Vallahi ben size birsey soyleyeyim mi, bu topic.e girdigimden beri bunu soylemeye çalışıyorum, Allah nasip ederse oluyor, ben sigara icen biriydim, yumurta toplamada falan bırakamadım, en son transfer oncesinde hastane kapisinda sigara ictim, insanlar burada nar suyu diyorlar, avokado diyorlar, bir heves aldim avokado güya her sabah yiyecegim, yok mümkün degil nefret ediyorum avokadodan, dışarıdan yemek söyledim, yani kisacasi olacagi varsa oluyor. Çok duyuyoruz bilmem kac defa tüp bebek yaptırıp tutmayip, sonrasinda kendiliginden gebe kalanlari. Şey diyen insanlara çok gıcık olurdum, "yaaa ne zamanki kafamdan çocuğu çıkardım o zaman hamile kalmışım", len cikarabilsem cikaririm zaten, insan beyni düşünme diyince daha çok düşünüyor o konuyu, bu topicte dedim ya ben de hic belirti olmadi falan diye, gercekten bu sefer hic belirti aramadim kendimde, normal yaşantima devam ettim, kaldır indir temizlik bile yaptim, nasip eden Rabbim nasip ediyor, kısacası o 6mm ile de gebe kalınabilecegine inaniyorum ve bunca insan bu topicte kavga etmeden, gerilmeden neredeyse 2 aydir yazışıyor ve başlık sahibi olarak artik sizi bekliyoruz ben çok inandım sizden güzel haber geleceğine