• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Tutunmuş zaten ve 2.gun 2 katına da çıkmış, bu saatten sonra sağlıkla ilerler inşallah diye dua edin 🥰 sağlıkla ilerlesin ve saglikla kucaginiza alin insallah 🙏
Transferim 29 aralıkta oldu 9. Gün bhcg 86 11. Gün 121 oldu 2 katına çıkmamış ümitlenmelimiyim 🥺
Canım bazılrında yavaş ilerleye biliyor merak etme inşallah pozitif

Verdim bugün. 10.günüm 241 çıktı çok şükür🙏 doktorum bi de cuma ver dedi. Lekelenmen olur korkma demişti. Az önce baktım var bi koyu lekelenme. İnşallah güzel günler göreceğiz hep beraber🙏🏻💙
ilaç olarak ne kullanıyorsunuz acaba, değerlerimiz hemen hemen aynı 😊

Kizlar bn yazmistim tekrar hatirlatayim 5. Gun embriyorsu 31 aralikta 2 embriyo transfer edildi.transferin 3. Gununden sonra hep pozitif xikti bugun kan verdim 523 çıktı.bu bana cokyuksek geldi ve korkmaya basladim. Allah korusun dis gebelik olsa şimdiden anlasilirmi.agrim biraz var kasiklarimda kanama lekelenme yok.bolen arkadaslar cevap verebilirmi.dis gebelik nasil anlasilir belirtilri varmidir
Okuduğum kadarıyla dış gebelikte bhcg yavaş artıyor sizinki normal belki ikizdir hemen kötüyü düşünme

prednol kaç mg alıyorsunuz? benim günde 1 tane 16 mg onun dışında
6 estrofem
1 oksapar
1 coraspin
4 progestan fitil 2 2 şekilde ve tabi vitaminler 🙃
Ben prednolu transfer gununden ucgun once basladım son transfer gunu de kullandım baska kullanmadım siz hala devammı ediyorsunuz

Bişey olmaz inşallah , bazılarda oluyormuş kanama merak etme sadece dinlen ve sitres yapma , yemeğine dikkat et , kafein tüketme bol su iç , zaten dr bakmış ve herşey yolunda demiş , içini ferah tut 🤲🤲
Sağol canım bende dinleniyorum hep ama ginede sildikce peceteye geliyor bazen canur gibi oluyor

Ben prednolu transfer gununden ucgun once basladım son transfer gunu de kullandım baska kullanmadım siz hala devammı ediyorsunuz
evet , transferden 5 gün önce başladım hala devam ediyorum, sadece monodoksu kesti dr oda antibiyotik zaten

prednol kaç mg alıyorsunuz? benim günde 1 tane 16 mg onun dışında
6 estrofem
1 oksapar
1 coraspin
4 progestan fitil 2 2 şekilde ve tabi vitaminler 🙃
Sizin ikiz miydi bu arada. Kese görmeye falan gitmiş miydiniz? O kadar yorum okuyorum ki burda unuttum kim ne durumda🙂

Back