2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Ayy maşallah sağlıcakla ikisini de görürsün inşallah bana da ikiz olabilir dedi doktorum inşallah ikiz olcak hep öyle hissettim ben de
inşallah rabbim gönlüne göre verir benim hiiiiiiiçç aklıma gelmezdi ikiz, çift Transfer bile istemiyordum , tabi ne gelirse baş üstüne

Benimde lekelenmem oldu ve çok kötü ağrım var acaba benimdemi dış gebelik ola bilir , bhcg dış gebelikte normal ilerliyormu
Genlde once yavas yavas cikiyor sonra birden abuk sabuk artiyor benim 2 dis gebeligimde de oyle olmustu .

yaaa geçmiş olsun şimdi nasılsınız
Acile yatışım yapıldı, bebiş iyi haftasına uyumlu dedi ilk defa doktor, kalbi iyi maşallah ama kontrol amaçlı bu gece hastanede kalacağım ama şükür ki bebeğim iyi Cookiie H hatice_arnisa H Hatiii87 kızlar hepinizi tagleyemedim kusura bakmayin, kolumda serum tek kolla anca bu kadar özür dilerim unuttuklarimdan

Sen kendine dikkat et canım benim çok şükürki bebek iyi dinlen bol bol. Artık hep dinlen iş falan yapmıyorsun değilmi

iyi çok şükür bebiş iyi sizde bir an önce iyi olursunuz umarım, bol bol dinlenin

Sen kendine dikkat et canım benim çok şükürki bebek iyi dinlen bol bol. Artık hep dinlen iş falan yapmıyorsun değilmi
Annem yanimda hiçbir is yaptirmiyor ki kurban olduğum bence oksapar bana fazla geliyor ama doktor değilim ki emin olamam

Canım çok geçmiş olsun inşallah sağlıcakla çıkarsın ve artık gitmek zorunda olmazsın rabbim yüzüne baksın bebişinin iyi olmasına çok sevindim dahada iyi olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…