• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Maşallah hayırlısı olsun tebrikler inşallah sağlıkla kucağınıza da almak nasip olsun.
Darısı inşallah bizim başımız
Maşallah hayırlısı olsun tebrikler inşallah sağlıkla kucağınıza da almak nasip olsun.
Darısı inşallah bizim başımıza.
n
Darısı inşallah bizim başımıza.
amın ınsAllah teşekkür ederım en kısa zamanda sızede nasıp olsun 🤲🥰

Progestan fitil 3 tane birde progestandex vuruyorum gunde 1 defa.umarim birdaha olmaz. İnsan kan gorunce cok korkuyor.dun agrim yok diye korkuyordum aksama kanamam oldu
Merak etme yerleşme kanamasıymışn, bişey yok içini ferah tut , endişe etme , bide ağrılar azalıyor , benim ağrılarım azaldı , yani bunlar sürekli değişecek , o yüzden rahat ol , derin nefes al , gözlerini kapat ve güzel şeyler düşün 🥰🥰🥰 inşallah herşey güzel olacak endişe etme 🤲🤲🤲🤲

Çok teşekkür ederim inşallah canım. Benim için çok güzel oldu. Birsür kişinin güzel haberini gördüm. Arada güzel haber alamayanlarda oldu ama inanıyorum bu ay olmazsa önümüzdeki aylarda onlarda yüzü gülecek☺️
HepiniZden birşeyler tecrübe ettim bende kendime. Nasipse 1 2 ay arayla bebelerimizi dünyaya getiririz o zamnada farklı tecrübelerimizi konuşuruz ☺️🤲🏼
İnşallah canim ya sağ salamet hepimizde alalım kucaklarimiza hemen hemen hepimizin de Eylül de oluyo seninde kasimda olur efsaneler Kasım'da dogarmis😀

İnşallah canim ya sağ salamet hepimizde alalım kucaklarimiza hemen hemen hepimizin de Eylül de oluyo seninde kasimda olur efsaneler Kasım'da dogarmis😀
Eylülde olsaydı çok mutlu olcaktım bizim eşimle bütün özel günlerimiz eylülde🤣 ama olsun sağlıkla gelsinde o kasımda olsun 🤣

Eylülde olsaydı çok mutlu olcaktım bizim eşimle bütün özel günlerimiz eylülde🤣 ama olsun sağlıkla gelsinde o kasımda olsun 🤣
Tesadüfe bak bizimde öyle tanışma söz nişan düğün hepsi Eylül'de oldu Allah'ın izniyle bebiste Eylül'de geliyor hatta kızım olursa adıda Eylül olacak ☺️ sağlıkla sihhatle alalım hep birlikte kucaklarimiza

Tesadüfe bak bizimde öyle tanışma söz nişan düğün hepsi Eylül'de oldu Allah'ın izniyle bebiste Eylül'de geliyor hatta kızım olursa adıda Eylül olacak ☺️ sağlıkla sihhatle alalım hep birlikte kucaklarimiza
Bizimde sevgili oluşumuz söz, düğün herşeu eylülde😅
Çok güzel tesadüf oldu bebişte hadi hayırlısıyla gelsinde ismini alsın😍😍

Kizlar dra gittim 2 kese gorundu kesenin arkasinda ufak bir kanama alani gordu ins sikinti olmaz.kanama alani olmasi korkutucu biraz ama insallah birsey olmaz.ikiz olmasini bekliyordum degerlerden dolayi ama ikiz gebelik felan cok zor diyorlar umarim kanamasiz agrisiz gecer. Cok sukur kanamamda kesildi.umarim birdaha olmaz bnden durumlar bu

Kizlar dra gittim 2 kese gorundu kesenin arkasinda ufak bir kanama alani gordu ins sikinti olmaz.kanama alani olmasi korkutucu biraz ama insallah birsey olmaz.ikiz olmasini bekliyordum degerlerden dolayi ama ikiz gebelik felan cok zor diyorlar umarim kanamasiz agrisiz gecer. Cok sukur kanamamda kesildi.umarim birdaha olmaz bnden durumlar bu
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıcakla dünyaya gelirler🙏🏻 ben de yarın gitcem keseye bakalım benim bebişler ikiz mi tek mi olcak🙏🏻💙

çok geçmiş olsun tekrar, ayy bi sevindim ikiz olmasına yaa 😍 hayırla sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah 🙏 kanama alanı da çok görülen bir şey inşallah sorunsuz atlatırsın ♥️

Hayırlı olsun canım 😍 içini ferah tut bazılarının çok rahat geçiyormuş ikiz olsa bile. Beta değerlerin nasıldı gününe göre?

Hayırlı olsun canım 😍 içini ferah tut bazılarının çok rahat geçiyormuş ikiz olsa bile. Beta değerlerin nasıldı gününe göre?
Benim transferin 3 günü idrarda pozitif çıkmaya başlamıştı 9 gün 523 çıktı 11 gün 990 13 günde 2064 değer yüksek çıkınca tahmin etmiştim �nşallah rahat geçer

Benim transferin 3 günü idrarda pozitif çıkmaya başlamıştı 9 gün 523 çıktı 11 gün 990 13 günde 2064 değer yüksek çıkınca tahmin etmiştim �nşallah rahat geçer
Ayyy benım değerlerde sızınkjne yakın benjmkıde mı ıkız acaba 🤓8. Gun 307 10. Gun 725 12.gun 1450
27 sınde randevum var bakalım bellı olur ☺️

İyi akşamlar kızlar benim bugün kırmızı kanama oldu acile geldim kalp atışı duyduk kanama azaldı tahlil sonucu bekliyorum dua edin olur mu 🤲😕bide pzt günü estrofemi son kez kullanmıştım estrofem bırakma sonrası kanama yaşayan oldu mu

İyi akşamlar kızlar benim bugün kırmızı kanama oldu acile geldim kalp atışı duyduk kanama azaldı tahlil sonucu bekliyorum dua edin olur mu 🤲😕bide pzt günü estrofemi son kez kullanmıştım estrofem bırakma sonrası kanama yaşayan oldu mu
Cok gecmis olsun cnm insallah hemen kesilir insan cok korkuyor kanamadan. İnsallah kalbin ferah tut.hic birsey olmaz.bnmde dun kanama oldu ama sukur gecti.seni cok iyi anliyorum insan korkuyor.tahlillerinde guzel cikar ins.Rabbim korusun sizi

Cok gecmis olsun cnm insallah hemen kesilir insan cok korkuyor kanamadan. İnsallah kalbin ferah tut.hic birsey olmaz.bnmde dun kanama oldu ama sukur gecti.seni cok iyi anliyorum insan korkuyor.tahlillerinde guzel cikar ins.Rabbim korusun sizi
Amin kuzum İnşallah bakın minnosu görünce içim rahatladı valla 💕 inşallah bidaha kanamam olmaz 🤲

Eklentiler

• IMG_20230118_193430.jpg
    IMG_20230118_193430.jpg
    95,7 KB · Görüntüleme: 69
Yaaaaa ne guzel masallah vebarekeAllah.Rabbim nazarlardan kemcgozden korusun. Saglikla dogsun bende 10 gun icinde gitcem insallah gorurum.insallah kanamanda olmasin birdaha
Amin kuzum İnşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımiza 🤲 bugünleri gülümseyerek hatırlayalım inşallah 💕

Back