• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Benimde aynı canım göğüslerim bastırınca acıyo bitek çok aradada kadıkta batma var kanda vermiyorum artık vakit geçmiyo o yüzden ☺️
göğüslerim bnimde birkaç gün önce daha çok acıyordu şimdi azaldı sanki. insan böyle oluncda korkuyor neyseki hepimiz aynıymışız bu biraz rahatlattı beni

Ayyy bu gün ne kötü bi gündü yahu. Sabah bel ağrısı ile uyandım. Kalktım bir bardak su içtim içmez olaydım istifra. Şu saat oldu hala su içmeye korkuyorum ev yapımı limonata ile su ihtiyacımı gideriyorum.ne ağzımın tadı var nede halim. 1 ay sonra bu hallerin geçeceğini söylüyorlar hamişliğin keyfini çıkartalım artık

kızlar selammm , :KK200:
dun benım trasnfer oncesı kan degerlerıme bakıldı, dogal sıklus ılerlıyouz bu aarada. (dondurulmus transfer olacak )
e2: 227
lh: 68
progestan:0,55 çıkmış... değerler nasıl sizde ?
yarından ıtıbaren vajınal progestana baslıycam..
cumatesı progestan bakılacak tekrardan , pazar gunu transfer olacak.. :KK37:
E2 güzel ama diğerlerinin kaç olması gerektiğiyle ilgili bir bilgim yok canım. Gözün aydın çok güzel geçsin inşallah transferin🥰

Ayyy bu gün ne kötü bi gündü yahu. Sabah bel ağrısı ile uyandım. Kalktım bir bardak su içtim içmez olaydım istifra. Şu saat oldu hala su içmeye korkuyorum ev yapımı limonata ile su ihtiyacımı gideriyorum.ne ağzımın tadı var nede halim. 1 ay sonra bu hallerin geçeceğini söylüyorlar hamişliğin keyfini çıkartalım artık
Kaç haftalık sizin acaba? Kalp atışını falan duyduktan sonra mı başlıyor tüm bunlar🥰

ne kadar oldu senin kaç haftalıksın 😊

8+2 deyim. Benim Bulantım 6.hafta sonrası başladı. İştah kapanma olayım ve halsizliğim 7. Hafta itibari ile başladı valla kilo verdim ben. Hergün bu şekilde değilim ama

kiminin geç kiminin erken başlıyor, 6+1 im tık yok sadece dün midem çok kötüydü her zaman yediğim mantarlı kremalı makarna çok dokundu bana, sizinde inşallah çabucak geçer heyecan verici şeyler bunlar bence 🥲
İnşallah uzun sürmez bende dua ediyorum. 6. Haftada benimde nadir beni yormadan başladı ama bu ara daha sık yaşıyorum bunları hasta gibi yatıyorum tüm gün. İnşallah siz hafif geçirirsiniz.

Cok eski bir cihazlari varmis kesenin etrafindami kanama onu bile goremiyorlar.sabah druma gitcem.ki bu gittigim konyada ozel bir hastane.simdi durumum ne hic bilmiyorum.

Cok eski bir cihazlari varmis kesenin etrafindami kanama onu bile goremiyorlar.sabah druma gitcem.ki bu gittigim konyada ozel bir hastane.simdi durumum ne hic bilmiyorum.
korkma canım dinlen sadece mümkün mertebe, kanama çok şiddetli değilse bişey olmaz inşallah

Back