- 18 Ağustos 2015
- 216
- 174
- 103
- 37
Simdilik degil ama pembe kirmizi seklinde kahverengi degil umarim artmazkorkma canım dinlen sadece mümkün mertebe, kanama çok şiddetli değilse bişey olmaz inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simdilik degil ama pembe kirmizi seklinde kahverengi degil umarim artmazkorkma canım dinlen sadece mümkün mertebe, kanama çok şiddetli değilse bişey olmaz inşallah
Valla ben transfer öncesi her gün 10 gün boyunca bi kase nar yedim ve tedaviye başlamadan önce rahim bölgesine kupa koydum , kan dolaşımını hızlandırsın diyeAyyyy ne güzel motive ettiniz beni. İnşallah. Nar suyunu duymamıştım daha öncesinde şimdi den mi başlamalıyım peki yada ne kadar kullanmam gerekli acaba
Valla bebeğimizi sağlam kucağımıza alalımda ben herşeye razıyım , bunlarda güzel bu duyguları yaşamakta güzel , o yüzden pozitif bakın , kötü olduğunuzda bunları düşünüp edin daha iyi olacaksınız böyleAyyy bu gün ne kötü bi gündü yahu. Sabah bel ağrısı ile uyandım. Kalktım bir bardak su içtim içmez olaydım istifra. Şu saat oldu hala su içmeye korkuyorum ev yapımı limonata ile su ihtiyacımı gideriyorum.ne ağzımın tadı var nede halim. 1 ay sonra bu hallerin geçeceğini söylüyorlar hamişliğin keyfini çıkartalım artık
Canım nasıl oldun ? Daha iyimiş? Merak etme inşallah bişey olmicak , dr aradın mı ? Belki Extra sana iğne falan verirdi , mümkün mertebe dinlen , hatta bence de ara iğne falan vurul derse iğne yapan birini çağır evde sana iğne yapsınlar dışarıya çıkmaCok eski bir cihazlari varmis kesenin etrafindami kanama onu bile goremiyorlar.sabah druma gitcem.ki bu gittigim konyada ozel bir hastane.simdi durumum ne hic bilmiyorum.
Acile gittim orda baktilar onlarda dru arayip bilgi verdiler kanama prmbe kirmizi ama tam kirmizi degil korkma dediler.ama ultrasonlari cok kotuydu kesenin etrafindami kanama onu cozemediler.sabah erkenden dra gitcez umarim artmaz.zaten igne vurdugum icin birsey yapmadilar.Canım nasıl oldun ? Daha iyimiş? Merak etme inşallah bişey olmicak , dr aradın mı ? Belki Extra sana iğne falan verirdi , mümkün mertebe dinlen , hatta bence de ara iğne falan vurul derse iğne yapan birini çağır evde sana iğne yapsınlar dışarıya çıkma
Canım korkma bol su iç yat yarına kadar birşey olmıcak inşallahCok eski bir cihazlari varmis kesenin etrafindami kanama onu bile goremiyorlar.sabah druma gitcem.ki bu gittigim konyada ozel bir hastane.simdi durumum ne hic bilmiyorum.
Tamam o zaman dinlen hiç merak etme sitres yapma içini ferah tut , bi çoğu kişide kanama oluyor zaten , dinlen , ikinizde iyisiniz , yarın dr kadar ayağa kalkma tuvalete sadece kalk , yarına kadar inşallah kesilmiş olurAcile gittim orda baktilar onlarda dru arayip bilgi verdiler kanama prmbe kirmizi ama tam kirmizi degil korkma dediler.ama ultrasonlari cok kotuydu kesenin etrafindami kanama onu cozemediler.sabah erkenden dra gitcez umarim artmaz.zaten igne vurdugum icin birsey yapmadilar.
Bak internette bunu yazıyorAcile gittim orda baktilar onlarda dru arayip bilgi verdiler kanama prmbe kirmizi ama tam kirmizi degil korkma dediler.ama ultrasonlari cok kotuydu kesenin etrafindami kanama onu cozemediler.sabah erkenden dra gitcez umarim artmaz.zaten igne vurdugum icin birsey yapmadilar.
Çok sağol cAnım inşallah Rahim 6.6 mm şuan ama 3 çizgi olmuş. Ne yaptıysak bu rahime çözüm bulamadık moralim bozuldu. Bu şekilde kabul edip başka bir aksilik olmazsa transferi olucam. Ama az önce sitede biraz araştırma yaptım bu kalınlık oranlarında tutan olmuş. Biraz umutlandım bende. Rabbim nasip etsin. O isterse herşey olurHadi bakalim, sağlıkla inşallah, dualarımız sizinle
Aynen öyle rabbim isterse herşey olur , bitkiler vardır rahmi kalınlaştırmak için ama tedaviyle beraber heralde dr önermiyor kullanmayı , inşallah tutacaktır içini ferah tut , dualarımız sizinleÇok sağol cAnım inşallah Rahim 6.6 mm şuan ama 3 çizgi olmuş. Ne yaptıysak bu rahime çözüm bulamadık moralim bozuldu. Bu şekilde kabul edip başka bir aksilik olmazsa transferi olucam. Ama az önce sitede biraz araştırma yaptım bu kalınlık oranlarında tutan olmuş. Biraz umutlandım bende. Rabbim nasip etsin. O isterse herşey olur
Fazlasıyla ilaçla destekliyoruz canım ya. Normal şekilde ye ama kür olarak yapma dedi o yüzden yapamıyorum bende birşey. Nasip hakkımızda hayırlısı inşallah rabbim nasip ederAynen öyle rabbim isterse herşey olur , bitkiler vardır rahmi kalınlaştırmak için ama tedaviyle beraber heralde dr önermiyor kullanmayı , inşallah tutacaktır içini ferah tut , dualarımız sizinle
Bende öyleyim canım sabah kahvaltı öğlen yemeğim akşam yemeğim zor duruyor iştahsızım da. Bir gün iyiysem bir gün kötü8+2 deyim. Benim Bulantım 6.hafta sonrası başladı. İştah kapanma olayım ve halsizliğim 7. Hafta itibari ile başladı valla kilo verdim ben. Hergün bu şekilde değilim ama
Kanama leke olunca bir stres başlıyor benim. Bende bir kaç gün önce açık pembe sonra kahve yaşadım. Daha dün gece yine açık pembe geldi kesildi. Hemşireye söyledim kırmızı kanama olmadığı sürece sorun yok diyor. Cuma kontrolüm var inşallah sıkıntı yoktur valla her wc gittiğimde korka korka bakıyorum. İğnede oluyorum yine geliyor anlamadım gittiAcile gittim orda baktilar onlarda dru arayip bilgi verdiler kanama prmbe kirmizi ama tam kirmizi degil korkma dediler.ama ultrasonlari cok kotuydu kesenin etrafindami kanama onu cozemediler.sabah erkenden dra gitcez umarim artmaz.zaten igne vurdugum icin birsey yapmadilar.
Amin inşallah merak etme olucak Allahım izniyleFazlasıyla ilaçla destekliyoruz canım ya. Normal şekilde ye ama kür olarak yapma dedi o yüzden yapamıyorum bende birşey. Nasip hakkımızda hayırlısı inşallah rabbim nasip eder
22. Gün olcak nasipse transfer gec olmaz dimiAmin inşallah merak etme olucak Allahım izniyle
İnsallah saglikla kucagina alirsin cnm bnmde pembe.ama hafif agrim var cok hafifi.yariyorum bakalim yarin dr ne diyecek.ama cok korkuyor insa. Sende anlarsin. Ne diyelim en buyuk emanetciye emanet ettim kendimide bebegimide..insallah saglikla dogar.nasipten ote yol yokKanama leke olunca bir stres başlıyor benim. Bende bir kaç gün önce açık pembe sonra kahve yaşadım. Daha dün gece yine açık pembe geldi kesildi. Hemşireye söyledim kırmızı kanama olmadığı sürece sorun yok diyor. Cuma kontrolüm var inşallah sıkıntı yoktur valla her wc gittiğimde korka korka bakıyorum. İğnede oluyorum yine geliyor anlamadım gitti
Yok geç olmaz dr nasıl uygun görüyorsa öyle yapacak , inşallah pozitifi göreceksin22. Gün olcak nasipse transfer gec olmaz dimi
Çok doğru söyledin , inşallah sağlıkla doğsunlarİnsallah saglikla kucagina alirsin cnm bnmde pembe.ama hafif agrim var cok hafifi.yariyorum bakalim yarin dr ne diyecek.ama cok korkuyor insa. Sende anlarsin. Ne diyelim en buyuk emanetciye emanet ettim kendimide bebegimide..insallah saglikla dogar.nasipten ote yol yok
benimde 22.gün olduuuuu22. Gün olcak nasipse transfer gec olmaz dimi