyku konusunda gaz ve reflüden çok sıkıntı yaşıyoruz biz ne yazık ki. Bizimki her gün yapıyor ama inanılmaz sancılı, ağlama krizli ve zor yapıyor ıkına ıkına. Korkuyorum fıtık falan olacak diye
Valla canım prospektüsünde hiçbir şey yazmıyor bununla ilgili. O ilacı da az biraz iyi geliyor reflüsüne diye kullanıyorum. Hangi biriyle mücadele edeceğimi şaşırdım artık, sindirim sistemi komple sıkıntılı
insan inanmak istiyorhope2022 -Sunshine Kızlar oturmaya başlayınca yatacağını düşünüyormusunuz cidden o sandalyelerde ben otursa şükrederm bazıları bi süre sonra oturmuyormuş bile ben ikea modeli aldm daha doğmadan yeterli olcaktır kardeşimde aynısını almıştı istediğin yere hop sök götür yada annene babaanneye kolaylık bizim kızın saç rengi turuncu kızıl kahve arası çok tatlı değişik her gören sacı ne renk diyor hemşire kınamı yaktınız demişti ama değişcek sanırm
Evet canım aynenn bende öyle düşünüyorum çok şükür bu günlereÇok tatlılar ya her hareketleriiuyurken bile dürtüp uyandırmak istiyorum ben diyorum acaba 4 ay önce biz napıyormusuz bunca vakit nasıl geçmiş böyle yavrularımız olmadan
Ben de buhar makinesi mi alsam diyorum. Taşındığımız yerin havası aşırı kuru. Çocuğu bırak biz nefes alamıyoruz sabaha karşı, o da çok tıkanıyorKızlar buhar makinesini gece kaç saat çalıştırıyorsunuz sabaha kadar mı arkadaşım ödünç verdi bişey olacak diye korkuyorum
Ya ne sordum ne aldımBen de buhar makinesi mi alsam diyorum. Taşındığımız yerin havası aşırı kuru. Çocuğu bırak biz nefes alamıyoruz sabaha karşı, o da çok tıkanıyorhangi marka model ? Sessiz mi çalışıyor
Soruna gelince bilmiyorum
Yok kuzm uzun süre çalışınca odada bir toz bulutu oluyor sanki fazla nemdenKızlar buhar makinesini gece kaç saat çalıştırıyorsunuz sabaha kadar mı arkadaşım ödünç verdi bişey olacak diye korkuyorum