- 26 Ekim 2020
- 666
- 722
- 53
- 32
Maşallah hayırlısı olsun tebrikler inşallah sağlıkla kucağınıza da almak nasip olsun.
Darısı inşallah bizim başımız
nMaşallah hayırlısı olsun tebrikler inşallah sağlıkla kucağınıza da almak nasip olsun.
Darısı inşallah bizim başımıza.
amın ınsAllah teşekkür ederım en kısa zamanda sızede nasıp olsunMaşallah hayırlısı olsun tebrikler inşallah sağlıkla kucağınıza da almak nasip olsun.
Darısı inşallah bizim başımıza.
İnşallah canım. Yaşadığımız herşey imtihan zaten rabbim hayırlısını nasip etsinAllah isterse hersey olur kalpten inan.bazen bazi seylerde imtihandir.insallah mukafatini alirisin
Merak etme yerleşme kanamasıymışn, bişey yok içini ferah tut , endişe etme , bide ağrılar azalıyor , benim ağrılarım azaldı , yani bunlar sürekli değişecek , o yüzden rahat ol , derin nefes al , gözlerini kapat ve güzel şeyler düşünProgestan fitil 3 tane birde progestandex vuruyorum gunde 1 defa.umarim birdaha olmaz. İnsan kan gorunce cok korkuyor.dun agrim yok diye korkuyordum aksama kanamam oldu
İnşallah canim ya sağ salamet hepimizde alalım kucaklarimiza hemen hemen hepimizin de Eylül de oluyo seninde kasimda olur efsaneler Kasım'da dogarmisÇok teşekkür ederim inşallah canım. Benim için çok güzel oldu. Birsür kişinin güzel haberini gördüm. Arada güzel haber alamayanlarda oldu ama inanıyorum bu ay olmazsa önümüzdeki aylarda onlarda yüzü gülecek
HepiniZden birşeyler tecrübe ettim bende kendime. Nasipse 1 2 ay arayla bebelerimizi dünyaya getiririz o zamnada farklı tecrübelerimizi konuşuruz
Eylülde olsaydı çok mutlu olcaktım bizim eşimle bütün özel günlerimiz eylüldeİnşallah canim ya sağ salamet hepimizde alalım kucaklarimiza hemen hemen hepimizin de Eylül de oluyo seninde kasimda olur efsaneler Kasım'da dogarmis
Tesadüfe bak bizimde öyle tanışma söz nişan düğün hepsi Eylül'de oldu Allah'ın izniyle bebiste Eylül'de geliyor hatta kızım olursa adıda Eylül olacakEylülde olsaydı çok mutlu olcaktım bizim eşimle bütün özel günlerimiz eylüldeama olsun sağlıkla gelsinde o kasımda olsun
Bizimde sevgili oluşumuz söz, düğün herşeu eylüldeTesadüfe bak bizimde öyle tanışma söz nişan düğün hepsi Eylül'de oldu Allah'ın izniyle bebiste Eylül'de geliyor hatta kızım olursa adıda Eylül olacaksağlıkla sihhatle alalım hep birlikte kucaklarimiza
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıcakla dünyaya gelirlerKizlar dra gittim 2 kese gorundu kesenin arkasinda ufak bir kanama alani gordu ins sikinti olmaz.kanama alani olmasi korkutucu biraz ama insallah birsey olmaz.ikiz olmasini bekliyordum degerlerden dolayi ama ikiz gebelik felan cok zor diyorlar umarim kanamasiz agrisiz gecer. Cok sukur kanamamda kesildi.umarim birdaha olmaz bnden durumlar bu
Umarim gonlunden gecen gibi olur.saglikli olsunlarda gerisi onemli degilHayırlı olsun canım inşallah sağlıcakla dünyaya gelirlerben de yarın gitcem keseye bakalım benim bebişler ikiz mi tek mi olcak
çok geçmiş olsun tekrar, ayy bi sevindim ikiz olmasına yaaKizlar dra gittim 2 kese gorundu kesenin arkasinda ufak bir kanama alani gordu ins sikinti olmaz.kanama alani olmasi korkutucu biraz ama insallah birsey olmaz.ikiz olmasini bekliyordum degerlerden dolayi ama ikiz gebelik felan cok zor diyorlar umarim kanamasiz agrisiz gecer. Cok sukur kanamamda kesildi.umarim birdaha olmaz bnden durumlar bu
Hayırlı olsun canımKizlar dra gittim 2 kese gorundu kesenin arkasinda ufak bir kanama alani gordu ins sikinti olmaz.kanama alani olmasi korkutucu biraz ama insallah birsey olmaz.ikiz olmasini bekliyordum degerlerden dolayi ama ikiz gebelik felan cok zor diyorlar umarim kanamasiz agrisiz gecer. Cok sukur kanamamda kesildi.umarim birdaha olmaz bnden durumlar bu
Benim transferin 3 günü idrarda pozitif çıkmaya başlamıştı 9 gün 523 çıktı 11 gün 990 13 günde 2064 değer yüksek çıkınca tahmin etmiştim �nşallah rahat geçerHayırlı olsun canımiçini ferah tut bazılarının çok rahat geçiyormuş ikiz olsa bile. Beta değerlerin nasıldı gününe göre?
Ayyy benım değerlerde sızınkjne yakın benjmkıde mı ıkız acabaBenim transferin 3 günü idrarda pozitif çıkmaya başlamıştı 9 gün 523 çıktı 11 gün 990 13 günde 2064 değer yüksek çıkınca tahmin etmiştim �nşallah rahat geçer
Cok gecmis olsun cnm insallah hemen kesilir insan cok korkuyor kanamadan. İnsallah kalbin ferah tut.hic birsey olmaz.bnmde dun kanama oldu ama sukur gecti.seni cok iyi anliyorum insan korkuyor.tahlillerinde guzel cikar ins.Rabbim korusun siziİyi akşamlar kızlar benim bugün kırmızı kanama oldu acile geldim kalp atışı duyduk kanama azaldı tahlil sonucu bekliyorum dua edin olur mubide pzt günü estrofemi son kez kullanmıştım estrofem bırakma sonrası kanama yaşayan oldu mu
Olabilir cnm.eger istiyorsan insallah olsun.guzel haberlerinizi bekliyoruzAyyy benım değerlerde sızınkjne yakın benjmkıde mı ıkız acaba8. Gun 307 10. Gun 725 12.gun 1450
27 sınde randevum var bakalım bellı olur
Amin kuzum İnşallah bakın minnosu görünce içim rahatladı vallaCok gecmis olsun cnm insallah hemen kesilir insan cok korkuyor kanamadan. İnsallah kalbin ferah tut.hic birsey olmaz.bnmde dun kanama oldu ama sukur gecti.seni cok iyi anliyorum insan korkuyor.tahlillerinde guzel cikar ins.Rabbim korusun sizi
Yaaaaa ne guzel masallah vebarekeAllah.Rabbim nazarlardan kemcgozden korusun. Saglikla dogsun bende 10 gun icinde gitcem insallah gorurum.insallah kanamanda olmasin birdahaAmin kuzum İnşallah bakın minnosu görünce içim rahatladı vallainşallah bidaha kanamam olmaz
Amin kuzum İnşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımizaYaaaaa ne guzel masallah vebarekeAllah.Rabbim nazarlardan kemcgozden korusun. Saglikla dogsun bende 10 gun icinde gitcem insallah gorurum.insallah kanamanda olmasin birdaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?