2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Vallahi ben size birsey soyleyeyim mi, bu topic.e girdigimden beri bunu soylemeye çalışıyorum, Allah nasip ederse oluyor, ben sigara icen biriydim, yumurta toplamada falan bırakamadım, en son transfer oncesinde hastane kapisinda sigara ictim, insanlar burada nar suyu diyorlar, avokado diyorlar, bir heves aldim avokado güya her sabah yiyecegim, yok mümkün degil nefret ediyorum avokadodan, dışarıdan yemek söyledim, yani kisacasi olacagi varsa oluyor. Çok duyuyoruz bilmem kac defa tüp bebek yaptırıp tutmayip, sonrasinda kendiliginden gebe kalanlari. Şey diyen insanlara çok gıcık olurdum, "yaaa ne zamanki kafamdan çocuğu çıkardım o zaman hamile kalmışım", len cikarabilsem cikaririm zaten, insan beyni düşünme diyince daha çok düşünüyor o konuyu, bu topicte dedim ya ben de hic belirti olmadi falan diye, gercekten bu sefer hic belirti aramadim kendimde, normal yaşantima devam ettim, kaldır indir temizlik bile yaptim, nasip eden Rabbim nasip ediyor, kısacası o 6mm ile de gebe kalınabilecegine inaniyorum ve bunca insan bu topicte kavga etmeden, gerilmeden neredeyse 2 aydir yazışıyor ve başlık sahibi olarak artik sizi bekliyoruz ben çok inandım sizden güzel haber geleceğine

Kızlar muayene oldum şuan bir sıkıntı yok pazartesi son kontrol 28i transfer nasipse
Ay bende bayadir girmiodum seni merak ettim bir giriyim dedim mesajını gördüm hadi hayırlısı inşallah topigi açtın bir sürü kişiye dokundun darısı sana senden de hayırlısıyla bekliyoruz

Öyle canım rabbim sağlık versin güzel ilerlesin herkesin hepimizin gebeliği. Benimde öyle hafif kasık bel ağrısı oldu leke geldiğinde ama en güzeli tabiki dr ultrasondaki yorumudur benimde cuma günü bakalım ne diyecek hayırlı haberler alalım

Yaaa canım benim ne güzel yazmışsın rabbim ol derse hiçbir engel olmaz oluverir o. İnşallah benide layık görür rabbim anneliğe
Yeme içme konusunda bende buna çok inanıyorum insanlar neler yapıyorda olacağı varsa yine oluyor. İşte ama biz hep temkinli hep korkarak ilerliyoruz. Çok birşey bilmemek gerek aslında düşünmeden ilerlemek gerek ama bize ne mümkün
Kafadan da kolay çıkmıyor dediğin gibi nerde çıkarcan ilk hedef haline getirmişiz bebeği bakalım yaşayıp görcez güzel günler görcez inşallah

Ay bende bayadir girmiodum seni merak ettim bir giriyim dedim mesajını gördüm hadi hayırlısı inşallah topigi açtın bir sürü kişiye dokundun darısı sana senden de hayırlısıyla bekliyoruz
Çok teşekkür ederim inşallah canım. Benim için çok güzel oldu. Birsür kişinin güzel haberini gördüm. Arada güzel haber alamayanlarda oldu ama inanıyorum bu ay olmazsa önümüzdeki aylarda onlarda yüzü gülecek
HepiniZden birşeyler tecrübe ettim bende kendime. Nasipse 1 2 ay arayla bebelerimizi dünyaya getiririz o zamnada farklı tecrübelerimizi konuşuruz

Kizlar sabah kanamam durmustu insallah devam etmez. Ama kahve akinti var hafifte agri var.ogleden sonra dra gitcem insallah devami gelmez.acaba gercekten yerlesme kanamasimiydi.insallah oyle olur. Kanama cok korkutucu Rabbim yasayan herkese sabir kuvvet versin

Bildiğim kadarıyla herkeste farklı , ama benimde midem ağır sanki , o yüzden yemekte artık seçemiyorum hem açım hem canım bişey istemiyor çünkü sanki uçtayım, dün mesela başımda ağlıyordu bi ara midem bulanır gibi oldu balkona çıktım temiz hava aldım iyileştim

Çok şükür , inşallah gelmez ama kahve rengi kan kirli kandır benimki 2,3 gün sürdü yavaş yavaş azaldi , hiç merak etme belki dr Extra iğne falan verir , Protestan kaç mg kullanıyorsun hergün

O kadar doğru söyledin ki canım Allah nasip ederse olur , bende çok gıcık oluyordum o tiplere kafandan çıkar olur yahu nasıl kafadan çıkaralım

Çok şükür , inşallah gelmez ama kahve rengi kan kirli kandır benimki 2,3 gün sürdü yavaş yavaş azaldi , hiç merak etme belki dr Extra iğne falan verir , Protestan kaç mg kullanıyorsun hergün
Progestan fitil 3 tane birde progestandex vuruyorum gunde 1 defa.umarim birdaha olmaz. İnsan kan gorunce cok korkuyor.dun agrim yok diye korkuyordum aksama kanamam oldu

Maşallah hayırlısı olsun tebrikler inşallah sağlıkla kucağınıza da almak nasip olsun.
Darısı inşallah bizim başımıza.

Tabiiki koruyacağız ama çok kafaya takmayacağız, inanacağız ve guzel günler göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…