- 17 Nisan 2021
- 2.291
- 2.330
- 53
Ya ne güzel önde çıkmış benim sata göre geri ama doktor bisi demedi yinede korkuyor insanBugun gittim eşim beklemek istemedi 6+3 ultrasonda 7 cikti kalp atişida gorduk duyduk sukur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ne güzel önde çıkmış benim sata göre geri ama doktor bisi demedi yinede korkuyor insanBugun gittim eşim beklemek istemedi 6+3 ultrasonda 7 cikti kalp atişida gorduk duyduk sukur
Her akşam duş alıyorum yatmadan önce minnoş, başka ne yapsam bilemedim.
Amin inşallah, hepimizin içine doğsun o ferahlık.
Vallahi bir an önce geçse bu üç ay, kendimi hiç iyi hissetmiyorum acaba bir kontrole mi gitsem?![]()
Ben banyonun sıcak su kokusundan da tiksindim banyoya giresim yok 3 gündür yıkanmıyorum![]()
Bir 10 gün sonra gideceğim, iyi olduğunu göreyim rahatlayayım zaten üçüncü ayı atlatınca bir nefes alacağım, hareketlerini hissedeceğim günü de iple çekiyorum, vursun dursun annesine, iyi olduğunu bileyim yeter.Bizlerin ruh ve beden sağlığı yerinde olacak ki bebişlerimiz de sağlıkla doğsun büyüsün inşallah. Eğer bu seni rahatlatacaksa doktorunla konuş bir istersen o uygun bulursa git. Ama bundan sonra ki süreçte son aya kadar hep ayda bir gidilecek randevulara. O yüzden şimdiden kendini yıpratmaMinnoşlarımız doğana kadar her ay bir gün görmek için sabırsızlıkla günlerin geçmesini bekliycez
![]()
Ay benim kusma yok ama öğürme var mide bulantisi ile kusma arasında bı fark var ya o ince cizgideyim her an kusarim diye poşet taşıyorum yanımdaUyuyunca bulantı yok zaten bende tüm gün yatıyorum uyanınca direkt kusma![]()
Benim 2 kere kusma oldu geçen haftadan beri onun dışında hep aşırı bı bulantı kustum kusucam arasında hep poşetle dolanıyorum evde6+6yım bugün kusma hiç olmadı tüm gün süren bulantı oluyor sadece. sana göre 1 hafta geriyim ben sanırım. haftaya benimde kusmalarım başlar mı acabageçen hafta nasıldın sen? prilam olmasa ben günlük hayatıma devam edemezdim. bulantım başladığı günden beri prilam içiyorum.
Çok geçmiş olsun üzüldüm.. dışardan yediğin bi şey mi bozuktu neden oldu ki? Çok dikkat et hemen atlatırsın inşallahMide buntılarım başlamış durumdayken bunun üstüne gıda zehirlenmesi yaşadım serumlar takıldı daha yeni kendime geliyorum bugün anca ve cuma günü randevum var inşallah bir sıkıntı yaşamam lütfen dua edin benim içinde.
Mutluluğum çok geçmiş olsun çok üzgünüm, kendine dikkat et, rabbim şifa versin, bebeğin de iyidir inşallah.Mide buntılarım başlamış durumdayken bunun üstüne gıda zehirlenmesi yaşadım serumlar takıldı daha yeni kendime geliyorum bugün anca ve cuma günü randevum var inşallah bir sıkıntı yaşamam lütfen dua edin benim içinde.
Ben geçen sene sağlık ocağına uğradım bu tetanoz aşısını sormak için, ben hiç yaptırmadım ama 5 10 yılda bir yapılması gerekiyormuş diye. Hayır o size çocukken yapılıyor bir daha yapılmaz dedi. Resmen yalan söyledi bana o zaman. Ben onu şikayet etmez miyim şimdi, pislik.Kizlaarrr biraz önce isvicre cakisi ile yemek keserken elim kesildien son hamileligimde doktorum son 5 yil icinde tetanoz asisi yapmadigim icin asi yapmisti bana ve asini artik her 5 yilda bir tekrarlamalisin demisti. Erkeklerde 10 kadinlarda 5 yilda bir yapilmaliymis tabi onu bi yeni doktora gidince soracagim. Oglum dogali neredeyse 5 yil oldu asimda 5 yil 4.5 aylik falan hala koruyordur degil mi? Doktorum o zaman bebege en yakin iki kisi yaptirmak zorunda diye hem bana hem esime yapmisti aklinizda bulunsun. Su an zaten asi yaptiramiyoruz ilk 3 ayda yapmiyorlar bana 7 aylikken yapmisti umarim bir sorun olmaz. Tedirgin oldum istahimda kacti canim yemek istemedi oyle olunca.
Çok sağol Allah razı olsun inşallah iyidir cok korkuyorum nasıl gidicem doktora bebeğe bisey olmamıştır insallah yiyorum kendimiMutluluğum çok geçmiş olsun çok üzgünüm, kendine dikkat et, rabbim şifa versin, bebeğin de iyidir inşallah.![]()
İlk üç ay yiyip içtiğimizin bebeği etkilemediğini söylüyor doktorlarımız, inşallah hiç etkilenmemiştir minnoşum, doktoru arayıp anlattın mı?Çok sağol Allah razı olsun inşallah iyidir cok korkuyorum nasıl gidicem doktora bebeğe bisey olmamıştır insallah yiyorum kendimi
Yok hayır dışarıdan değildi balık yedik cok az yememe rağmen ben ve çocuklara olan oldu en çok da bana ateş,kusma baş dönmesi ve şimdi su dan bile tiksiniyorumÇok geçmiş olsun üzüldüm.. dışardan yediğin bi şey mi bozuktu neden oldu ki? Çok dikkat et hemen atlatırsın inşallah![]()
Ben cok kötü olduğum icin acil de tedavi oldum orda serum takıldı,kan,idrar bakıldı onlarda değerler beter durumdaydı ama kanama olmadan da acil de usg kolay kolay bakmiyor özel deki doktorumu aramadım cuma günü zaten gideceğim diye korkuyorum da açıkçasıİlk üç ay yiyip içtiğimizin bebeği etkilemediğini söylüyor doktorlarımız, inşallah hiç etkilenmemiştir minnoşum, doktoru arayıp anlattın mı?
Aynen canim ozellikle son 10 sene icinde yapilmadiysa hamilelikte mutlaka yapilmasi gerekiyor ve sonrasinda kadinlar icin 5 yil demisti doktorum eger degisen birsey olmadiysa yeni doktora 21 martta gidince soracagim bakalim 5 yil olayi gecerlimi yapacak mi diye. Su an bile 5 yilim gecti diye korkuyorum acikcasi ama normal sartlarda 10 sene gecerli. Hamileliginde ilk 3 ayindan sonra yapiliyor. Kadin doktorum esimede yaptiBen geçen sene sağlık ocağına uğradım bu tetanoz aşısını sormak için, ben hiç yaptırmadım ama 5 10 yılda bir yapılması gerekiyormuş diye. Hayır o size çocukken yapılıyor bir daha yapılmaz dedi. Resmen yalan söyledi bana o zaman. Ben onu şikayet etmez miyim şimdi, pislik.
Tekrar çok çok geçmiş olsun, bol su içmenin iyi geleceğini düşünüyorum, doktora bilgi verirsen zaten en iyi şekilde yönlendirecektir. Çocukların da iyidir inşallahYok hayır dışarıdan değildi balık yedik cok az yememe rağmen ben ve çocuklara olan oldu en çok da bana ateş,kusma baş dönmesi ve şimdi su dan bile tiksiniyorum
Acil de tedavi oldum,bugün daha iyiyim çok şükür çok sağolun.Tekrar çok çok geçmiş olsun, bol su içmenin iyi geleceğini düşünüyorum, doktora bilgi verirsen zaten en iyi şekilde yönlendirecektir. Çocukların da iyidir inşallahAllah korumuş..
Benim doktor beni iyi tanıyor 4 hafta sonra çağırıyoruz normalde deyince özlersen 2 hafta sonra gel dedi biliyor normal değilimSen bunu bir de doktorunla paylaşsana![]()
Yok 3 kilo verdim ne almasıKilon nasıl? Kilo aldın mı peki
Kapıyı açık bırakıp yıkanmam lazım artıkAyygeçmişler olsuun valla kötü yerden yakalamış senii
![]()