- 27 Ocak 2022
- 4.798
- 8.999
- 108
- 31
Vallahi hafifledim ya. Bende kanama alanı var önceden bir taneydi şimdi 2 oldu. Doktorum çok umutsuz konuşmadı risk var zaten biliyoruz yatacaksın ama bebeğin gelişimi cok iyi dedi cok şükür. Yusyuvarlak yolk kesesini de gördük kocaman o da 10. Haftada kayboluyormuş iyice sok oldum görünceBu kan akışı ve vücudun rahatlaması hakkında bende dün akşam eşime söyledim aynı kelimeyi. Ben hamile oldugumu öğrendiğimden beri aşırı şişim. Hani kilo değil ama müthiş böyle ellerim kollarım alt karnım sanırsınız böyle 10 kilo almısım gibi bir anda. Dün o yogun kanamayı yaşayınca vücudumun hafiflediğini hissettim. Karın bölgem rahatladı. Çok şükür dün doktorum kesede sorun yok şimdilik ama genede tehlike var dedi tek çözüm dinlenip ilaçlarını içmek dedi. İnsallah Rabbim bize bağışlar bebeklerimizi![]()

İnşallah canım benim inşallah.
Ya annem kaldı 1 hafta gitti. Merhametsiz bi babam var salmıyor kadını şimdi. Gelecek mi bilmem.Bundan sonra hep yat yanına gelebilecek kimse yok mu sana baksin kahvaltini falan ayağına getirsin. Allahım yardım etsin sana bir an önce bu sıkıntılarından kurtulursun inşallah![]()
Kayınpederim iyidir çok, eşim aradı cumartesi o gelecek gibi görünüyor şimdilik. Elinden gelir bi cok şey tek yaşıyor senelerdir adamcağız aramızda iyidir Allah razı olsun kendisinden.
Ah canım benim senin de mi oldu cok geçmiş olsun. Allah hepimizi korusun. Sen nasılsın gittin mi doktora peki durumun nasıl şimdi devam ediyor mu lekelenme ?Minnoşum çok geçmiş olsun, çok korktum okuyunca. Dün lekenlenmem oldu benim bütün gün ruh gibiydim sen de bebeğin de o kadar güçlüsünüz ki Allahım esirgesin, inşallah tez vakitte durur kanaman çok yoruldunuz üzülüyorum.![]()