• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Ben bir anda boyle baslamasina şaşırıyorum, hic belirtim yokken bir anda basladi bu agrilar =(
Canım ağrıları hiç kafana takma hiç üzülme. Ben hamileliğimi zehir ettim kafama taka taka. Ama çok şükür sağlıkla aldım kucağıma. Ağrı geliyor gidiyor hiç üzülme ☺️ bazen kasığın ağrıyor bazen belin bazen bacağın. Adet dönemlerinde adet olacakmış gibi ağrıların oluyor hatta. Ağrı hamileliğin doğasında var yani☺️

Beta 2güne bir yaklaşık 2ye katlıyor. Yani 14.gün 1000in üstüne çıkmış olur inşallah☺️ minicikte olsa görünüyor kese🥰 kalp atışı için biraz sabretmek gerekiyor 🥰 sonrada her ay acaba ne kadar büyüdü diye günleri iple çekiyorsun🥰
peki beta nın kalp atışı ile ilgisi var mı belirli mi Aralıkta

Kızlar benim lekelenme var diye her gün 2 tane progestan iğnesi söyledi dr , bebeğin kalp atışına kadar devam edicez dedi , ama şu ana kadar 7 tane vuruldum ve morardı ve acayip acıyor yani felaket , sizde oldu mu böyle bişey ? Tekrar fitil kullana bilirmiyim diye sordum yok dediler 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫
Ayyy vallahi daha dün yaptırdım kalçam çok ağrıyor epeydir yaptırıyorum ama yok ağrısız olmuyor. İlacı vermeden elinde ısıt ve iğnen bitince elleme 10dk yürü hemen oturma. Eve gelince pamuğa bolca kolonya dök o bölgeye koy rahatlatsın ve bir gün sol bir gün sağ yaptır. Rabbim kolaylık versin bizlere. Birde göbekten yapılanı varmış onu uygun görürse çok rahatmış biraz pahalıymış sadece.

Bende aylarca kullandım lekelenmem bile yoktu ama garanti olsun diye yaptırdı doktor. Evet acıyor heryerin delik deşik oluyor ama düşmesin diye herşey☺️
Aynen doğru ama bana iğne yapılan yerler mod mor oldu düğümlendi , çok kötü oldu anlamadım niye , bakın fotoğraf yükledim , acaba normal mi

Eklentiler

• 8D24CDA6-7A26-4B34-A96C-962F7F3D53FA.jpeg
    8D24CDA6-7A26-4B34-A96C-962F7F3D53FA.jpeg
    74,4 KB · Görüntüleme: 63
Canım ağrıları hiç kafana takma hiç üzülme. Ben hamileliğimi zehir ettim kafama taka taka. Ama çok şükür sağlıkla aldım kucağıma. Ağrı geliyor gidiyor hiç üzülme ☺️ bazen kasığın ağrıyor bazen belin bazen bacağın. Adet dönemlerinde adet olacakmış gibi ağrıların oluyor hatta. Ağrı hamileliğin doğasında var yani☺️
Hah tam olarak o iste, adet olacakmışım gibi kasıklarim dolu, sanki bir el sıkıyor kasıklarımı, her an regl olmuşum gibi lavaboya gidip altımı kontrol ediyorum, inşallah dediğiniz gibi hamileliğin doğasindandir, tesekkur ederim cevabiniz için 🙏🥰

Ben bir anda boyle baslamasina şaşırıyorum, hic belirtim yokken bir anda basladi bu agrilar =(
Merak etme bebeğin büyüyor ama içerde ondan dolayı , ama sen dikkat et yorma kendini yapa bildiğin kadar faydalı şeyler ye , bu gün okudum kemik suyu baya rahmi güçlendiriyor kemik aldım hergün bir bardak suyun içicem , bence sende yap iç , hep güzel hem faydalı

Aynen doğru ama bana iğne yapılan yerler mod mor oldu düğümlendi , çok kötü oldu anlamadım niye , bakın fotoğraf yükledim , acaba normal mi
Her iğnede mi oluyor bu morarma. Benimde bazen oluyordu. Tamamen vuran kişiye bağlı. Bazısında hiç hissetmedim bile ama bazısı böyle morartıyordu. Bide Arkadaşın yukarda dediği gibi ilacı elde ısıtıp verince daha akışkan oluyor daha az acıyor

Ayyy vallahi daha dün yaptırdım kalçam çok ağrıyor epeydir yaptırıyorum ama yok ağrısız olmuyor. İlacı vermeden elinde ısıt ve iğnen bitince elleme 10dk yürü hemen oturma. Eve gelince pamuğa bolca kolonya dök o bölgeye koy rahatlatsın ve bir gün sol bir gün sağ yaptır. Rabbim kolaylık versin bizlere. Birde göbekten yapılanı varmış onu uygun görürse çok rahatmış biraz pahalıymış sadece.
Yarın bir sorayım bari arkadan biraz morarmalar gidene kadar göbekten yaparım valla mahcup oldum 😬😬😬

Hah tam olarak o iste, adet olacakmışım gibi kasıklarim dolu, sanki bir el sıkıyor kasıklarımı, her an regl olmuşum gibi lavaboya gidip altımı kontrol ediyorum, inşallah dediğiniz gibi hamileliğin doğasindandir, tesekkur ederim cevabiniz için 🙏🥰
Normal hiç meraklanma bende sabah uyandım o kadar kasıklarım ağrıyordu ki bi an bende adet oldum sandım koştum tuvalete baktım bişey yok korktum bi an , aradım normal dedi rahim büyüyormuş

Her iğnede mi oluyor bu morarma. Benimde bazen oluyordu. Tamamen vuran kişiye bağlı. Bazısında hiç hissetmedim bile ama bazısı böyle morartıyordu. Bide Arkadaşın yukarda dediği gibi ilacı elde ısıtıp verince daha akışkan oluyor daha az acıyor
Onuda denerim o zaman 7 tane yaptım ama her gün bir taraf yani her tarafı 3 tane hesaplarsak bu hale geldi 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

Bana güvenin allahın izniyle hiç birşey olmayacak🥰🥰 ben bunu doğurana kadar yaşadım. Zehir oldu hamileliğim. İlk aylar acaba düşüyor mu bu ağrı ne diye endişelendim son aylarda acaba erken mi doğurcam bu ağrı ne diye endişelendim ama çok şükür vaktinde doğdu☺️ ilk aylarda adet ağrısı gibi ağrı çok oluyor hiç kafanıza takmayın bebiş biraz yer yapıyor kendine büyüyor kolay değil🥰

Onuda denerim o zaman 7 tane yaptım ama her gün bir taraf yani her tarafı 3 tane hesaplarsak bu hale geldi 😵‍💫😵‍💫😵‍💫
Zor canım seni çok iyi anlıyorum. Benimde göbeğim kan sulandırıcıdan mosmos oluyordu iğne batıracak yer bulamıyordum. Heryer delik deşik oluyor😄

Bana güvenin allahın izniyle hiç birşey olmayacak🥰🥰 ben bunu doğurana kadar yaşadım. Zehir oldu hamileliğim. İlk aylar acaba düşüyor mu bu ağrı ne diye endişelendim son aylarda acaba erken mi doğurcam bu ağrı ne diye endişelendim ama çok şükür vaktinde doğdu☺️ ilk aylarda adet ağrısı gibi ağrı çok oluyor hiç kafanıza takmayın bebiş biraz yer yapıyor kendine büyüyor kolay değil🥰
Ay valla bende 50 kere sordum herkes herkes normal diyor , ama ben yine sizin dediğiniz gibi diyorum acaba düşecek mi acaba bişey mi olacak , ana herkes normal diyor

Back