• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kizlar bn yazmistim tekrar hatirlatayim 5. Gun embriyorsu 31 aralikta 2 embriyo transfer edildi.transferin 3. Gununden sonra hep pozitif xikti bugun kan verdim 523 çıktı.bu bana cokyuksek geldi ve korkmaya basladim. Allah korusun dis gebelik olsa şimdiden anlasilirmi.agrim biraz var kasiklarimda kanama lekelenme yok.bolen arkadaslar cevap verebilirmi.dis gebelik nasil anlasilir belirtilri varmidir

Kizlar bn yazmistim tekrar hatirlatayim 5. Gun embriyorsu 31 aralikta 2 embriyo transfer edildi.transferin 3. Gununden sonra hep pozitif xikti bugun kan verdim 523 çıktı.bu bana cokyuksek geldi ve korkmaya basladim. Allah korusun dis gebelik olsa şimdiden anlasilirmi.agrim biraz var kasiklarimda kanama lekelenme yok.bolen arkadaslar cevap verebilirmi.dis gebelik nasil anlasilir belirtilri varmidir
Kuzum neden dış gebelik diye düşündünki 😇 bence gayet güzel çıkmış değerin 🥰hem bellki ikisi de tutmuştur hatta belki üçüzdur burda bir arkadaşın öyle olmuştu embriyosu bölünmüştü bence hemen kötü düşünme bebislere pozitif enerji yolla 💕

Ik
Ikiz olabilme ihtimali var mi? 2 gun sonra tekrar verin ancak oyle anlasilir bence.pardon 2 tane demissiniz zaten bence ikiside tutunmus oyuzdendir.

Kuzum neden dış gebelik diye düşündünki 😇 bence gayet güzel çıkmış değerin 🥰hem bellki ikisi de tutmuştur hatta belki üçüzdur burda bir arkadaşın öyle olmuştu embriyosu bölünmüştü bence hemen kötü düşünme bebislere pozitif enerji yolla 💕
Aslinda hic kotu dusunce yok kendimi rabb'ime emanet ettim bu transferin olduğu anda da hep öyleydi ne gelirse razı oldum çünkü Rabbimden en hayırlısını diledim inşallah bebeğimi kucağıma alacağıma kalbimden inanıyorum ama insan korkuyor yine de Rabbim buradaki hanımların hepsini kucağına doldursun inşallah mucizelerini birer birer şahit olalım.dualarım hep evlat sahibi olmak isteyenlerle.ben sadece cokmu cikti degeri dusuk cikanda korkuyor yuksek cikanda..cok karisik isler

Maşallah barekallah 🤲 degerin çok güzel çıkmış canım çok sevindim adına dış gebelik gibi birşey de düşünme kuzucuklarin ikisi de tutmuş gibi ☺️

Ben şu an dış gebelik geçiriyorum bende şiddetli karın ağrısı ve lekelenme olmuştu beta değerinin yüksek çıkması bence çoğul gebeliğin işareti olabilir beta değerinin yüksek çıkmasının dış gebelikle bir bağlantısı yok bildiğim kadarıyla kötüyü düşünmeyin sağlıcakla ilerlesin inşallah gebeliğiniz🙏

Ben şu an dış gebelik geçiriyorum bende şiddetli karın ağrısı ve lekelenme olmuştu beta değerinin yüksek çıkması bence çoğul gebeliğin işareti olabilir beta değerinin yüksek çıkmasının dış gebelikle bir bağlantısı yok bildiğim kadarıyla kötüyü düşünmeyin sağlıcakla ilerlesin inşallah gebeliğiniz🙏
Çok geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲

Cok gecmis olsun cnm. Rabbim kolaylastirsin.bana bilgi verdiğin icinctesekkur ederim. En yakin zamanda evladina kavusman duasiyla

Back